Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hinatka

ale lenia mam dzisiaj

Polecane posty

Witaj. Niestety ja dzisiaj miałam bardzo pracowity dzień i jestem zmęczona :(

ja właśnie nie :O mam tyle nauki, a na niczym się skupić nie mogę :(

Gość bzykaliście sie
?

jezu, doradźcie jakieś sposoby na zmobilizowanie się do roboty, bo znowu nic nie zrobię, posiedzę do 2 w nocy i rano nie wstanę 😭

Gość dont run from snipers
ja też mam lenia, jutro egzamin, ochlałam się redbullem i to by było na tyle mojej dzisiejszej aktywności. a notaty się niebezpiecznie piętrzą jak mount everest 😭

Gość najlepiej mobilizuje sekssssss

tez mialam tyle zrobic... a wyszło jak zawsze :(

ja mam takiego lenia, ze zaspalam dzisiaj 3 godziny do szkoly i nie poszlam wcale :o boje sie jutrzejszego ranka bo juz wiem, ze tez bedzie mi ciezko wstac :D:D

orencz, ale ja dziewica :P🖐️ i nie wiem co ma seks do nauki angielskiego i historii 😭 dont run from snipers, ja mam 2 sprawdziany i ważną odpowiedź :O jak mi źle pójdzie dostanę opieprz od wychowawczyni, drugi w tym tygodniu :O

Tequila, ja też zaspałam i nie poszłam :O nie wiem co powiem mojej wychowawczyni, bo ostatnio dużo waksowałam :O

codziennie chodze na 8 do szkoly i musze wstawac o 6.30 :o az mi sie slabo robi jak se pomysle.. Usprawiedliwienia pisze se sama i jestem mistrzem w wymyslaniu powodow :D zawsze mi wierza :D

mi i matce nie chce się pisać :O jak jej wykręcę numer do wychowawczyni to usprawiedliwia :] ale miałam 60 nieuspr w tamtym semestrze i przeszło :D:classic_cool: ja mam na odwrót, każdego dnia na inną godzinę, trudno się przyzwyczaić :O

Gość dont run from snipers
hinatka, dupka w troki i do boju :classic_cool: a tak poważnie to trzymam kciuki za mobilizację i za owocne zbiory tej ewentualnej nauki. ja tak spoglądam na te swoje papiery i chyba czas je trochę pomiziać :o

Gość
chyba nie tylko dzisiaj ? :classic_cool: 👄

Gość
hej hej :D:D :classic_cool: 🖐️ ))

przerwa ❤️😘 gdzie nasz sponsor? :classic_cool: dzisiaj szczególnie, jutro mam tyle do zaliczenia, a jestem w lesie :O dont run from snipers, powodzenia 🌼 tulejka, 🖐️ tequila, jestem maturzystka 2010 :)

Gość
na jutro i jeszcze nie zaczełas ? 😭 :classic_cool: no może byc kiepsko :classic_cool: bo albo zarwiesz noc :classic_cool: )) albo nie pojdziesz, albo coś nasciemniasz:classic_cool: nasz sponsor tak jak Twoja nauka chyba w lesie 😭 :classic_cool:

tequila, a tzo zdajesz? :) ja ang i pol rozszerzony :(:classic_cool: przerwa, zaczęłam po łebkach, zrobiłam notatki z histy z neta (nie prowadziłam zeszytu 😭):classic_cool: już za dużo nie chodziłam :( to niemiły sponsor 😭:classic_cool:

ja dodatkowo biologie.. wpisalam na deklaracji polski rozszerzony, ale rezygnuje z niego..:o mam za duze problemy z matma, zeby brac se na leb dwa dodatkowe..

nie no ja matę podst. zdałam :) jakoś :) z polaka nie mogę zrezygnować :O a biolkę to przerwa zdawała, może Ci co nieco opowiedzieć :classic_cool:

probna matme zdalam na 38 % :o nienawidze matmy i nie umiem jej :D a biologie probna na 60.. w sumie w ogole sie nie uczylam, wiec nie jest zle.. ale na normalnej maturze musze miec wiecej :)