Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku*na

obejrzal sie za inna !!!

Polecane posty

Gość wkurzona.*
ale jest we mnie takie male ziarenko nadziei, ktore chcialoby sie karmic tymi tlumaczeniami. ale nie wiem czy bedzie to realistyczne podejscie

Gość szowinistaa
Kobieta jest jak pieniądz -pragnie się wydać

Gość szowinistaa
Kobieta jest jak kurczak - najlepsze są piersi i uda

Gość
problem w tym ze on bojąc sieTwojej reakcji nie będzie szczery ... musisz doceniac jego szczerośc jesli juz cos powie a Ciebie to zaboli to docen powiedz oczywiście ze nie jestes zachwycona ale nie rób scen i nie zrywaj od tak ! bo jesli tak zrywasz i wracasz to on nie będzie powaznie traktował Twoich słow a to podstawa !

Gość szowinistaa
Kiedy kobieta jest piękna? Kiedy mężczyźni ją za taką uważają.

Gość takie cudo
wiesz co... ja myślę że parę osób próbuję cię tu rozweselić żebyś aż tak bardzo się nie przejmowała. skoro to nie jest facet który ciągle się tak oglądał, to no... no przeżyj to, uśmiechnij się, każdy błądzi, zdarza mu się gafa, jakieś niedociągnięcie ;) myślę, że musicie rozwiązać inne kłopoty w związku, jeśli go kochasz to no... żałowałabyś pochopnej decyzji, ludzie się muszą docierać i ciesz się że nie masz takiego co to właśnie ma w dupie jak się poczuje jego dziewczę drogie... i jeszcze z prostackimi komentarzami bleh... nie mogłabym mieć takiego ;) ktoś tu fajne toasty wznosi... rozluźnijmy się bo zdziadziejemy :D ja wznoszę toast za dobry humor!!!

Gość wkurzona.*
jest już za późno... i tak już było za dużo problemów ale boli możliwe, że się boi ale wróćmy do punktu wyjścia po co to zrobił, skoro wiedział jak to się skończy? bo hałasowali ?:/ jakoś w to wątpię, mimo tego, że przyrzeka

Gość ferdynard
_______▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ____▓▓ MS▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ___ ▓▓▓▓▓▓▓▓ξξξξξξ▓▓▓ ___▓▓▓▓▓▓■■■___■■■▓▓ ___▓▓▓▓▓__(■)____(■) ▓▓ __▓▓▓▓▓\______⋎ ____'▓▓ _▓▓▓▓▓▓\___________ /▓▓ _▓▓▓▓▓▓▓\___╰ ╯__ /▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓\______ /▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓/_____ |▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓/°°____° |▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓_______°°__°°____ \▓▓ ▓▓/__________°°__°°____ \▓ ▓|_________███_°♥°_███▓ _|_____ ████████ █████ _|_____███████████████ _|_____████████████████ _|___|__███████████████ _|___|__██████████████ _|___|__█████████████ _|___|__ ████████████ _|___|___█++++++ ████ _|___|__██████████ _|___|_ ███████████ _|___|__███████████ _|__|____██████████ _|_|_______███████_ | _|_|________█████___| _||__________███'____ | _||___________█'______| __|___________|_______| ▒)▒)▒)

Gość wkurzona.*
Ale w tamtym momencie poczułam się tak, no kochanie ona jest sexowniejsza od ciebie. Więc za wiele mnie to nie pociesza szczerze mówiąc :( I co z tego, że adorują mnie inni mężczyźni, co z tego... Skoro widocznie własnemu nie wystarczam

Gość wku****na
Tee... Szowinista! ;p Jajka Ci odpadły przy urodzeniu, poruchać sobie nie możesz i sadzisz tu teksty o kobietach?! :P

Gość
posłuchaj w związku zawsze przyjmuje jedno za fakt oczywisty : ktoś jest ze mną , kocha mnie, wybrał mnie i nie biore pod uwage ze cokolwiek co robi może robic mając świadomie na celu moją krzywde . Przemyśl to ! on nie robi tego abys cierpiała była zła czy dla zabawy ! spojrzał ?? to spojrzał ! niech patrzy ... zanim nie zacznie ewidentnie przy tobie podrywac innych to nic złego nie robi nie jest to ujmą dla Ciebie nie jest brakiem szacunku bo nie robi tego oscentacyjnie !!

