Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka odpowiedz

Czy o urlop macierzyński trzeba pisać podanie?

Polecane posty

Gość szybka odpowiedz

Majka w ciąży z Michałem, ciekawe co zrobi Ola? Ja tam jej kibicuje... W klinice, Mikołaj jest zaniepokojony awanturą, której był świadkiem. Podstępem zmusza dr Kowalewską do przyznania się do pomyłki. Niestety dr Kowalewska ukrywa przed Mikołajem nazwisko Majki. Ciąża Majki staje się tematem plotek. Ich przyczyną są tajemnicze ogłoszenia o treści "Samotna kobieta w ciąży poszukuje ojca swojego dziecka". Telefon Majki urywa się od głupich telefonów. Aleksandra, w swoich poszukiwaniach matki zastępczej, staje się ofiarą oszusta. Wkrótce, wraz z Michałem, dowie się również o pomyłce w klinice i tajemniczej kobiecie, która może być matką dziecka Michała. więcej tutaj http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/122485 1_3

nie trzeba, jest naliczany na podstawie zaświadczenia ze szpitala. Podanie pisze sie o dodatkowy macierzynski (2 tyg) oraz o wychowawczy

Gość szybka odpowiedz
Dzięki za odpowiedź :) Pani wyżej chyba coś się pomyliło.

O urlop wychowawczy ja musiałam pisac czy zakład mi do podpisze... i zaświadczenia o zarobkach z ubiegłego roku z US. PIT i wszystko musiałam zanieśc do opieki

O macierzński też składasz podanie do zakładu i akt urodzenia dziecka i na jakie dizecko ten urlop ma byc i ile wynosi dni...

Gość szybka odpowiedz
No to jak to w końcu jest? Jestem na L4, do pracy mam kilkanaście km i pewnie będę musiała zadzwonić i zapytać. A tak nie znoszę dyrektorki :(

Ja pisalam prosbe o udzielenie mi urlopu macierzynskiego od dnia do dnia(140 dni).Pisalam to 3 miesiace temu:)

Gość jak to 140 dni
jak jest 120?