Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eibeis

dalczego faceci są

Polecane posty

Gość eibeis
00:34 podszyw a faktycznie, podobno jak facetowi zależy to zrobi wszystko tylko tak naprawde my się poznaliśmy kilka dni temu więc te jego sprawy były wcześniej

Gość Prześliczna Wiolonczelistka
aha o 0:36 to podszyw, a rucham się sama!

Wyluzuj troche i nie bierz tego tak do siebie. Jak będzie chciał to sie umówi bez obaw a jak bedzie krecil ignorował to znaczy że chodziło mu jedynie o wyciągnięcie numeru. nie rozumiem czemu przejmujesz sie takobcym facetem

Gość eibeeis
swendzom mnie tzytze

Gość eibeeis
i 3pa też mnie swędzi

prubuje zrozumieć dlaczego tak jest, trochę wkurza mnie to, ale ja go prosić nie będę jest jeszcze jedna sprawa, która teraz przychodzi mi do głowy.. bo mamy wspólnego kolege, i tak się zastanawiam czy aby on nie nagadał czegoś na mój temat

no tak.. nie tylko kobieta zmienną jest hee ale że jestem kobietą to zawsze tą zmiennośc potrafię wytłumaczyć.. a już męska nie idzie mi tak łatwo :)

o jezzuuu kobieto jak można sie stresować obcym facetem, wyluzuj. Ok skoro Twoj kolega cos mu nagadał, skoro on czyta poradniki jak "poderwać kobiete" :D i Cie będzie olewal to niech spada, bo ja bym nie chciala krecic z facetem za ktorym mam sie uganiac to facet ma calowac Cie po rączkach a wszczególności jak znajomość sie rozwija. Nawet nie masz pojęcia jakie faceci potrafią robić cuda żeby zaimponować kobiecie która im sie bardzo podoba

no bo tak i już. to jest najlepsza odpowiedz :) nie przejmuje się, nie zadręczam się tym, poprostu dziwi mnie to jak faceci robią to że zrobią wszystko żeby poznać dziewczynę, potem grzecznie ładnie i milkną.. ok. moge przypuszczać że rozmyślił się, ale po co mówił o spotkaniu? czy oni myślą że my tego oczekujemy po udanej imprezie żeby wzięli od nas numer i umówili się kolejny raz, a że są tak dobrze wychowani to spełniaja nasze wymagania :) tylko okazuje się że to było na tu i teraz

A tak serio eibeis,sam się zachowałem podobnie...i mogę to wytłumaczyć jedynie chyba naszą męska logiką,czyli "a zapomni i będzie spokój" :o

ale to znaczy że proponowałeś spotkanie a potem tłumaczyłeś się że jesteś zajęty i miałeś nadzieję że ona nie będzie natrętna i będzie spokój, a gdyby ona bardziej się postarała?

Zaproponowałem spotkanie choć wiedziałem,ze nie przyjdę. Potem jak pisała udawałem,że mnie nie ma. Jak dziecko...ale cóż poradzić,natury nie oszuka :o I chodź wiedziałem,że robię źle... :o

no pięknie kolego... :) ale dobra ...też miałam takie akcje.. chyba zawsze coś w ludziach z dziecka zostaje :) jednakże koleś pięknie wytłumaczył i przeprosił, ale nic dalej z tego nie wynika chyba jedynie co to że poczekać aż on sobie pozałatwia te ważne sprawy:)

no no... właśnie.. co to za męskie ważne sprawy.. hmm.. praca i praca ale pozatym? co w przerwie między pracą a pracą?

Ważna sprawa dla której np. nie odpisałem: zgłodniałem-idę jeść,gram w grę,coś robię na necie,no i najważniejsza-nie chce mi się,jestem taaaaki zmęczoony :o

dokładnie tak prawie myślałam :) i podejrzewam że mój nowy kolega własnie do takich bardzo zajętych należy póki co

dzięki za rozmowę :) czas spac, jeszcze jutro piątek i weekend może coś się wydarzy :) spokojnej nocki