Gość
jak może byc tamta atrakcyjniejsza dla niego .. jest z /toba to Ty jestes dla niego atrakcyjna a to że uwaza inne za ładne to naturalne !! to że sie człowiek zakocha nie oznacza ze staje sie slepy na przymioty ciała innych ludzi !!!

Gość szowinistaa
Ja Cię kocham, ja Cię lubię ja Ci z miłości oczka wydłubię! Wydłubię jedno, wydłubię drugie, bo Cie kocham, bo Cię lubię!

Gość wkurzona.*
Moze jestem egoistka, moze jestem zadufana w sobie czy co... Ale skoro jest ze mna, tylko ja powinnam byc dla niego ta piekna, sexy itp Takie cos doprowadza do tego, ze zaczynam sie rozgladac za innymi facetami...i to nie na ulicy :/ tylko czuje sie przy nim strasznie zakompleksiona i az mam ochote zmienic partnera

Gość wku****na
Sucz... OSTENTACYJNIE jak już, nie osCentacyjnie... Mój to zrobił ostentacyjnie wtedy... Ale coś mi się wydaje, że gdy zrobi drugi raz, zamaluję mu papę... ;p

Gość takie cudo
na pewno nie wyolbrzymiasz? ja jestem za tym byś to puściła mu płazem tym razem,daj mu szansę... zobaczysz jak się będzie zachowywał. jeśli sobie będzie skrobał to sobie naskrobie... nie wiem... a kochasz go? bo jeśli tak to ... eee... to nie tędy droga, zrywać z takiego powodu.

Gość wkurzona.*
Nie wiem byc moze kiedys to nie bedzie dla mnie problemem, ale teraz jest to po prostu dla mnie NIEWYOBRAZALNE. powinien ja wg mnie olac

Gość wkurzona.*
Kurde jakby tu powiedziec, moze ciezko jest do mnie dotrzec, ale ja NAPRAWDE czuje sie wtedy PONIZONA. I na dodatek jak kopciuszek, po prostu gorsza

Gość
wiem ze napisąłam zle ja juz nie mysle nawet nie chce mi sie juz kłocic a to zly znak heheh ajjj

Gość szowinistaa
Kobiety wasz problem...to zazdrość!!!

Gość wku****na
Hm, nie dziwię się... Ja na początku reagowałam obojętnością. A na ten tekst wysiliłam się raz, udało mi się jakoś opanować... I za każdym razem reaguję obojętnie, choć gotuje się we mnie strasznie... Ale jeśli jeszcze raz zrobi to specjalnie, dam mu po papie.

Gość
tu sie mylisz szowinisto heh mój problem to brak zazdrości powaga zawsze mam o to jazdy heh

Gość wkurzona.*
Ja wychodze z tego zalozenia, ze takich tekstow w ogole nie powinno byc, nie powinno byc okazji do tego, dlaczego oni sa tacy prymitywni :(

Gość takie cudo
hehe zabawne jest to że tu jest tyle podszywów że już sama nie wiem kto ma problem :D a tak w ogóle to noc późna.... przyznać się kto narobił tyle hałasu o nic i to z nudów na dodatek :P hehe, zwracam honor suczy.... przynajmniej tej nie pomylę z nikim :P eh.... a człowiek szuka w kątach normalności ;)

Gość szowinistaa
­­­­­­­­­­­ Zazdrość to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt. Uważana zazwyczaj za uczucie negatywne, choć w łagodnej formie może być np. bodźcem do pozytywnej konkurencji i realizacji własnych aspiracji. Chorobliwa zazdrość wiąże się z brakiem zaufania, chęcią kontroli i nadzorowania drugiej osoby oraz agresją.

Gość wkurzona.*
takie cudo ja jestem autorką jbc :)

Gość takie cudo
ej no brak zazdrości to objaw choroby zwanej obojętnością :P brrr jaka straszna to choroba! ja się lubię gotować jak kluski w rosołku :D jestem kobietą w końcu no nie ;)

Gość wkurzona.*
ale nie spodziewalam sie ze ten temat bedzie mial az tak wielki odzew spodziewalam sie ze dolaczy do kolekcji tych ktore szybciutko uciekaja na poprzednie strony

Gość
poniekąd mam wtym swój udział heheh :P

Gość wkurzona.*
tez prawda hehe