Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzegorz36

zobaczyłem ją po 10 latach

Polecane posty

Gość grzegorz36
A boli mnie to ,że do wszystkiego musiała dojść sama,nikt jej nigdy nie pomagał.Pochodzi z pijackiej rodziny.Sam się gmatwam.Tyle negatywnych komentarzy , spoko walcie co myślicie

Gość Blondi w oficerkach
Ty i tata jesteście siebie warci niestety :( Wszystko na życzenie !

Gość nie dziwię się lasce że Cię
olała jak jakiś zakompleksiony burak pisze o swojej żonie, że nie dorasta komuś do pięt, to faktycznie nie ma co się buraku dziwić, bo wtedy o niej tak myślałeś:):) nie dojrzały emocjonalnie jesteś.

Gość
co by nie było ... dobrze zrobiła ! Nie zasługujesz nawet na rozmowe z nia po tym jak postapiłeś ... :/ masz swoje pieniądze ... jesteś szczęśliwy ??

Gość Blondi w oficerkach
Może i wyciągnąłeś wczoraj jakieś sensowne wnioski ale to już za pózno na wyjaśnianie czegokolwiek,zresztą masz nędzne argumenty-bo co jej powiesz? -że tata nie chciał takiej synowej?!

Gość Jamajkamajajka
No tak !teraz to wszystko jasne dlaczego toja żona nie dorasta jej do pięt ! Twoja bogini pochodzi z pijackiej rodziny i do wszystkiego musiała dojsc sama .

Gość
ciekaawy paradosk prawda autorze ??? nagle jej wada stała się atutem ... hymmm zycie :D

a a pochodiła z pijackiej rodziny,to o to chodziło,ty w nią nie wierzyłeś ,skoro pochodziła z takiej rodziny to co?to ty jej jeszcze tym swoim zachowaniem dokopałeś ,podeptałeś i poszłeś sobie jak gdyby nigdy nic ,czego ty jeszcze chcesz ,sam sobie na to zasłużyłeś

Gość grzegorz36
Jednego wieczoru powiedziałem jej,że nie mogę się z nią ożenić i że marzę,aby z nią wyjechać .umówiliśmy się na piąta rano i mieliśmy wyjechąć.Nie stawiłem się oczywiście i 2 lata ona biegala za mną ,ja ją zlewałem.W końcu wyjechała.Dzwoniła kiedyś do mojego starego i drwiła z niego.Wiem,że mnie bardzo kochała.

Gość Jamajkamajajka
"Jednego wieczoru powiedziałem jej,że nie mogę się z nią ożenić" no to już samo mówi za siebie, nie zawracaj jej dupy ! Co najwyżej jeśli zgodzi sie z tobą spotkac to tylko po to aby potraktowac ciebie tak jak ty ją kiedys .

czasami z miłości jeden krok do nienawiści,mam nadzieje że cię nie nienawidzi chociaż pewnie na to zasługujesz,ale widać przeszła obojętnie więc ma cie wiesz gdzie ,powinieneś przewartościować swoje życie i poglądy ,pozdrawiam

Grzegorzu:) miałam podobnie jak Ty, po 10 latach w moim życiu pojawił się mój były, ja mężatka, on... teraz w trakcie rozwodu spotykaliśmy się jakiś czas, ale czas nie stanął w miejscu, dziś jestesmy innymi ludźmi niż 10 lat temu...

Gość grzegorz36
Moja siostra JĄ też szmaciła,ONA miała 15 zł kieszonkowego.Moja siora 1500zł.Moja siostra na osiemnaste ur odziny dostała golfa piątke.I wystarczyło ,aby moja siostra jej nie lubiła i powiedziała to ojcu niezwłocznie..Mój ojciec powiedział:Nie spotkasz juz się z NIĄ. Co miałem zrobić.?

Gość grzegorz36
dziwczyno marzeń...dzięki.

Gość Jamajkamajajka
ile siostra ma lat ?

