Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupa1977

Wkurzył mnie dziś kierowca tramwaju!

Polecane posty

Gość
a takich "nietomnych" pieszych to ja im wspólczuje !

Gość łeee tam..
no, ja tez lazi to jak swiete krowy, nie patrzy gdzie idzie, wskakuje w ostatniej chwili przy zamykaniu drzwi i ma pretensje ze sie ja/jego przycielo, wstaje w ostatniej chwili na przystanku, gramoli sie i ma pretensje ze kierowca odjechal juz do tego wieeecznie narzeka za zimno za goraco za duszno wieje z okna, smierdzi za glosno muzyka ciasno, za duzo ludzi (jak widzi ze za duzo ludzi to kto kurwa, kazal wsiadac? ) etc etc etc obserwacje poczynione jako pasazerka :classic_cool: ale ja nie narzekam

Gość magiczny karp
Kobito, najpierw patrz gdzie łazisz, a potem decyduj o pisaniu skarg. Zresztą, ludzie są porąbani i myślę, że ten biedny motorniczy pełno tego dnia miał takich matołów na torach, opluwających jego osobę i pokazujących wulgarne gesty.

Gość zamiast pokazywać palec
i to środkowy, trzebabyło zrobić mu laskę - jak już wyszedł z tego trafaju, tak na środku ulicy, ale byłoby wesoło.

Gość ma stori
a Kmicic "jako operator pojazdu publicznego poza granicami polski,nie mam prawa nawyzywac przechodnia lub pasazera!!! rowna sie to zwolnieniem z pracy!! zazdroszcze polskim kolegom " dowod na to, ze zacofani i za baranami jeszcze jestesmy, u nas kierowcy jeszcze moga sobie entuzjastycznie pofolgowac wrzeszczac i obrazajac ludzi, bez ponoszenia konsekwencji ale przepowiadam WAm, ze nadejdzie tego kres ;) "

Gość
ciekawe jaka byłaby jego reakcja ??? hehe łancuchowa :P

Gość widzicie i co teraz
Jesli to niepelnosprytne dziewcze, nie mogac sie tu z nami dogadac i nie uzyskujac naszego poklasku dla swoich zamierzen napisze jednak (chyba umie pisac?)skarge na motorniczego i jego naprawde zwolnia to bedzie NASZA WINA. To ze z malym (w sensie synem) nie moze sie dogadac tez mnie nie dziwi bo niedawno na innym topiku pisala cos ze chory.

Gość maj stori
widzicie i co teraz od razu wnioskuje ze jestes kobieta mezczyzni raczej nie sa tak zjadliwi to az przykre

Gość love krofe
Kmicic a co prowadzisz?;)

Gość widzicie i co teraz
Poszperaj i poczytaj sobie co ta dziewczyna a raczej w jaki sposob przekonuje do swoich racji na innych topikach to ewentualnie wtedy podyskutujemy o tym co naprawde przykre. Milej lektury raczej sie nie spodziewaj.

Gość taka_maja
zaraz się okaże, że ów pan motorniczy wchodzi na to forum i to on pierwszy napisze na ciebie skargę, że jego prywatne życie upubliczniasz. hih ;) w sytuacjach, gdy ktoś ma niewyparzoną gębę to zawsze wycieram mu ją w to co sam wysmarował do mnie. ale trzeba było przeprosić za swoją nieuwagę i powiedzieć mu, że mimo wszystko jest chamem. no :) zapomnij o fiutku. z resztą- pewnie ma małego.

Gość love krofe
Kmicic Ty rozpustniku:DWiedziałam,że grzecznym chłopcem nie jesteś:P

Gość taki jeden z
widzicie i co teraz - To co sama piszesz świadczy że jesteś zerem. Więc jak możesz wypominać innym brak kultury Zastanów się nad sobą kretynko, jeśli masz w ogóle czym.

Autorko,powiem ci tak...tramwaj to nie osobóweczka...kilkaset metrów to może w tych warunkach za mało i zostałabyś kaleką a bogu ducha winny kierowca poszedł by siedzieć? Wolałabyś to czy to ze cię sklął? Ja na nauce jazdy miałam dwa groźne przypadki,raz (standardowo)jakaś babcia,wlazła na ulicę na moim zielonym a jej czerwonym,nawet się tego nie spodziewałam, instruktor też nie patrzył,nawet chciał mnie skląć gdy nagle huknął głową w przednia szybę,podczas gwałtownego hamowania. Autobus miałam rozpędzony.dosłownie centymetry i babcia zeszła by z tego świata! Wyhamować mi się udało ale stanełam w poprzek dwóch pasów. Drugi raz jakiś dzieciak wyskoczył mi przed (tym razem dzięki bogu) przed Solbusa bo autosanem bym w życiu nie wyhamowała.Ja nabrałam teraz szacunku do autobusów trajtków i wszelkich większych maszyn... A ty powinnaś mu dziękować za trzeźwość...takie zamyślenie kończy się często tragicznie...To naprawdę duże wyzwanie prowadzić taki pojazd, ale bez trajtków i autobusów było by gorzej niż ciężko...Zwłaszcza ze komunikacja stworzona jest dla nas...

Gość do taki jeden
sam jestes zerem. Tak jak sobie zyczy autorka dostosowujw sie do poziomu innych. Liczna czesc osob bioraca udzial w dyskusji na to co pisze to dziewczatko uzywa argumentow k...., j..... itp a ja wulgaryzmow nie uzywam, jesli masz czym to tez pomysl. To ze ktos kilka razy w wypowiedzi powie k.... to znaczy ze jest madry i elokwentny? Wspolczuje przekonania o wlasnej inteligencji, pajacu.