Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lyndal

uk to dziadostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Polecane posty

Gość nowobogacka
same błyskotliwe osobniki i bogacze na tym forum, kurcze, że też do UK te najtęższe umysły wyjechały..i co my teraz w Polandzie zrobimy???

Gość noooooooooooooooooo
W Polandzie to tylko garba mozecie dostac :P :D

Gość tttiiiiiaaaaaa
i znowu zaczyna sie polemika pomiedzy jednymi a drugimi jestescie zalosni! tylko kasa w glowie

Gość którego polaka stac na meble
ktorego polaka w uk stac na zakupy w drogich sklepach? żadnego!!więc mi nie pierdolcie ze nie kupujecie w uzywanych sklepach i w argosie i w tesco..prawda jest taka ze polaka w uk nie stać na luksusowe sklepy..i gdyby nie uzywanki to by nic nie miał

Gość buhahahha
dea erw jest milionerka :D placi miesiecznie £2 000 za szkoly dla dzieci ta to ma fantazje :D

Gość dvfsjinnj
którego polaka stac na meble zdziwilabys sie ..

Gość co za dno
i w Polsce i w uk są ludzie których stać na drogie meble i tacy których nie stać. Wielka mi filozofia, wszędzie na świecie tak jest, są ludzie bardziej i mniej zamożni. Czy Wy, śmieszni i żałośni zakończycie w końcu te chore spory? a bo ja mam samochód audii, a ja mam motór i odkurzacz NIE Z ARGOSA a Ty nie masz i jesteś biedakiem ze zmywaka itd itd itd Dziecinada, zupełnie jak w przedszkolu u starszaków .

a was w polsce na co stac???? no chyba ze macie w spadku po mamusi :D:D . zal wam dupy sciska i tyle....dobrze wam tak zalosne nieroby ;) heheh..

Gość buhahahha
no masz racje masz ale zeby pisac ze placi £2 000 za szkoly dla dzieciakow na miesiac to trzeba miec niezle z glowa :o przyjedzie taka do anglii i mysli ze pozdzerala wszystkie rozumy

Gość dvfsjinnj
skad wiesz ile placi i na co ja stac. ze ciebie nie stac nie znaczy ze kazdego idiotko.chyba nie masz pojecia jak ludzie zyja i za ile na tym swiecie i dobrze bo byc chyba pekla z zawisci.

Gość takajednababawredna
A wiecie dlaczego ja nie kupuje, a przynajmniej staram sie nie kupowac w argosie i innych sklepach tego typu, czy to w Uk czy w PL, bo mnie wkurza ze nie moge zobaczyc czegos na wlasne oczy, a zwykle to co na obrazku nie wyglada tak samo w rzeczywistosci.

Gość buhahahha
akurat ty najbardziej wiesz na co mnie stac :D stac mnie na to zeby twierdzic ze ten babsztyl ma chory leb 2 000 miesiecznie za szkole dla dzieciakow ale sobie wlewa nie wiadomo z kogo chce debila zrobic a moze chce sie dowartosciowac pewnie nawet tych dwoch tysiecy nie zarobi :D niezle jaja

Gość fyrybyry
oj buhahaha zazdrosnico :D A ty skad wiesz ile inni zarabiaja i na co wydaja? Myslisz ze jak ty nie zarabiasz duzo to inni tez nie? Dea erw przyjechala do UK jako dziecko, tu chodzila do szkoly i pewnie studia skonczyla wiec zarabia :D A ty nie ;-) I to cie boli?

Gość super super
no prosze odezwala sie dea erw! :D nie zazdroszcze ci niczego zacznijmy od tego

Gość rtyuiop
żałośni jesteście,kto ile zarabia a co kto ma.Dobrze,ze takie dziadostwo jak wy wyjechało z Polski:)

Gość fyrybyry
Nie jestem dea erw :D Po prostu nikomu niczego nie zazdroszcze, ciezko to zrozumiec? :D

lepsza Ikea niz argos jesli juz kupujemy cos taniego. ale najlepiej zamemu zaladowac wszystko na vana i przywiezc bo na kwalifikacje pracownikow raczej nie ma co liczyc. a'propos - jesli przywiezli ci np zaplamiony dywan to trzeba sie bylo klocic i odmowic przyjecia. tak to jest jak sie ma d.... zamiast geby a potem zale na forum :P tutaj mozna odmowic przyjecia lodowki z 1cm ryska a co dopiero produktu z wieksza wada. ja swoj pierwszy wynajmowany dom urzadzalam tez meblami z Ikei - jak na razie wiekszosc rzeczy uzywam do tej pory czyli po 5 latach, jedynie tania sofa sie wygniotla i byla do wyrzucenia. ale za £70 nie mozna oczekiwac cudow

a propos drogich sklepow - w zeszlym roku kupilam meble do salonu i jadalni (duzy stol, 6 krzesel, komoda, coffee table i stolik pod telewizor) za £3000 z "prawdziewego drewna" po niecalym roku jedno krzeslo rozpadlo sie calkowicie, trzeba sklejac samemu bo 5 letnia gwarancja tego nie pokrywa, z blatu coffee table zaczyna schodzic wierzch mimo uzywania spray'u do mebli przy sprzataniu, a po przewierceniu dziurki w komodzie moj facet stwierdzil ze to plyta MFD a nie prawdziwe drewno. teraz juz miesiac toczymy batalie ze sklepem i producentem, mielismy 2 ogledziny "niezaleznego" specjalisty a firma dalej twierdzi ze uszkodzenia spowodowalismy sami (czyt krzeslo i stolik) teraz wkurzamy sie oboje bo rownie dobrze moglismy kupic meble z Ikei - gowno ale za duzo mniejsze pieniadze sklep w ktorym zakupilismy meble to Easy Living Furniture - zdecydowanie nie polecam!! to nie sa meble z prawdziwego drewna

W pogoni za lepszym zyciem pogubiliscie sie....nie wiecie jak sie zmierzyc z dobrobytem bo nigdy go nie mieliscie...zazdrosc to takie niskie uczucie..

Gość a ja ciesze sie
ze nie mam meza polaczyny.takiego jak wiekszosc z was:P

za to ty polaczka jestes nie zxapominaj o tym hahahaa

ktos tu wnikal w moje wydatki miesieczne? sprostuje, nie za szkoly bo ze te placic nie bede, ale za przedszkole i zlobek, place miesiecznie okolo 1800F, 800 za trzyletnia corke i prawie 1000 za 7 miesieczne dziecko. Takie ceny :o Jestem w UK od 1996 roku - jako dziecko wyemigrowalam do Wloch, gdzie tez skonczylam szkoly i studia. Znam biegle 4 jezyki, mam obywatelstwo wloskie co sprawilo ze po przyjezdzie do UK nie musialam ani pracowac nielegalnie ani ponizej wykszalcenia. Mialam poprostu szczescie ze mi sie dobrze ulozylo. I nie chwale sie ze wydaje tyle kasy na przedszkole, uwierz mi, wolalabym te pieniedze wydac inaczej :o