Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość from the deep

Czy 4 partnerów łóżkowych to dużo?Co sądzicie?

Polecane posty

Gość do from the deep
to po co spala bez milosci?

Gość Anna 26
Żeby jej cipa byla szcześliwa. Naprawde tego nie rozumiesz?

Gość from the deep
juz wczesniej bylo opisane, ze sadze iz nie z milosci wiecie mlodosc wiadomo kazdy szaleje a mlode dziewczyny maja to do siebie ze im odbija w tych latach same szukaja i nie wiedza czego i czesto robia rozne rzeczy z roznych powodow - brak kontroli itd jak bylo napisane wczesniej

Gość rozdziewiczanie faceta
to nie jest taka bułka z masłem, wiem bo znam. Trzeba pewnego doświadczenia, ale lepsze już takie niewielkie jak ma opisana dziewczyna, niz żadne. Mężczyźnie niełatwo z sukcesem przebrnąć przed ten pierwszy raz i to jest ogromna odpowiedzialność, żeby się nie załamał, nawet jak coś nie wyjdzie. Wydaje mi się, że to jest trudniejsze niż pierwszy raz dla kobiety, choć nie mam bezpośredniego porównania, z kobietą nie spałam... Myślę że tylko doświadczona lub bardzo cierpliwa i wrażliwa kochanka będzie umiała przeprowadzić ta akcje bezproblemowo, ale trzymam kciuki za bohaterke tematu. Jeżeli sie naprawdę kochają, wybaczą sobie niedoskonałości i będzie dobrze, jak nie za pierwszym razem to później.

Gość dominik mylisz sie
chyba ze jeszcze nie slapes z dziewczyna albo zapomniales juz swoj pierwszy raz... nie kazdy to potrafi od razu, a szczegolnie facetowi trudno, tak samo jak kobieta tez nie zawsze ma od razu orgazm. To jest wiedza wyuczona...

Gość from the deep
Tzn. nie tyle chodzi o rozdziewiczanie co o przyznanie sie do ilosci facetow jakich miala i jego reakcje tego sie obawia najbardziej bo to dosc dziwna sytuacja ;(

O kurde dobre! Heheh moja żona jest w ciąza a ty mi piszesz że jeszcze nie miałem tego za sobą. Hejhe to ci sie udalo naprawde.

Gość wole pomaranczowy
czy wy ( autorzy tego typu topikow ) nie macie dosc, co ci do tego jak teraz to co druga miala kilka kilkunastu partnerow lozkowych tak jest i bedzie i kazda ma prawo sie wkoncu zakochac urodzic dziecko i zyc w szczesliwym zwiazku

Gość ale czego ona sie obawia jest
psychiczna, czy moze on? Robicie problemy na sile. Jak ona szuka dziury w calym to niech da sobie z nim spokoj, a jak on ma problem to tez nie ma sensu sie z takim angazowac.

Gość from the deep
Wole pomaranczowy ale ja jej nie oceniam i nie uwazam za zla osobe ktora zasluguje na potepienie kazdy popelnia bledy i w zyciu zdarza mu sie zejsc na gorsza droge niz do tej pory szedl wiec czytaj wyraznie nic zlego z mojej strony nie zostalo wyrazone w tym topiku!

Gość dominik to ze twoja
zona jest w ciazy swiadczy tylko o tym, ze ona nie jest dziewica.