Gość heńńka
ze 10 lat temu podjąłeś decyzję, że posłuchasz tatusia, to już trudno, szkoda plakać za rozlanym mlekiem. Teraz ją zostaw w spokoju, a jak z żoną nie jesteś szcześliwy, to zostaw zonę. Jest jeszcze trochę kobiet na tym świecie, znajdzie sie jakaś, z która bedziesz szczęśliwy. A jak tej byłej koniecznie chcesz coś wyjasniac, to napisz list i daj nr telefonu - jak bedzie chciała, to sama sie zamelduje. Tylko o nic jej nie pros, jedynie przeproś i wytlumacz, jesli musisz. Tylko pamietaj - ona nic ci nie jest winna

my tez wtedy rozstaliśmy sie dziwnie, w zasadzie to nie było oficjalnego końca tylko Jego "ucieczka", wyjaśniliśmy to dopiero po 10 latach ale co mi dzisiaj po tej wiedzy...

Gość grzegorz36
Siostra jest trzy lata młodsza od niej.Mogę wykombinować ,aby dostała mój numer,ale szczerze mówiąc wątpię czy zadzwoni.Dzwoniła do mnie wiele razy ,nigdy nie odebrałem,pisała wiele razy ,że jestem miłością jej życia , nigdy nie odpisałem. Czy nr tel coś pomoże. W ciągu porannych godzinpoprosiłem przyjaciela,aby się dowiedział kim ONA jest teraz...Już trochę wiem... Dziękuję za pozyt jak i neg koment... Ktoś napisał,że akcja jak z poprzedniego wieku,cóz mogę napisać o polsce....Ona nigdy nie miała dobrze .Pamiętam pierwsze jej oryginalne spodnie kupiłem....miała je na studiach jeszcze

Gość głupek z ciebie i tyle
byleś kiedys glupi, to teraz płać. tamta ma cię w dupie, cisz się marną żoną, którą sam wybraleś, zostawiając tamtą.

Gość czerwona aksamitka
taaaaaaaaaaaaaaa, jasne, mieliscie wyjechac o 5 rano prawie jak w Casablance :D tylko ty pewnie Bogartowi do pięt nie dorastasz bajarzu :D

Gość grzegorz36
QrVa.nie umawia się z nikim nieznajomym.;; Jeszce z godzinka , a sam do niej zadzwonie

grzegorz36 rzeby nie pewnie szczegóły tobym pomyslała ze jestes tym dupkiem który kiedys tak ze mna postapił...wiesz co moze sie stac jak teraz bedziesz ingerował w jej zycie? gdybym była na jej miejscu urwałabym ci małego....

odposc sobie bo jeszcze zniszczysz swoje i moze jej zycie. masz rodzine i tego sie trzymaj. nie szukaj guza po glowa bedzie cie bolala.

Gość Jamajkamajajka
Kręcisz ! Dziś Twoja siostra ma 31 lat więc jak mogła dostac golfa piątke na 18 urodziny ?

Gość grzegorz36
Kręce.Golfy 5 nie było jeszcze w polsce,ale na zachodzie juz 6 były.mam problem i kto nie wierzy niech spada.Tylko Polacy wiedzą mjaqk jest ciężko w polssce.JEJ było ,mi nie.Mam żal do całego systemu i do siebie. Ona jest moją miłością

Gość Jamajkamajajka
Kręcisz :D PREMIERA Golf V Frankfurt nad Menem, wrzesień 2003 r. :D

Gość elenkaa
Smutne to co piszesz,zadzwon do niej...Umow sie na kawe,milo powspominac stare czasy.Moze teraz zrozumiesz co ona czula wtedy,powodzenia:)

Gość Jamajkamajajka
Premiera golf VI -Paris Motor Show 2008 Okres produkcji -2008 – nadal Fajnie pomarzyc :D :D :D ta cała historia wymyślona , nie masz pewnie nawet żony :D