Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ZDEZORIENTOWANA-26

PROSZE O OPINIE

Polecane posty

Gość ZDEZORIENTOWANA-26

Wiec tak, mam 25 lat. Z mezem zaczelismy sie starac niedawno o dzidziusia. Jestem po leczeniu Diane-35 i moje jajniki wygladaja juz okay (mialam stwierdzone pcos). (Leczenie 11 miesięcy). Zaczeły mi sie brudzenia, trwaja juz 18 dni u mnie, mam nizsza temp i wogóle. Temp wacha sie od 36,0 36,4 36,5 Ale temp w ciazy wyzsza wiec to napewno nie to....... :( Na poczatku bardzo bolał mnie brzuch i jajniki (na poczatku tego brudzenia). A w dniu dzisiejszym boli szczególnie lewy jajnik i podbrzusze. Juz niewiem co o tym myslec....... Te brudzenia - plamienia sa jak chodze do ubikacji i sie podcieram, są raz brązowe, raz czerwone. Sluz wymieszany z krwia :( Prawie nic nie wypływa na zewnątrz na wkładke, wszystko zostaje na papierze. Dodam tez ze na ostatniej wizycie mój ginekolog zauwazy jakas plamke na szyjce i moze to byc nadzerka ale pow. ze niebedziemy sie tym narazie przejmowac bo jak sie pary staraja o dziecko to z nadzerka sie nic nierobi. Miałam robiona cytologie i wszystko wporzadku. Czy któras z WAS miała tak długo plamienia?????? Moze w moim organizmie brakuje jakichs hormonów? Bo skończonym leczeniue DIANE -35 owulacja wystapiła juz w 2 cyklu a teraz zaczeły sie znou schody :( Dodam tazke ze jestem po wycieciu prawie całkowitym tarczycy i biore leki i to tez moze miec wpływ na gospodarke hormonalną. Do lekrza ide we wtorek a w poniedziałek do rodzinnego i po skierowania na potrzbene badania. Biore leki na tarczyce i witaminy (min.Folik). BYŁABYM BARDZO WDZIECZNA ZA JAKAKOLWIEK RADE CZY SUGESTIE BO BARDZO SIE NIEPOKOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować