Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrodne matki

spojrzcie co robicie swoim dzieciom

Polecane posty

Gość Wyrodne matki

Nie mozna nazwac osoby,ktora dokonala aborcji kobieta.Przykro mi:( http://aborc.bloog.pl/foto,4771527,gal,330177,index.html#next

żałuję że kliknęłam ten uszkodzony link :( zobaczyłam coś, co napawa mnie nieopisanym wstrętem do pewnych ludzi i żalem do tych Dzieci.

Gość nedfffff
przecież to nie są płody 4-6 tygodniowe, tylko co najmniej 7-9 miesięczne.

Gość saleminka8
"chcesz zabijać zabij się sam" - jestem za aborcja jest dla mnie bezsensowna jak cholera,jakaś nieodpowiedzialna....zachodzi w ciąże i usuwa ciąże,decyduje za życie innej istoty-nie do zrozumienia ale i są takie które są w ciąży a zachowują się buu byłam w szpitalu w 28tc i poznałam tak dziewczynę która była w 30tc i miała być do końca już z powodu wycieku wód i opowiadała mi po wyjsciu jakie tam były przypadki,jedna była w 14tc i poroniła w toalecie i powiedziała położnej "wypadło mi to pod prysznicem" swoje dziecko nazwała "to" Jest wiele niesprawiedliwości,przykładem jest kobieta która bardzo pragnie dziecka a ma problemy w zajściu w ciąże,a są też takie które problemów nie mają i po porodzie wychodzą ze szpitala same... Gdy ja się starałam o dziecko,próbowałam wszystkiego i się udało po 1,5 roku ale poroniłam w 9tygodndiu,musiałam mieć zabieg i czułam się okropnie,wiem że miałam w sobie martwe dziecko,ale i tak było trudno,nie wiem co czują te które mają żywe dziecko w brzuchu i je zabijają... Zaszłam w kolejną ciąże i latałam do lekarza jak powalona,miejsc na wpisy mi już braakowało w karcie ciąży,a o usg nie wspomnę. Wszystko było dobrze,urodziłam ślicznego synka,ale nadal myśle o poprzednim dziecku(jakiej płci by było,jakby wyglądało ddziecko)

Gość hghgtdg
A czy wy wiecie że w 90% te wszystkie zdjecia pochodzą z aborcji przymusowych? Tzn. płody obumarły w skutek naturalny i potem potrzebne było oczyszczanie? Wiecie że kliniki w których przeprowadza się abocję nie nie robią zdjęć i z niechęcią godzą się na takie "dokumentacje"? To co wy oglądacie to propagandy prolifów którzy z zabiegów oczyszczania macicy robią aborcję. Więszosć tych dzieci umarła w sposób naturalny a nie przez aborcję. Był kiedyś o tym program i większość zdjęć która została wykorzystana na takich stronach jest ukradziona i nie ma nic wspólnego z zabijaniem dzieci :o

Gość na mnie nie robi
wrazenia- gorsze rzeczy widzialam

Gość saleminka8
nedfffff przecież to nie są płody 4-6 tygodniowe, tylko co najmniej 7-9 miesięczne. a 7-9 też jest płodem,dopiero jak się urodzi jest dzieckiem ale nawet i 4-5 tyg dzecka (zarodka) nie powinno się zabijać,ma prawo żyć niech debilki nie dają dupy jak nie są wstanie ponieść tego konsekwencji!

Gość kkkjhkjm90ujoipl
hghgtdg - co nie zmienia faktu, że niektóre suki zabijają swoje dzieci (a jeszcze inne chcią odszkodowania za to, że zabić nie mogły - patrz Alicja T.)

