Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarne glany

Czy są tutaj jacyś apostaci?

Polecane posty

Rodzina wtedy zwątpi we wszystko, a przede wszystkim w siebie, że jak tak może być-wpajali mi przez kilka dekad taką religię i nagle... zonk? Wydziedziczą mnie, spalą na stosie :D Ale w końcu będę mieć spokój, bo mi nikt nie będzie truł 4 liter niedzielną mszą :) Bezcenne...

Czarne > jak masz rodzinę trującą, to nie sądzę, żeby przestali truć po podpisaniu apostazji, przecież nawrócić się zawsze można :-)

dodaję ten temat do ulubionych, bo ciekawi mnie...... rozwijajcie go

Tzn. mam już swoje lata i nie chcę robić tego "pod rodzinę", bardziej dla siebie. Moja familja to formaliśli i sądzę, że taki akt będzie kartą przetargową... że się odcinam definitywnie. Od rodziny też... trudno :D :O Szkoda, mamy XXIw...

ja ciebie też bo punk rock, czy metal lubi glany, czarne też;)

Hehe, kolejna osoba na tym forum mnie o to pyta :) OK, jestem niej więcej w Twoim wieku Trzydziestolatko :)

trzydziestolatki to ja i ty....

Oki, moi drodzy, apostaci i nie tylko :) Starsza pani udaje się na spoczynek :O Dobranoc. Wrócę tu na pewno :) Trochę więcej niż mniej, Trzydziestolatko, ale bez glanów się nie da ;)

dobranoc sataniści i inne takie:p

ja mam dwóch kolegów satanistów, i myślę że sa satanistami do końca z czego jeden na pewno:p, a le co tam

Energiczna, ja też nie mam... ale czy to nie był pseudo? Raczej tak z tego co mi wiadomo na ten temat i cięcie się jest raczej... nie bardzo. Religia hedonistów :) Zero okultyzmu, pomimo podejrzeń nie raz. Czarne glany zostawiam w kącie i udaję się w objęcia Morfeusza :D

Gość Zeep
Tak. Są apostaci. www.apostazja.pl to skarbnica apostatycznych doświadczeń. W moim przypadku spotkania z kapłanami KRK były bardzo sympatycznie nacechowane, natomiast kościelna biurokracja (kuria) przedłużyła cały proces o dobre kilka miechów. (Wszystkie papiery miałam podpisane w drugiej połowie września roku minionego, a dopiero w tym miesiącu w księdze ochlapanych zanotowałam właściwy wpis i otrzymałam na własność papierek potwierdzający wystąpienie). W zależności od sytuacji, od proboszcza, od rodziny i środowiska jako takiego - proces występowania z KRK może wyglądać bardzo różnie. Od grzecznych i sympatycznych, po niegrzeczne, a wręcz chamskie i prostackie, gdzie niczego nie załatwisz nie wnosząc skargi do kurii (były i wypadki, że procesowano się w sądach). Czasami wszystko idzie szybko, czasami wolno jak krew z nosa. Niektórzy mają problem ze świadkami, inni ich nie mają, inni nawet nie muszą mieć świadków. Z czego wynika, że sami przedstawiciele KRK nie do końca orientują się w rozporządzeniach. Wiele ciągle zależy od ich dobrej (lub niedobrej) woli i widzimisię. Jak masz jeszcze jakieś pytanie, Zeep Ci na nie odpowie.

Gość xxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaa
najlepsza bielizna w sieci, wysoka jakość, styl, szyk, piękno, musisz ją mieć, http://www.sekretna.pl