Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy prawdziwa

czy prawdziwa miłość zdarza się tylko w filmach?

Polecane posty

Gość czy prawdziwa

Słucham dzisiaj tzw. pościelów, czyli dobrej muzyki z lat 80 ;) i zastanawiam się o co chodzi z ta miłością. Przecież ktoś pisze te teksty, komus ta WIELKA miłość się przytrafiła, ale gdzie i komu?! znacie takie pary? moze same tak macie?mdlałyście kiedyś z miłości mówiac górnolotnie, albo dla was ktoś z miłości chciał umrzeć? Piszcie, bo jakoś w te miłość po grób nie chce mi się wierzyć...

Gość czy prawdziwa
słucham Demisa, ale ciekawe czy Demis śpiewa o miłości z własnego doświadczenia? ciekawe...

Gość nocą ciemną...
Ja czytalam ze ta najpiekniejsza z milosci, to ..ta nie do konca spelniona...I w tę wierzę..nie ma szans zeby przeminęła..😘😍..tak wlasnie kocham..:)

Gość czy prawdziwa
do nocą ciemną: ale czy jesteś szczęśliwa?

Gość nocą ciemną...
Wolę,żeby szczęscie bylo zawsze przede mna, niż tuz za mną..:)

Gość czy prawdziwa
do nocą...: czyli nadzieja?:)

taka jak w filmach zdarza się tylko w filmach, istotnie. natomiast prawdziwa, normalna miłość zdarza sie cały czas masie ludzi.

Gość nie wierze w milosc to pierdol

Gość rfgdfgf
sama nie wiem... wierzę że mozna kogoś kochać tak żeby "mdleć" i aż chciec umrzeć, natomiast nie wierzę by byla to milość aż po grób w moim przypadku mój ex próbowal się zabić po naszym rozstaniu - odratowali go, jakiś czas potem szczesliwie się zakochał i zalozyl rodzinę. Czyli: kochał mocno, ale milosc nie jest wieczna wszystko powszedniej. Weźmy taką historię z Titanica - och, piękna i melodramatyczna, ale co by było gdyby Jack nie umarł, tylko chajtnął się z Rose i żyli dalej? Wiadomo - kłótnie (bo bieda), miłość by opadła, moze nawet by sie rozstali i to w niedlugim czasie.

Gość Kaczyńska AVE MArriiaa
owszem , miłość nie zdaza sie tylko w filmach , ale i w życiu prawdziwym szarym życiu

Gość nocą ciemną...
Łabędzia miłośc może byc przykładem dla ludzi.. Nie nie nadzieja..raczej wiara w milosc..:)

Gość czy prawdziwa
ale czy jest na nią miejsce w tym prawdziwym życiu? czy jesli emocje opadna, minie stan zauroczenia, bo wiadomo że minie i spowszednieje wszystko to czy pomimo tego tak bardzo mocno się kocha? czy nie tęskni się za nikim innym juz nigdy? nie ma się ochoty rzucić dotychczasowego życia i uciec w poszukiwaniu kolejnych wrazeń?

"ale czy jest na nią miejsce w tym prawdziwym życiu? czy jesli emocje opadna, minie stan zauroczenia, bo wiadomo że minie i spowszednieje wszystko to czy pomimo tego tak bardzo mocno się kocha? czy nie tęskni się za nikim innym juz nigdy? nie ma się ochoty rzucić dotychczasowego życia i uciec w poszukiwaniu kolejnych wrazeń?" owszem. dlaczego by nie?

Gość czy prawdziwa
frufru, czy znasz taką parę?

Gość nie tylko w filmach ale
trzeba trafic na taka osobe, ktora ma podobne podejscie do zycia.

"czy prawdziwa - frufru, czy znasz taką parę?" jaka? taką co jest ze sobą całe życie i jest szczęsliwa? znam, nawet niejedną. za to czy osoby z tych par nie tęskniły nigdy za kimś innym albo czy nie chcieli uciec od swojego życia - nie ręczę. jednak są razem już dłuuugie lata, bez zdradzania się, przechodzą razem różne trudności... i nadal potrafią sobie wyznawac miłość i trwac przy sobie. a ich miłośc od początku nie była filmowa. tylko własnie normalna. ale szczera i prawdziwa widocznie. ale osobiście wolę własnie taką normalną, a nie filmową.

Gość badromance
nie ma miłośći, jest tylko ból

Gość no ciebie boli innych nie

Gość badromance
mój były skurwi*** kasy mi nie oddał, nienawidze go

Gość love_low
Tylko :(

Gość najlepiej jej wyszło
nie tylko, w życiu też:)

Gość Don Michaello
:(

Gość gryyt
w życiu też tylko: a). nie zawsze jest happy end b). nie każdego spotyka

Gość najczęściej w filmach i książk
ach

Myślę że w prawdziwym życiu też się zdarza taka miłość...Tyle że musimy trafić na tę swoją "połówkę"... Co już niestety nie jest takie łatwe no i nie każdy na nią trafia..

heh, mylicie ważne rzeczy. wydaje się wam, że wielkie emocje, wielkie zakochanie, to wielka miłość aż po grób - bo tak jest w filmach. a w życiu to są rozłączne sprawy. ja sama przeżyłam dwie "wielkie" milości, raz bardzo daleko stąd - miałam poczucie, że ten facet, to moja druga połowa, że znamy się od początku świata. i po dziś dzień mam go w sercu i będę zawsze kochać. ale wróciłam do domu, do mojego faceta, przy którym nie mdleję z emocji, tylko uśmiecham się i kocham, bez szaleństw i prób samobójczych - za to trwale.