Gość hghgtdg
Dodam że ja nie jestem za aborcją, ale tez nie jestem za robieniem z ludzi idiotów. Autorzy tamtego programu próbowali dotrzeć do źródeł zdjeć. I okazywało się że te zdjecia były wykonywane w jakichś szpitalach studenckich czy coś w tym stylu ponieważ miały służyć przyszłym lekarzom jako wskazówka jak wygląda płód w poszczególnych dniach i jak wygląda po zabiegu oczyszczania. To jest po prstu kłamstwo tak jak wiele inych rzeczy ale kłamstwo niczego nie usprawiedliwia. Ja osobiście jestem przeciw tym wszystkim organizacjom broniącym życia poczętego bo skoro nie umieją bronić swoich racji na uczciwych zasadach to znaczy, że i mało o tym wiedzą i mało im na tym zależy.

przykre to ale prawdziwe kobiety jednak tak robia w UK do 28 tc mozna usunac czesto sie tak dzieje gdy kobieta nie spodziewa sie oczekiwanej płci z moja corka do klasy chodzi chlopczyk jego matka 2 razy usunela w 25 tc jak sie dowiedziala ze corke bedzie miala bo chciala tylko chlopcow.To jest chore :(

Gość saleminka8
ostatnio w rozmowach w toku wypowiadała się kobieta która wzięła tabletki na poronienie i potem żałowała...

Gość saleminka8
inni może mają nadzieję,że gdy pokażą takie zdjęcia to wiele osób się zastanowi przed podjeciem decyzji,ale i tak takie zdjecie czasami niewiele pomaga,bo jak ktoś niechce to nie chce i neistety ale jak można zabić...tego nie zrozumie mój maluch w brzuchu 6tc http://img63.imageshack.us/img63/4323/usg2503.jpg Mój kochany maluch juz na świecie http://img46.imageshack.us/img46/3300/dfhj.jpg http://img521.imageshack.us/img521/384/55969574.jpg http://img687.imageshack.us/img687/175/image356d.jpg

Gość ja pikole.......
saleminka8===> Ty moherowa kretynko...daj zyc innym tak jak chca a nie dyktujesz ludziom jak maja postepowac- dla mnie tygodniowy plod to nie dziecko i usunelabym gdybym doszla do wniosku ze tego chce.... juz 4 tyg. raczej nie......ale to zalezy od ludzi. Ty uwazasz to za dziecko a inna kobieta nie, wiec zamknij sie i daj ludziom zyc po swojemu :/

Gość saleminka8
ja pikole....... dzieciaku dawaj dupy jak ddojdziesz do wniosku,ze trzeba odpowiadac za swoje czyny a nie ściagnać majty wypiać się koło drzewa i co będzie to będzie,szkoda ze twoja matka nie stwierdziła,ze niie powinnas sie urodzić !

Gość daaj do przeczytania to co pis
zesz salemika swojej matce to ona dojdzie do wniosku po co taka dewotke urodzila :O

Gość tyhdfghg
" a nie ściagnać majty wypiać się koło drzewa i co będzie to będzie" mowisz z wlasnego doswiadczenia? nie mierz innych ludzi swoja miara, to ze ty kopulujesz z malpami na drzewie, nie znaczy ze i kazdy jest takiem neandertarczykiem

nie jak małpa na drzewie, ale pewnie jak pielgrzym na pielgrzymce - co noc w innym namiocie, byle z kim, byle jak, może nawet z księdzem pod płotem.

Gość do saleminka
mnie te fotki co wkleilas nie ruszaja bo mi sie ten dzieciak nie podoba i nie robi na mnie wrazenia nalezalo poszukac zdjec jakiegos ladnego dzieciakczka to moze by sie ktos wzruszyl

saleminka8 na jaki huuuuuj wklejaś fotki jakiegoś pulchnego dziecka ???? mnie nie wzruszaja foty ( nie specjalne dziecko , widziałam ładniejsze ) i myslsiz ze swoimi fotami nawrócisz kobiety :D:D nie dyktuj nikomu warunków ! kazdy sam za siebie odpowiada ! usuniecie 25 płodu to juz nie powazne i troche chora psychika ale do 8- 12 tc hmm... mozna jeśli ktoś chce

Gość precz z gowniarami
no właśnie widać, jak gówniary 15-18 letnie dawały pod krzakiem dupy i teraz maja dzieci. Tu już niejeden topik był zakładany prze taką patologię, że jest w ciąży i jak powiedzieć rodzicom. do nauki a nie pieprzyć się.

