Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupa1977

Wkurzył mnie dziś kierowca tramwaju!

Polecane posty

Kiedyś moja koleżanka z pracy miała dokładnie taki sam przypadek. Szła,zamyślona nie zauważyła tramwaju, motorniczy zaczął "trąbić", po czym wystawił głowę przez szybę i porządnie ją opierdzielił. Na początku koleżanka była wkurwiona, ze jak on tak mógł na nią nawrzeszczeć ale po chwili uzmysłowiła sobie, ze gdyby on jej nie zauważył i nie opierdzielił to mogłabyć kaleką albo wąchać kwiatki od dołu a tak to jeszcze dał jej kilkoma mocnymi słowami do myślenia. Podobną sytuację miałam jadąc samochodem, tuż przed maskę (zaznaczam, ze nie na przejściu dla pieszych) wylazła mi kobieta z wózkiem. Wyłażąc nawet nie obejrzała się czy coś jedzie. Całe szczęscie, ze jechałam wolno bo aż strach pomyśleć co by stało się z tym dzieckiem w wózku. Zatrzymałam się i opierdzieliłam babkę, po czym usłyszałam radosne spierdalaj :O

Gość
i własnie tych "normalnych" pieszych powinno sie izolowac od reszty spoleczeństwa :D:P

Kardi - tylko to opierdzielanie to po prostu odreagowanie stresu w prostacki sposób. Nie gadaj że wyzywaniem ratuje się życie. Co innego też jakiś kierowca, a co innego pracownik MPK - który powienin być szkolony na takie sytuacje.

Gość borowa dziada
Pupo, możesz jak najbardziej poskarżyć się, że kierowca się na ciebie wydzierał, bo tego robic nie wolno. Z tym, że faków pokazywać tez nie wolno. Jest remis, więc najlepiej daj sobie siana i w ogóle mysl trochę, jak chodzisz, bo jakby facet tez taki spiący jeździł, to byś już była trup. Ja sie nie dziwie, ze się zdenerwował, pewnie na każdym przystanku zdarza sie taka ćma, którą trzeba budzić klaksonem. Ja raz wyjechałam jednemu na rowerku prosto pod motor, zatrzymał sie z piskiem i taki był zdenerwowany, ze mi z rozpedu przywalił w gębę. Trochę mnie to oburzyło, ale po namyśle uznałam, że nie bedę robic scen, bo własciwie facet miał prawo sie zdenerwować, w końcu mało mnie nie zabił. A ten przypadek z autobusem i przechodzeniem na zielonym swietle to całkiem co innego i tu piesza, autorka posta, miała calkowitą rację, ze złożyła skargę

Gość śpiąca panna
Ja często nie uważam na ulicach, dziw że mnie jeszcze żaden nie przejechał, wiele razy ktoś się zatrzymuje na ulicy jak się zamyslę i nie widzę że wchodzę na jezdnię na czerwonym. Ale nigdy mnie jeszcze nikt nie zwyzywał ani ja jemu nigdy nie pogazałam środkowego palca. Nie skarż na niego że cię po chamsku potraktował. Kierowcy mają okropną pracę wstają po nocach, jeżdżą w stresie na czas i jeszcze muszą udawać ślepych że nie widzą jak złodzieje ogołacają pasażerów, w lusterku. Bo jak kierowca chciałby stanąć w obronie to może mieć nóż w brzuchu.

Gość Ty jako osoba znajdujaca sie w
miejscu publicznym i do tego mloda kobieta, tez powinnas zachowac sie na jakims poziomie, nie sadzisz?

Gość borowa dziada
Pupo, czy ty widzisz ze swojej strony jakąś winę czy nic a nic?

Gość A czy pokazanie wiadomego
palucha to nie jest zwykle prostactwo???? Abys mogla wymagac od innych, najpierw samemu trzeba byc w porzadku. Tobie wolno bo jestes spiaca krolewna ale panu ktory jest w pracy to juz nie bo reprezentuje MPK.

Pupa, nie mówię, ze wyzywaniem ratuje się życie ale ten motorniczy, który opierdzielił koleżankę w dość dosadny sposób powiedział jej mniej więcej "Ty głupia babo, gdzie leziesz, na cmentarz Ci się spieszy?" i jeszcze coś tam dodał "twórczego" i wiesz do niej to dotarło, ze jednak nie mówił sobie tego ot tak bez przyczyny. Cyt: "Co innego też jakiś kierowca, a co innego pracownik MPK - który powienin być szkolony na takie sytuacje" Szczerze??? Ja tu różnicy nie widzę, i tym i tym można zabić człowieka a gwałtowne wyhamowanie kupą złomu nie należy do łatwych zadań. Nie wiem o jakie szkolenie na takie sytuacje Ci chodzi...

Widzę winę, że się zagapiłam, ale cięzko mówić w tym przypadku o winie, bo zrobiłam to niecelowo. Nie daje to chyba jeszcze powodu, żeby rzucać się z pięściami ani kogoś orbażać.

