Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penisek.11

Fajny penis?

Polecane posty

Gość miła jak zawsze
Lunka u facetów słowo ,,mały'' to cos okropnego:) nie miał sie jak wyżyć to cię zwyzywał:) gdybyś była rozsądniejsza to byś dała spokój zamiast sie pogrążać:)

ja jestem bardzo agresywna osoba, fakt, odpuszczam bardzo rzadko. wiem moja wada, ale coz... trzeba je miec. dobra-juz sie uspokoilam, dzieki ;)

Gość PenisekXcm
Jak coś to zmieniłem pseudo nie;-) Mila naprawdę jestes mila ha:-)uspokoiłas lunke;) Ja ogólnie jestem miły ale wtedy trochę mnie poniosło lunka wybacz za ta KURWE nie chciałem tego napisać:-*

Gość miła jak zawsze
JA też ale większa siłą jest się zastanowic czy warto tym bardziej przed komputerem kiedy piszesz nikt nie musi wiedziec co tak naprawdę wykrzyczałaś do monitora;)

Gość miła jak zawsze
MIła?? wątpię :D na forum uchodzę za wiedźmę bez uczuć:)

Gość PenisekXcm
Nie wierzę mila ze jestes wiedzma;)dla mnie jestes spoko:) Lunka juz jest dobrze między nami?:)

Gość PenisekXcm
A długo będziesz myślała?:) Zrobię wszystko co chcesz żebyś mi wybaczyła;-)

to przepraszaj dalej :P jakies rozdwojenie jazni ze nagle fajna jestem ?

Gość PenisekXcm
Przepraszam lunka jestes najsłodsza dziewczyna jaką znam:-)jestes kochana i cudowną:-*nie spotkałem jeszcze takiej:-) Wybaczysz?:-( No stwierdziłem ze nie potrzebnie zrobiłem ten błąd i ze Ty niczemu nie zawiniłas więc jestes fajna:-)

ja wiem, ze jestem slodka, chlopak mi to ciagle mowi :) a ty sie juz tak nie staraj bo to sztuczne zaczyna byc

Gość FiutekXcm
Ty koles z małym fiutkiem nie podlizuj sie do lunki...! Ona nie bedzie Twoja koleżanka!

Gość PenisekXcm
A mogę wiedzieć czemu Ty za nią decydujesz? Może ona chce zostać moja koleżanka:-)i nic Ci do tego... Myślisz ze tylko Ty możesz z nią pisać? To jest jej decyzja z kim pisze:)i mam nadzieje ze zgodzi sie być moja koleżanka choćby dlatego żeby Cię zdenerwować ha:-)

Gość PenisekXcm
Jejku no ale wiesz Ty mnie wyzwalas tez więc może zapomnijmy:) Nie chcesz zrobic fiutkowi na złość?;-)

Gość PenisekXcm
A nie chcesz zobaczyc czy bedzie zazdrosny?:-) Trochę sie z nim zabawisz;-) A tak między nami to co to za koles ten Fiutek?

na tym forum nie ma miedzy nami :P jest spoko :P poza tym i tak uwazam ze to ty fiutku :P za mily jestes:P i nie mow ze racji nie mam

Gość PenisekXcm
Slucham?:) Uwazasz ze ja jestem fiutkiem?Mylisz sie:p I nie mow ze ja mam ten sam styl pisania co jakis fiut...bo ja jestem penisem!

Gość PenisekXcm
Ale Fiutek to określenie małego penisa a penis to penis;-)

Gość niunka1991
no fakt mogłeś nie dawać tego zdjecia fuu .... :( ale może zajdzie sie taka której sie spodoba :)

Gość PenisekXcm
Niunia Tobie tez sie nie podoba? Co w nim takiego złego oprócz tego ze jest mały?:-)