Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jana z zepsutą zmywarką

zmywarka mi padła

Polecane posty

Pomocy! Moja zmywarka oszalała. Mąż wyjechał, instrukcja obsługi zginęła, a ona tak jakby zaczyna od 2 kroku. Są trzy lampki, a pierwsza w ogóle się nie włącza. Idzie 2 część, a wodę pobiera dopiero do płukania, więc wszystko jest rozmazane i niedomyte. Co jej się stało? Ktoś może miał takie objawy? Dam radę bez jakiegoś speca?

Gość Naalllia
A co to za zmywarka ? Ja mam jeden program zaprogramowan i robie start. U ciebie to rak jakby dodatkowe plukanie.

Gość zlotaraczka
pewnie ze dasz:) robisz tak napuszczasz wode do 1komory w zlewie potem wlewasz plyn,wstawiasz naczynia i je myjesz najlepiej gabka, potem wyplukujesz w 2drugiej komorze zlewozmywaka ipod bierzaca woda i odstawiasz na suszarke. Powodzenia. W razie problemow pisz;)

Gość zlotaraczka
Mialo byc oplukujesz pod bierzaca woda bo mozesz nie wiedziec

zmywarka to bosch i do tej pory też tylko start wciskałam, a teraz cos się zmieniło... a do dowcipnisiów tylko jedno słówko: nie każdy ma zdrowe ręce, którymi może pozmywać, więc ta ironia na prawdę jest zbędna...

Gość zlotaraczka
Ja myje tez nogami ale wtety lepiej w wannie

pewnie programator wysiadł, trzeba dzwonić do serwisu, przyjadą, wymienią od razu zapytaj, jaki to koszt, bo może bardziej opłaca się kupić nową zmywarkę w pralkach to jest znaczna kwota, podejrzewam, że w zmywarkach jest podobnie

Jana z zepsutą zmywarką poszukaj instrukcji na necie wpisz model i pewnie znajdziesz ;)

Nie wiem dlaczego, bo moja zmywarka ma dopiero 2 lata, ale taki model w internecie jest tylko na stronach obcojęzycznych. Instrukcji nie udało mi się znaleźć :( A może ktoś ma Boscha SD1301B?

Gość spoko już do Ciebie jadę
tylko podaj adres...