Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Dlaczego niektórzy tak bardzo nie lubią dzieci i mają fobie na ich punkcie?

Polecane posty

Gość nie bo nie to taki sam powód
jak dlaczego ktoś nie lubi pomidorów, albo dlaczego ktoś nie lubi dyskotek, albo dlaczego lubi dyskoteki. Bo nie - jeśli nielubienie czegoś przybiera postać fobii to niestety trzeba leczyć, ale większość ludzi, którzy deklarują że nie lubią dzieci, po prostu ich nie lubi "w zdrowy sposób".

Gość ateistkaaaa
no właśnie miałam to pisać! Autorka topiku ma chyba strasznie wąskie horyzonty, skoro tak prostej kwestii nie rozumie. W mózdzku się nie mieści,że ktos ma inne poglady i inny pomysł na życie niż TY, prawda? :O

Gość mega komplexy
ja dostawałam fobii dziecięcej jak byłam razem z facetem :D On nie wiedział jaki mam stosunek do dzieci, a sam miał z nimi dobry kontakt. Bałam się, że zobaczy moją niechęć i go to odrzuci, lub zacznie się ze mnie śmiać :O

Gość ateistkaaaa
Równie dobrze możemy "dyskutować" nad wyższością lodów waniliowych nad czekoladowymi - o czym tu dyskutować?

Gość Andrzej45xt
A dlaczego niektórzy faceci idą na księdza, albo zostają kawalerem? Z tego samego powodu

Gość bumbul
Również nie znoszę dzieci, nie wiem czemu tak jest po prostu wszystko z nimi związane mnie doprowadza do szału :O Wrzeszczące, upierdliwe, zabierające czas, a w wieku niemowlęcym są po prostu obrzydliwe :O Nawet jak sama byłam mała to strasznie brzydziły mnie zabawki 'bobasy'.

poziomka 33-ja sie nie przejmuje,bo gdyby bylo inaczej,dawno by mnie juz tu na kaffe nie bylo:PZycie mnie nauczylo ze trzeba byc tolerancyjnym bo na tym swiecie sa ludzie normalni i normalni inaczej(przyklad mamy wyzej):P

Gość ateistkaaaa
Czego niby popis ? Logicznego myślenia ? Wiem ,ze to Cię irytuje... Przynajmniej nikogo nie zwyzywałam ani nie zionęłam nienawiścią jak niektórzy cnotliwi katolicy. Lubisz atakować ,co ?

Gość mega komplexy
Sobie właśnie przypomniałam pewną historię, dla mnie wtedy to było naprawdę straszne. A więc zachodzę do faceta, a on pilnował dziecka swojego brata... Tylko weszłam do domu, jak on dostał telefon i szybko wybiegł z domu zostawiając mi na rękach śliniące się dziecko :o Byłam w szoku nawet nie wiedziałam co z nim zrobić, a one tak strasznie się śliniło... :O Później je wsadziłam do takie nosidełka, i trochę je tam kołysałam. Na szczęście nie płakało, bo bym się chyba załamała. Wierzcie lub nie, ale to było naprawdę straszne :O

Jakis problem jeżeli chodzi o "wiarę katolicka" no niekoniecznie każdy musi wierzyć w książkę napisaną przez semickie plemię którego szczytowym osiągnięciem było krzesanie ognia...A co drugi rozdział to krwawe potyczki z niewiernymi.

Gość hłe hłe hłe
"zbliza sie wieczór nawiedzone sie zjawiają bo im sie nudzi i nie wiedzą gdzie się wpieprzyć zeby powstała kłótnia" ---->ta, dobrze ze mamusie wpadły na chwilę na kafe odskrabujac gówna z pieluch i musza trochę rozładowac szczesliwe emocje nimi targajace.

Gość ateistkaaaa
No własnie-to są Twoje argumenty :) Tylko że niestety to Ty szukasz kłótni, weszłam na ten wątek, a Ty od razu z atakiem na mnie. I kto tu jest nawiedzony ? Niby 33 lata ,a zachowania nastolatki...

Gość trauma nie mija
nie moge powiedziec ze nie lubie dzieci bo cudze dzieci sa mi obojetne zapewne traume wynioslam z domu gdy zrozumialam ze nie bylam dzieckiem ktorego rodzice pragneli, wyczekiwanym czy jak to inaczej sie mowi zaplanowanym...bylam wynikiem uprawiania seksu...