Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidia32

wielki smutek

Polecane posty

Gość lidia32

spotykałam sie z facetem 2 lata kłocilismy sie rozstawalismy ostatnio sie rozstalismy ale po tyg sie pogodzilismy powiedzielismy sobie ze próbujemy ostatni raz i damy z siebie wszystko ja dałam, on nie ja byłam w nocy w dzień koledzy mówiłam ze mi sie to nie podoba a on mi ze on jest ten zły kocha ale cos mu sie wypaliło ze choc sie stara to mu sie nie udaje powiedział bysmy poszli kazdy w inna strone co miałam powiedzies przełknełam zły i powiedziałam ok wczoraj do mnie napisał ze chciałby osobiscie przyjechac złozyc na urodziny zyczenia mojej mamie powiedziałam skoro chcesz przyjechał posiedział z 2 h pojechał zadzwoniłam do niego jak sie czuje i takie tam a on mi ze nie bedzie dzwonił pisał juz zyczy mi szczescia poznał 20 latke on ma 32 i chce spróbować:(serce mi sie zacisneło:(

Gość lo lo lo lo lo
a mi Ciebie nie zal.Jestes kolejna, ktora nie ma rozumu za piec zlotych.Nie umiecie oeniach kandydatow na partnerow ,to buczcie jak krowy.

Gość lidia32
lo lo lo a ty nie wiesz że miłość nie wybiera i czasem źle lokujemy swoje uczucia.

Gość
Przykro mi...trzymaj się

Gość lo lo lo lo lo
milosc nie wybiera-coz za bzdura.To tak jak sporty ekstremalne.Jesli go uprawiasz to wczesniej lub pozniej masz problem.Tak samo ze zle ulokwana miloscia.Zakochac sie trzeba z glowa.Jesli obiekt jest nie wart uczucia, to zabrac nalezy nogi za pas i wiac jak najdalej dla swego dobra.Dziekuje , nie ma wiecej do dodania.