Gość mama mama mama
owszem zdjęcia na filmiku zapewne sa z aborcji dokonywanych z powodu np. obumarcia płodu ale czym rożni się aborcja od aborcji? a druga sprawa usuniecie tygodniowego plodu TAK. chyba wam sie w głowie poprzewracało nie znam kobiety która jest czy była w ciąży i wiedziała o tym od pierwszego dnia. żeby ginekolog ciąże potwierdził płód musi mieć ok 8 tygodni barany niedouczone. wiec obliczmy potwierdzenie ciąży w 100% liczmy 7 tydzien poszukiwanie w Polsce ginekologa który zrobi aborcje na życzenia (ja osobiście nie wiem gdzie bym miała szukać) ok 3 tyg umówiony zabieg 3 tyg później to nam daje 13 tygodniowy płód (ponad 1/4 zycia dziecka w brzuchu) ktoś chciał zaświecić ale mu sie nie udało za bardzo

Gość moheryyyyy
tak, niedługo to zdemontują zdjęcie kilkuletniego dziecka i będą nim straszyć kobiety

Zaluje,ze kliknelam na ten link.Jestem ateistka,ale mam nadzieje,ze gdzies tam istnieje sprawiedliwosc. Przykre to,naprawde.Czlowiek sie rodzi,cieszy sie zyciem a innemu te zycie odbiera nawet jesli jest to jajeczko:( Niestety,ale ja tez podpisuje sie pod slowami,ze OSOBE,KTORA DOKONUJE ABORCJI KOBIETA NAZWAC NIE MOZNA. Przykro mi,ze wiele kobiet jest po prostu bez rozumu🖐️

Gość evrii
Myszka- pustostan Twojej glowy poraza :o i nie mowie o Twoim zdaniu na temat aborcji tylko o samym poczatku twojej wypowiedzi. Zalosna jestes jak malo kto

przepraszam ze wprowadzilam w blad dzis sie dopytalam i ta kobieta usunela w 24 tc i wlasnie w UK mozna tylko do 24 tc usunac bez problemu wystarczy poplakac lekarzowi ze nie spodziewalismy sie dziewczynki czy chlopca lub ze nagle twierdzimy iz nie chcemy tego dziecka i mozna sie go pozbyc. Tragiczne ale prawdziwe

Gość heruka
To zajmijcie sie polityka i jakas normalna ustawa prorodzinna. Wtedy moze kobiety beda chetniej dzieci rodzily. Na razie prowadzicie klepanie ozorami aby klepac ;-)

Gość tralalalalalallalalala
heruka jeśli sie klepać ozorami nie będzie to nic się z tym nie zrobi. łatwo jest popieprzyć sobie ah aborcja taka banalna sprawa zastanówcie się gdyby wasza matka usunęła wasze rodzeństwo? gdyby matka was usunęła? wiem to dla niektorych niemożliwe ale nawet płód odczuwa ból, ma rozumek nie do końca wykształcony ale ma jeśli ktoś jest wierzący to płód ma tez dusze. bo ten tylko płód to człowiek ale w brzuchu matki. kobiety które w ciąży nie były chyba tego nie zrozumieją. widzę dla wielu noworodek to człowiek a płód to rzecz ku waszym zdziwieniu płód nie rożni sie budowa od normalnego dziecka juz w 6 tygodniu ciąży płód ma bijące serce, mozg, narządy wewnętrzne, ręce, nogi, oczy, usta. jedyne czym sie rożni to wielkością a wy mówicie ze usuniecie to pikuś :/ gdyby jedna z druga moglu zobaczyć jak dziecko się zachowuje gdy wyrywa mu się ręce i gdyby mogla uslyszec jak dziecko krzyczy 90% kobiet nie zdecydowaly by sie na aborcje. jeśli takie z was kozaczki maślaczki to wyrwijcie sobie rękę czy nogę na żywca i po wszystkim stwierdźcie ze to takie nic :/