Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkiemaleństwo

jaka suknia ślubna-prośba o pomoc

Polecane posty

Gość ann//
A mi9 zdecydowanie najbardziej podoba sie trzecia

Gość druga i trzecia
pierwsza wyglada troche ciezko

faktycznie, może ta pierwsza sprawia wrażenie, ze tak dużo materiału jest? i przez to się ciężka wydaje? może to tylko kwestia zdjęcia, ale dzięki za zwrócenie na to uwagi! dziubas 29 - miło to słyszeć :) Ambiguous - nie ma sprawy! :) Lenasl - dziękuję za miłe słowa :) jak będę na etapie szukania "trgo czegoś" to oczywiście się odezwę i od razu zapraszam Cię do dyskusji :) Imo - bardzo się cieszę, że podoba Ci się suknia, mierzyłaś ją może? czy teraz pierwszy raz ja widziałaś? duzo tego typu sukien ma w swej ofercie Madonna, ale ceny są wyższe, niestety... dziękuję za dobre rady - klasyka zawsze na czasie! ann//- dzięki za opinię :)

wedlug mnie druga:) widz, ze tez sukienki z demetrios:)piekne maja suknie!Ja tez tak kupuje swoja ,ale moja jest calkiem calekiem inna

Gość do ambigous
rewelacyjna sukienka, za ile chcesz sprzedac >>>??

Gość kocica Ofelia
Jak dla mnie zdecydowanie pierwsza!!! Jest oryginalna i elegancka :) Jesli masz szczupla gore, szczuple ramiona, powinnas slicznie w niej wygladac. Ale bez mierzenia trudno ocenic tak naprawde.

Gość kocica Ofelia
Nr 3 na zdjeciu wyglada jak uszyta z wytlaczanej bialej tapety ;)

1, 5 tys mnie zadowoli (suienka kupiona za 4,500) na wzrost 170 cm 100 cm w biuście. Zachęcam do obejrzenia/przymierzenia w warszawie.

Gość chińszczyzna
Cześć! Mierzyłam dziś sukienki, m.in. te, które wskazałam w pierwszym poście - totalna porażka, wyglądałam w nich tak nijako, mdło.... Za namową moich towarzyszek w podróży po sklepach i sprzedawczyń zaczęłam mierzyć te bardziej strojne i o dziwo było o niebo lepiej niz w tych prostych i delikatnych. Teraz mam mętlik w głowie, muszę się z tym przespać i zobaczymy, co dalej. W każdym razie nie było sukni, w której bym się zakochała od pierwszego wejrzenia, a byłam w ....uwaga ..... 7 salonach sukien ślubnych :)

Gość maleńskiemaleństwo
Ten post wyżej jest mojego autorstwa :)

Gość jusaa
do delikatnych sukien trzeba mies specyficzną urodę. Mi też się podobają ale podczas mierzenia okazało sie że to nie to...

Hej hej! Pochodziłam po salonach, pooglądałam różne modele sukni i stwierdzam, że korzystniej (ładniej) wyglądam w tych strojniejszych niż zupełnie prostych, chociaż wszystko zależy od materiału i fasonu. Z tych sukni, które widziałam i mierzyłam urzekła mnie ta: http://www.airecollection.es/ model BALBOA. Podoba się Wam?

bardzo ładna :) ale chyba bahamas bardziej mi się podoba no ale to już zależy jak ty w nich wyglądasz

Hej! Suknia zamówiona już! Dalej mi się podoba, mam nadzieje, że wytrwam w tym do ślubu ;) Oczywiście mowa o sukni BALBOA. Dziękuję wszystkim za opinie :) Pozdrawiam serdecznie!

Gość karolcia76
witam:)jestem TU poraz pierwszy:)dziewczyny,20 sierpnia biore slub cywilny..mam długie jasne włosy,sukienka w rzymskim stylu jasna...jaką byscie Mi poleciły fryzurke?napewno chce by włosy były rozpuszczone..na codzien nosze zawsze spiete wiec w ten dzien chce wygladac inaczej..i jeszcze jedno..wymysliłam ze zamiast bukietu w reku bede trzymała malenka torebke z ozdoba taka jak tył sukienki..Jak sadzicie,moge tak odbiec od tradycji?nie mam z kim pogadac na ten temat..Moja rodzina mieszka bardzo daleko ode mnie..licze na wasze sugestie i z góry wam dziekuje