Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to powinno byc

Czy meżczyzna proponując zagraniczne wczasy swojej kobiecie

Polecane posty

Gość jak to powinno byc

ktora nie pracuje, a On niezle zarabia, i proponuje na swoim urlopie wyjazd za granice, powinien zaplacic za kobietę w takim wypadku? (wiedzac ze Ona nie pracuje)

Gość jak to powinno byc
?

Gość jak to powinno byc
BARDZO PROSZĘ O WASZE OPINIE NA TEN TEMAT. Z GORY DZIĘKUJĘ.

Gość wszyskie chopaki
powidz ze niestety nie pojedziesz bo cie nie stac...a wtedy sie dowiesz czy chce za ciebie zaplacic

Gość jak to powinno byc
GŁUPIO MI MU MÓWIĆ ZE MNIE NIE STAĆ. WIESZ... jestesmy razem, kocham go, ale tak głupio mówić ze mnie nie stać...

W takiej sytuacji nie ma takiego czegoś jak "powinno"...to zależy od faceta. Jeśli zdaje sobie sprawę, że dziewczyny nie stać na takie wczasy, a proponuje jej taki wyjazd, no to chyba logiczne jest, że chce za nią zapłacić?

Gość hswi
zartujesz sobie? to twoj facet i glupio ci powiedziec, ze cie nie stac?:O:O

Gość jak to powinno byc
jem kupę. Czy to higieniczne? :o

Gość jak to powinno byc
wiem, że To moj facet, ze powinnam powiedziec ze mnie nie stać. tzn ja nie jestem biedna, poprostu mieszkam z rodzicami i czekam na kurs do pracy, mam tyle ile rodzice mi dadzą. On pisze ze chce na urlopie jechac ze mna na wczasy, ze przegladał oferty. Bylismy juz razem na wczasach nad morzem- On placil. troszkę mi głupio- dziewczyny powinniscie wiedziec o co mi chodzi, tym bardziej ze jestesmy razem dopiero pol roku,

Gość ***Narzeczona ***
Powiedz to delikatniej ze nie pracujesz i nie mozesz pojechac bo brakuje ci funduszy. Dowiesz sie czy jest prawdziwym myslacym mezczyzna czy lajza .... Po przepraszam ale to oczywiste ze facet placi w takiej sytuacji jesli wie ze nie pracujesz....

Gość ***Narzeczona ***
Ehhh no jak zaplacil za wakacje to porzadny facet :) Ty masz dwa wyjscia albo zaakceptowac ze czyms trzeba zaplacic a ty nie masz czym wiec skoro facet to wie i proponuje wyjazd to on funduje albo zrezygnowac ...

Gość jak to powinno byc
narzeczona- mozliwe ze On tez tak mysli, wkoncu na poprzednim wyjezdzie tez placil za pobyt i za hotel. ja nie chce jechać na biedaka. Możliwe ze bede miala fundusze. Ale zalezy jaka oferte wybierze. Pewnie wszystko wyjdzie w trakcie.

Gość jak to powinno byc
Dziękuje za opinie.

Gość katarinqa
godzac sie na sponsorowane wakacje trzeba miec zero klasy i dumy...

Gość ty za to masz dumę
ale ani faceta, ani wczasów :D

ja mysle ze jesli to Twoj facet, i chce z Toba jechac a Ty nie pracujesz A On zarabia nic mu sie nie stanie jak zaplaci za Twoj bilet i hotel. Oczywiscie wiem ze to nie zreczne, ale to wkoncu TWOJ MEZCZYZNA. INNYM RAZEM MOZESZ SIE ZREKOMPENSOWAC A MOZE JEDNAK ZAPROPONUJ ZAPLATE ZA CZESC CHOCIAZ. bo on napewno nie zrobi tak: "dobrze kochanie, to ja juz wplacilem swoja czesc teraz Twoja kolej" to byl by cios ponizej pasa nie? tym bardziej gdyby tylko On wybieral oferte