Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ford KKa

Ford K-ktos mial???

Polecane posty

Gość ford KKa

Hej, zastanawiam sie nad kupnem forda K. to mialby byc moj 1 samochod. jakie opinie na temat tego auta. mial ktos???pozdrowka

Gość ja miałem

Ogólnie Fordy polecam, ale Ka sobie odpuść, akurat ten model kompletnie im się nie udał. Bardzo awaryjny i w ogóle kiszka :p

Gość from the halls of montezuma
tyle kasy co ja wpakowałam w wieczne naprawianie tego samochodu to by mi na jakieś zajebiste autko z wyższej półki wystarczyło. a tak to się woziłam pierdzikółkiem, który raz w miesiącu wymagał miziania przez mechanika, nigdy więcej :o

Gość ford KKa
Dzieki za opinie. a jaki byscie polecali dla 24 latki?:P (jakis maly, uzywany, do 5 tys)

Gość fiat126p

Gość ford KKa
ta jasne-spodziewalam sie ze fiat padnie:/ a moze byc tak ze te auta psuly sie wam bo trafiliscie na feralne egzemplarze czy nie bardzo?? co byscie polecali??

Gość ford KKa
upupupup bo to dla mnie ważne!!!!

do 5 tys? nie wiem moze jakies suzuki. slyszalam ze sa malo awaryjne i w miare tanie. A moze odłoz troche wiecej kaski i kup cos lepszego. ja mam toyote aygo - maly zwinny ekonomiczny samochodzik.... tylko troche drozszy.

Gość gfdfgderw
moze citroen saxo ?

Gość ford KKa
zastanawiam sie jeszcze nad citroenem saxo,nissanem micra a polówką-moze ktores z nich....

Do 5 tys. cudów nie będzie, ja bym brał jakiegoś japończyka... Honda Civic, Toyota Corolla, Mazda 323 itp. wszystkie są mało awaryjne, nawet 12-15-letnie autko w dobrym stanie trochę Ci posłuży ;)

Gość gfdfgderw
albo nissan micra

Gość gfdfgderw
Honda Civic, Toyota Corolla, Mazda 323 to sa samochody sredniej wielkosci . WAtpie zeby ford k mial cos wspolnego z tym segmentem

Gość ja forda mam
12 lat i jeszcze się nie zepsuł ani razu jedynia to ogrzewanie jeżeli klocki hamulcowe nazywasz sie naprawa to sie mylisz

gfdfgderw ---> autorka nic nie pisała, że auto koniecznie musi być mikroskopijnych rozmiarów... ma tylko kosztować do 5 tys. :p

Gość gfdfgderw
najlepiej micra ewentualnie saxo

Gość ja forda mam
ma jedna wadę mały bagażnik polecał bym opel corsa mało pali i części tanie jak sie zepsuje

Gość wielbiciel ty ślepcu
Czytaj uważnie, leszczyku w tanich bucikach. Autorka napisała "jakis maly, uzywany, do 5 tys"

a ja mam tez i forda k to był mój taki mały widzimiś i powiem,że fajne to autko na co dzień jeżdże scenikiem II ale to tej małejstonki mam nieziemski sentyment:) jutro go wyprowadzę z garazu i pobrykam:)

Gość stuknij sie człowieku
wielbiciel 70B- corolla to samochod 2 segmenty wyzej niz ford ka gdzie rzym a gdzie krym

Gość stuknij sie człowieku
toyote corolle to mozesz porównac z fordem focusem a nie fordem ka - człowieku widziałes corolle i forda ka na zywo :O

Gość ja forda mam
dla nie których to czołg to takie małe autko

czy ja twierdzę, że Ka i Corolla to to samo? :o jedno ma ze 3,7 m drugie może 4 m długości... czy to aż taka kosmiczna różnica??? 4-metrowe auto, to małe auto i mi tu nie pier.dolcie andronów, debile 🖐️

We współczesnej wersji :D a czy współczesna wersja kosztuje 5 tys.? :D Jaką Corollę miałem wstawić inną niż starą, żeby wartość nie przekraczała tej sumy? :D:D hehe Przez ostatnie kilkanaście lat rozmiary trochę się zmieniły, nie porównuj rocznika 2007 z 1995, bo różnica w długości wynosi ponad 30 cm 🖐️

Gość ford KKa
Dziekuje wszystkim za wypowiedzi a Wielbicielowi za fotke Corolli:)Wasze opinie pomogly mi niejako w zadecydowaniu ze Ford K jednak nie. chyba zostane przy micrze...Co do sumki 5 tys wiem ze to nieduzo ale tylko na to mnie stac, to nie jest sprawa dyskusji. dzieki