Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka ghghd

Co facet robi z penisem jak mu stanie w spodniach przy ludziach?

Polecane posty

Gość facette
nie, ale bardzo trudno myśleć o czymś obrzydliwym jak się podniecimy

Gość facette
to pytaj jeszcze jak chcesz coś wiedzieć

Gość konstanynopolitanka
facette-imię, wiek, stan cywilny... hihii, żartuję :) ale jeśli takie dajesz przyzwolenie, trzeba próbować ;)

Gość jjjjjjaaaaaannnnnaaa
ja spojrzeniem wprowadzisz faceta w taki stan? żeby nie spał po nocy z wrażenia,, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi

jesli to moj facet, to bezwstydnie wykorzystuje sytuacje- no co i tak juz stoi, wiec szkoda by bylo.... a jesli to obcy facet to nic nie mowie, ale ciesze sie, ze mu stoi jak ze mna rozmawia/tanczy itp...:p

popieram wypowiedź wyżej, dawaj wiek!!!

Gość facette
taki konkretny to tu nie będę, lubię pisać anonimowo płeć tylko dam: płeć męską mam:)

Gość konstanynopolitanka
o kurcze, mi czasem sutki stają :P to chyba podobna reakcja jak w momencie, gdy facetowi coś tam się obudzi...choć w tańcu nigdy nie poczułam, by komuś stanął, szkoda :)

Gość konstanynopolitanka
facette, hahahaha, no coś Ty :P

oj ja poczulam:D milo bylo, nie powiem:p ale mojemu facetowi sie nie przyznalam, ze jego koledze stal:p co do sutkow-tez mi staja jak jest zimno, ale nie krepuje mnie to. tzn w pracy lub rodzinnej uroczystosci byloby dziwnie, ale takto....niee

Gość facette
może ta ksywka trochę pedalsko brzmi ale jestem pełny hetero bez żadnych homodomieszek więc żadnego faceta nie wprowadzał spojrzeniem w taki stan a wy powinnyscie wiedzieć jak? no chyba...

ja poczułam,okropne to było bo facet mi sie nie podobał

Gość konstanynopolitanka
hihi, chyba za mało chodzę tańczyć :) :)

Gość facette
może ja teraz troche popytam: więc jakie macie uczucie jak stoi takiemu który was nie podnieca, czujecie wstręt, obrzydzenie, zimno wam się robi, na wymioty ciągnie czy jak?

w sumie to ja nie wiem litość czy coś takiego ; no i trochę triumf, a w głowie myśl, ni masz szans chłoptasiu. Facette przeformułuję pytanie - czy spojrzenie wprowadza w taki stan?

triumf, tak no i litosc i zazenowanie- bo i tak nic z tego. ale najgorzej jest, jak jakiemus staremu dziadowi stanie i musze byc tego swiadkiem, bleeee

Gość facette
no dobra,przyznam sie JESTEM GEJEM i obciągam wszystkim facetom!

Gość konstanynopolitanka
jjjjjjaaaaaannnnnaaa pytasz, czy spojrzeniem można sprawić, by facetowi stanął. Jasne, że tak :) Co prawda nie wiem, czy obcemu można, ale takiemu, z którym coś tam iskrzy...oj można :P

w sumie to wiedziałam, tylko szukałam potwierdzenia u faceta, aby czarno na białym napisane było. Tylko kurczę, jak się zorientować, że zadziałało, przecież nie będę na gacie się gapiła

Gość konstanynopolitanka
obcemu-nie wypada, ale jakiemuś mniej obcemu...czemu nie? :)

rozumiem w takim razie, że innego sposobu nie ma? a tak na marginesie, teraz faceci noszą takie gacie szerokie, że czasem trudno dostrzec cokolwiek

Gość konstanynopolitanka
a ja uwielbiam dręczyć takiego, co to musi w gajerku chodzić. ach, uwielbiam wręcz :)

ja wolę takich na luzie bo tych w gajerkach na co dzień mam w pracy i uwierz mi trudno jest znaleźć jednego by popatrzeć na niego z zainteresowaniem, a co dopiero dręczyć. ja jednego w bojówkach dręczę, ale jak na razie ostrożnie, żeby się chłopaczyna nie spłoszył :-)))

Gość facette
spojrzeniem możesz,jak ma duzy temperament albo długi post miał to sie może podjarać ale w tych czasach to faceci tak się naoglądają golizny i każdy regularnie kapucyna trzepie że jest trudniej zapewne niż kilkadziesiąt lat wcześniej

no tak racja, kolejny raz muszę to przyznać, chociaż właśnie przypomniałam sobie sytuację, kiedy zadziałało

Ty facette powinieneś założyć topik "Porady dla kobiet" ale zmień pseudo na wujek dobra rada :-))) będę stałym uczestnikiem

Gość facette
jak facet zakochany to niewiele trzeba, ale może byc zdenerwowany i w chwili spotkania z ukochaną i jej spojrzeniem mu nie stoi, dopiero gdy zostanie sam nie wie co z sobą zrobić, odtwarza to spotkanie, tworzy historie i się jara

właśnie to mnie interesowało czy sobie tworzy historie różne, my kobity robimy to bez przerwy

Gość facette
nie wiem czy każdy, na pewno ci z wyobraźnią, ja sobie lubię różne rzeczy wyobrażać, ale są też tacy co chcą mieć wszystko na tacy