Gość zołzowata eter
dupo pupo szkoda z toba gadac jestes uparta jak osioł i jeszcze udajesz ze nie wiesz o co chodzi... ciesz sie że żyjesz i nie mow że to normalne ze ktos prawie wpada pod tramwaj..a tak poza tym to tramwaj waży 40ton i nie zatrzyma sie przez 20metór w taka pogode.. wiec wyciagnij z tego nauczke ! pij wiecej kawy by sie nie zamyslac na miescie albo słuchaj jakiegos techno to moze bedziesz bardziej na ziemi a nie w chmurach! ludzie chodza tez po miescie i ja i kazdy inny i jakos nie zamyslałmy ise i nie wpadamy prawie pod tramwaj... wiec zamniast pisac skargi to wez sie kobieto w garsc albo przeprowadz sie do zadupia dolnego gdzie nic oprócz wozów z koniem nie jeżdzi...pa

ja też chcę złożyć skargę ale na kierowcę autobusu :O myślę o napisanie do kierownika firmy przewozowej bo to było z linii prywatnej :O

Słuchaj techno... No jasne... To bym nawet dzwonka nie usłyszała. Jeszcze jakieś kretyńskie pomysły ?

Gość borowa dziada
Pupo, no to jak uważasz, że nie masz sobie co zarzucić, a jemu masz, to idź , składaj skarge, tylko opowiedz tez o swoim faku i o swoim gapiostwie - to tam jeszcze raz opierdol zerwiesz. Swoją drogą, parę dni temu rozprawiałas tu o tym, jaki twój syn jest uparty i jak nie umiesz do niego dotrzeć , i to nie twoja wina, a tego, ze on jest chłopcem. Nie znałam cię, ale teraz, po twoich wypowiedziach, juz zupełnie sie nie dziwię, ze nie umiesz dotrzec do swojego dziecka

Gość zołzowata eter
tępa pało techno słuchaj w domu! moze będziesz bardziej pobudzona a !i nie zamyslisz sie w drodze.nara sieroto życiowa..obys mi pod auto nie wpadła ..hahahahahahha

Gość ONA CHYBA KIEDYS DOSTALA
ZNIECZULENIE, ale nie takie normalne jak wszyscy tylko takie , ktore uszkadza mozg i to bidulce zaszkodzilo . Wiec sio wszyscy, przestancie sie jej czepiac.

Gość zołzowata eter
no widzisz i o to masz efekty!hahahaha słucha techno i rypnij jakas pigułe od czasu do czasu to moze zejdziesz na ziemie.. nie no zartuje ale nic poważnego do ciebie napisac nie można wiec juz tylko zgrywa się można..

a ja mówię pupa żebyś złożyła skargę

Wkurzyliście mnie.... A już mi złość zaczynała przechodzić. Muszę się na kimś wyżyć. Napiszę skargę na tego głupka, nikt nie będzie mnie wyzywał w chamski sposób bo nie potrafi sobie radzić z nerwami. A jak wy lubicie, to juz wasza sprawa. Pa. :)

Gość Jedyna osoba ktora zdecydo-
wanie nie radzi sobie z wlasnymi emocjami jestes tutaj TY,

Gość borowa dziada
to pisz i nie zawracaj dupy, co nas obchodzi twoja skarga? Pytałaś o zdanie, to je dostałaś, nie chcesz go znać, to nie pytaj, tylko rób co uwazasz

Gość
ludzie powaznie płacze na tym topiku no łzy mi leca ze smiechu hehehehe nie wierze heheheh

Gość
wkurzylismy ja ! to sie porobiło :P

Gość łeee tam..
droga autystyczna pupo, skoro stanowisz dla siebie zagrozenie to moze nie wchodz na ulice po prostu? pol biedy jak siebie zabijesz, ale nie niszcz zycia przy okazji niewinnemu motorniczemu, ktory ma stresujaca prace albo zawies sobie tabliczke na plecach "uwaga, jestem niedorozwinieta" gwarantuje ze nikt sie nie czepi, wszyscy beda sperdalac w podskokach :classic_cool:

ludzie cie wkurzyli na głupim forum a ty skarge dlatego napiszesz? A co do ludzi to opamiętajcie się w końcu autorka napisała że jest chora:O

Gość
znowu sie porczałam hehehe to samo jej pisalam ! nie docierało :P

wypowiem sie znowu.....jako operator pojazdu publicznego poza granicami polski,nie mam prawa nawyzywac przechodnia lub pasazera!!! rowna sie to zwolnieniem z pracy!! zazdroszcze polskim kolegom :P

Gość łeee tam..
w polsce nie zwalniaja tylko jada po premii albo upominaja? ogolnie niedlugo nie bedzie juz kierowcow wiec kazdy cenny i za taka glupote na pewno nie beda zwalniac :P co do motorniczych to nie wiem