Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwa

Sprzeczamy sie z kolezanką która ładniejsza? Rozstrzygnijcie

Polecane posty

Gość biorąc pod uwagęże
to ta firma,patrzę na skład!a tam co:dzianinowa 50%baweł 50% sztuczna- efekt_nie biorę(zachowuje się jak 100%akrylu),druga jeszcze gorzej100% poliestru!!!patrz na skład zawsze!nie kieruj się photoshopem,bo dajesz sie zmanipulować,chyba że lubisz chodzić w folii....zresztą bonprix ma już niezłą krechę czytaj inne topiki!

Gość
satynowa

Gość hahahhhahhaa
idiotki , przeciez to reklama :P

Gość blekitna_laguna1987
Nigdy nie kupujcie niczego w BON PRIX!!! Nie dość że ceny bardzo wysokie, to rozmiary są dziwne, więc trzeba się liczyć z tym, że przyślą ubranie za duże bądż za małe. Moja mam sobie zamówiła dwuczęściowy strój kąpielowy - nie dość że przesyłka szła ponad 3 tygodnie, to przysłali tylko szorty, bo "góra została wyprzedana"... :O

Gość elenkaa
Satynowa jest ladna.W Bon Prixie denerwuje mnie to ,ze zamawiam kilka rzeczy zeby przyszy w jednej paczce,a oni wysylaja kilka rzeczy a reszte w drugiej paczce .A trzeba zaplacic koszty przesylki 2 albo 3 razy to jest wkurzajace bo za te pieniazki moge sobie cos kupic,a nie placic przesylke tyle razy.Rzeczy fakt sa drogie,ale gatunkowo dobre.

Gość gatunkowo takpod
warunkiem że to 100% bawełna! i na ciebie pasuje!kto lubi ruletkę,niech kupuje w ciemno,może w końcu trafi i dotąd nie zbankrutuje(jak w hazardzie)