Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iśka12345

Jestem singlem z wyboru

Polecane posty

:)) czy ktos poza mna wybrał ten rodzaj życia w pojedynke ??? czy jest Wam z tym dobrze ????

Gość gangbang miszczu
wole trojkąty🖐️

rozczaruje cie brzydalu, mam za soba kilka zwiazków które utwierdziły mnie w tym, że lepiej życ w pojedynke i nie przejmowac sie rzadnym nicponiem, który nie potrafi posprzatac po sobie, nie potrafi przejac incjatywy i ktory nie potrafi nosic w zwiazku spodni, teraz ja nosze spodnie jestem sama i jest mi z tym bardzo dobrze:)) czy jest ktos o podobnych pogladach jak ja???

od miesiąca tez jestem sama. bylo zle na poczatku ale teraz widze same plusy. ogladam programy w tv ktore mnie interesuja, slucham muzyki ktora ja lubie, spie w pizamie, w ktorej mi wygodnie itd. wiadomo, ze brakuje przytulenia... ale na razie oddycham sobą:)

Katharrzis mamy chyba bardzo podobne poglady na ten temat ja troszke dłuzej, ale również oddycham soba i tylko soba, jem co mi smakuje, ogladam co lubie, kupuje co chce, i nie musze sie przed nikim tłumaczyc z tego i owego.....:D

Przejdzie ci. Jeszcze zapragniesz mieć kogoś . Kogo ja widze znowu tą kretynke Tajemniczą dame. Ona to dopiero jest patologia, takich ludzi powinno sie izolować od spoleczenstwa.

Michal3 nie nie przejdzie mi bede miec tak do końca życia jestem tego swiadoma bo nie dam sie juz skrzywdzić ani mieszac w to co sobie juz z moich klocków poukładałam :D

Gość MiśkaAMiśkaBe
masz racje iśka, zalicząc facetow , a po seksie wypierdalac do chałupy

Niestety tak sie nie da. Teraz jesteś zła i tylko sobie wmawiasz ze wszyscy są beznadziejni. Minie rok, dwa i nie będzie ci juz miło samej.

Ja nie twierdzę, ze wiecznie bede sama. Nawet tego nie chce. ale obecnie dobrze mi z tym. Zajmuje sie SOBĄ , SWOIMI problemami i SWOIM ZYCIEM. wtedy żyłam tylko nim. to bylo złe. muszę odpocząc od tego i nabrac sil by móc zbudowac prawdziwy a nie patologiczny związek.

MiśkaAMiśkaBe masz racje , wtedy to już na pewno cie nikt nie zechce jak bedziesz miec opinie puszczalskiej. W dyskrecje facetów nie wierz.

no dobra moze w jakiesc naprawde dlaekij przyszłosci ale tylko by miec dziecko, zniszczyc oskubac z kasy i znowu bede singlem :D

Gość dgfdsgdfgsd
byl dzisiaj taki temat juz

Gość MiśkaAMiśkaBe
Typowa odpowiedź faceta. A może to facet, z kotrym sie prześpie i wywale za drzwi , jest puszczalski ? Mam takie samo prawo sobie ulżyć, jak facet. Kiedy faceci ruchaja na potege, to jest ok. Kiedy kobieta uprawia seks bez zobowiazan dla przyjemnosci, to puszczalska. Stuknij sie w łeb... Mnie tez narazie samej dobrze, mam dośc metroseksualnych nieudacznikow, ktorzy sie zwa "facetami"

to był żart Michał3 :D moze kiedys tak ale tylko by miec dziecko z kims sie zwiarze na jakis niedługi czas

Bardzo dobrze że tak jest, kobieta która sie pierdoli po kątach bez zobowiazań jest puszczalską i koniec. Więc sie nie dziw że takie zachowanie ejst tępione przez społeczeństwo. Szkoda tylko że ty tego nie rozumiesz, co świadczy o tym że porządane cechy płci żeńskiej zanikają.