Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananaana

krotkie pytanie - czy zgodziłybyscie sie

Polecane posty

Gość nanananaana

Moj facet wyskoczyl dzisiaj z radosna informacja, ze jego tata zabiera go na tydzien na narty do włoch, bo jak urodzi sie drugie dziecko to juz nie bedzie mogł jechac. ja jestem na pocatku ciąży i zajmuje sie naszym dwuletnim synek, ktory przysparza mi ostatnio mnustwo problemów. nie zgodzilam sie. powiedzial ze i tak siedze w domu i jestem jak pies ogrodnika i egoistka. dodam ze poza opiekom nad dzieckiem pracuje w weekiendy i razem prowadzimy firme. zgodziłybyście się?

Gość NIE nie nie nie nie nie
Nie ma mowy, nie daj sie ! ! !

Gość nanananaana
no i co z tego ze jest błąd - masz radoche:)

Gość koko30111
Dziwnego masz tescia ze takie propozycje mu daje..hm..troche dziwne..bo Tobie tez sie cos od zycia nalezy..

Gość nanananaana
no właśnie tez o tym pomyslałam, ostatnio byl u nas i widzial ze sie zle czułam a mimo to taka propozycja:(

Zostawić kobietę w ciąży, która źle się czuje, potrzebuje wsparcia na dodatek z dwulatkiem, a samemu jechać na narty z tatusiem. Ale bym mu piekło urządziła, jeśliby nie zrozumiał rzeczowej rozmowy po dobroci :D

ja bym nie miala nic przeciwko,oczywiscie gdyby potem zafundowal mnie i dziecku tygodniowy urlop w jakim zajefajnym cieplym miejscu..no bo chyba musi byc po równo.Niech tez Ci coś zorganizuje jak taki mądry.

Gość nanananaana
maja jechac w marcu. ale jak sie teraz zgodze to pozniej nie ma odwrotu jak wszystko zarezerwowane. wiem bo urzadzil mnie tak w zeszlym roku:(

Gość 4 ro latek prostszy w obsłudze
błąd błęda błędem pogania ps. nie puściłabym

Gość ja zawsze swojego męza
puszczam samego na narty, bo ja nart nie lubie a on kocha, w czym problem.

Gość a co ja wrózka
całe szczęście , że ja nie muszę żyć w tak niewolniczym związku, to chore, żeby partner musiał się pytać o ZGODĘ . droga autorko, a jak byś się czuła na miejscu swojego męża ? postaw się w jego sytuacji niech załatwi ci kogoś do pomocy w domu i niech jedzie na zdrowie ja nigdy się nie pytam mojego męża o zgodę , tylko go INFORMUJĘ on także, ostatnio poinformował mnie, że w czerwcu jedzie na koncert metalliki i przy okazji odwiedzić kolegę, nie przyszło by mi do głowy zabraniać, a zostanę sama z niemowlakiem, psem i obejściem na zadupiu bez samochodu mąż nie jest twoją własnością ty też się go pytasz o zgodę jak wychodzisz ? a co zrobisz jak on się kiedyś nie zgodzi ?