Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galerianka mala

Czy lubicie zabawy w niewolnika i Pania a moze niewolnica i Pani?

Polecane posty

Gość
ojj i jest brunet :* warczy czy ja wiem czy sentymentalna ??? jakies tam uczucia mam hehe ja wiem Ty przywykłes do inneg gatunku kobiet ?? co ?? pewnie te typu galerianki ... na talerz i konsmpcja a pzed świtem hasta la vista ??

Gość
nie no jak nie lubisz ok Twoja sprawa tylko pozawiasz sie wielu doznań którch sama dominacja Ci nie zagwarantuje ...

mówiłem Ci sucz, że lubię zadziorne suczki z takich mam największą satysfakcję :) mała galerianko nie wiem czy bym się sprawdził w tej roli :)

Gość galerianka mala
wiem jedno ze lubie dominowac nad facetami i juz,nie wyobrazam sobie faceta ktory ma na smyczy kobiete itp,az nie moglam tego napisac,facet ma sluzyc kobiecie i juz,czyscic buty,sluzyc jako podnozek i robic wszystko co kobieta karze

Gość galerianka mala
warczy-w roli mojego niewolnika?po mojej tresurze facet zawsze bedzie pelzal u stóp kobiety

Gość galerianka mala
oczywiscie ze tak

Gość
wiem ze mnie lubisz warczy he wszycy amężczyzni mnie lubią :P heh tajemicza jestes jedną z sześciu kobiet które toleruję (poza rodziną ) ale jedyną wirtualną hehehe :P no i jedną z 6 które tolerują mnie :D a tego tematu nie moge odszukać :( ale walcze dalej !!!

Gość galerianka mala
wiem, mam doswiadczenie w realnym zyciu

Gość
TAJEMNICZA SPRAWDZ MAILA ZNALAZŁAM !!!!

sucz - a ja tak przeglądam Twoje tematy i widzę że trochę bujasz w obłokach :)

Gość qazzaq
Witaj Wymagająca

Gość
AJJJ WARCZY STAJE SIĘ ZAZDROSNA :p WIDZE ZE ZNALAZŁES TU SWÓJ DAMSKI ODPOWIEDNIK :p

Gość galerianka mala
do jutra,musze leciec pa suczki i pieski

Gość qazzaq
Żegnaj, do jutra

Gość
WARCZY SKORO PRZEGLĄDASZ TO WIESZ ZE CĘSTO ZAKŁADAM PROVO HEHEHE O CZYM JUZ WIĘKSZOŚC OSÓB WIE :DHEH

nie do końca rozumiem :) zazdrosna jesteś powiadasz, i co mam ztym zrobić? :)

Gość
ZBIJEMY !!!! nic z ciebie nie zostanie kochany brunecie hehe warczy -- no zazdrosna to zadrosna cóz no uznałam Cie juz za swoją własnosć :P wiecie a tak całkiem serio zastanawiam sie czy ta galerianka to tylko taki eotoman gwędziarz czy poważnie mówiła spotykacie takie panny ?? tzn takie co nie lubia urozmaicen w seksie a tylko domincja wiecie pejcz skóra kajdanki ( o to akurat lubię ) ale taki totalny hardcore !!! ja nie znam takch kobiet typu domina !

Dominacja może być urozmaiceniem, ale jak Ona tylko w takiej formie ma kontakt fizyczny z Mężczyznami, to ja dziękuję :D

ja też nie znam, bo takich tak naprawdę nie ma :) wszystkie smucą jakieś moralniki i wychodzi jak zawsze ta galerianka to faktycznie jakaś małoletnia prowokatorka a Ty sucz pilnuj swojej własności żeby nie uciekła, bo naprawdę się za Ciebie wezmę :) będze się żegnał Pa!

Gość Villy
Dominacja jest fajna w jedną jak i drugą stronę.Ale dużo satysfakcji daje poskromienie takiej dominy i wydobycie drzemiących w niej możliwości.