Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek bez dziewczyny

Skoro dziewica chcą doświadczonych, to kogo ma szukać prawiczek?

Polecane posty

Małolaty chcą doświadczonych, doświadczone pewnie tym bardziej doświadczonych, więc kogo prawiczki mają szukać?

Gość m fb
tez doswiadczonych :D

Prawiczki szukają dziewicy zarówno organicznej jak i umysłowej, nie skalane nasieniem rywala i wyuzdaniem bravo girl ;D

Tylko, że może prawiczek nie chce po nikim poprawiać

Gość huhu ha
mysle ze wiekszosc prawiczków po 20 nikogo nie szuka bo z róznych przyczyn psycho-fizycznych nie jest w stanie:o a ta dyskusja jest czysto teoretyczna🖐️

Gość rozprawiczalam prawiczka
i wiem ze on odetchnal z ulga gdy sie dowiedzial, ze wiem o co w tym chodzi :) Bo powiem tym, ktorzy nie mieli takiego doswiadzcenia, ze to nie jest latwe zadanie i trzeba sie wykazac zrozumieniem, doswiadczeniem i cierpliwoscia, trzeba byc delikatnym zeby on sie nie zalamal niepowodzeniem (na poczatku jest to bardzo prawdopodobne, bo mezczyzna tez uczy sie seksu tak jak kobieta). Potem za kazdym razem jest lepiej az on sam czuje swoje cialo i potrafi je kontrolowac. Ale obawiam sie, ze gdybym nie miala doswiadczenia, byloby nam duzo trudniej i moglabym pomyslec, ze to przeze mnie i moze bym go zostawila. Dzieki temu, ze znam mezczyzn, wiem ze to nie tak i ze poczatkowe niepowodzenia sa przemijajace i to nie jest niczyja wina.

Prawiczek też by chciał jakąś sobie rozdziewiczyć

Gość najpierw niech się nauczy
od jakiejs doświadczonej, bo inaczej ta jego dziewica już nigdy nie będzie chciała seksu po tym doświadczeniu...

Gość
" to kogo ma szukać prawiczek?" Nikogo. Przeciez i tak dziewczyny w większości takich nie chcą tylko wstawiaja taki kit by wyjść na uduchowione. Porzuć nadzieję i zajmij się czymś innym.

Gość nie badzcie takie okrutne
prawiczek jak trche spusci z tonu moze sie okazac calkiem sympatycznym chlopakiem. To te jego kompleksy odstraszaja potencjalne kobiety... Znam wiele doswiadczonych kobiet, ktore moglyby mu pomoc, gdyby byl troche bardziej mily. Na pewno sie w koncu tego nauczy i bedzie mial wiekszy dystans do siebie, polubi siebie i co za tym idzie bedzie do zaakceptowania przez jakas dziewczyne, ktora go wprowadzi w arkana ars amandi.

Gość prawiczki sa mile
tylko dziewczyny niekoniecznie chca milych facetow. a zeby byc dla kobiet sympatycznym, to trzeba ladnie i sympatycznie wygladac

Gość Marcin84wwa
prawiczek po 20 powinien juz zakończyć etap poszukiwań i zrozumieć że jego prawictwo jest stałą matematyczną

"najpierw niech się nauczy od jakiejs doświadczonej, bo inaczej ta jego dziewica już nigdy nie będzie chciała seksu po tym doświadczeniu..." Ale pierdolenie za przeproszeniem :o

Gość
"Znam wiele doswiadczonych kobiet, ktore moglyby mu pomoc , gdyby byl troche bardziej mily." Nie każdy marzy o pierwszym razie w burdelu.

Gość nie takie pierdolenie
bo dla kobiety pierwszy raz tez jest bardzo wazny, co ty ciolku myslisz ez jak wsadzisz i wyjmiesz to ona juz bedzie cala szczesliwa? twoja chyba udawala, zeby ci milo bylo. to jest SZTUKA, ktorej trezba sie nauczyc, a jak tego nie wiesz to wspolczuje twojej kobiecie jezeli jakas masz...

Gość z tego co tu czytam to
prawiczki wcale nie sa mile tylko zakompleksione i jak to sie mowi, wyzej sra.ja niz du.pe maja...

" nie takie pierdolenie bo dla kobiety pierwszy raz tez jest bardzo wazny, co ty ciolku myslisz ez jak wsadzisz i wyjmiesz to ona juz bedzie cala szczesliwa? twoja chyba udawala, zeby ci milo bylo. to jest SZTUKA, ktorej trezba sie nauczyc, a jak tego nie wiesz to wspolczuje twojej kobiecie jezeli jakas masz..." :D :D :D nie mam kobiety, niestety. Mam faceta.

Gość w burdelu nie trzeba być
miłym, tam jest mowa o czym innym. Ale ty też chyba prawiczek, to nie zrozumiałeś.

Gość
"jak to sie mowi, wyzej sra.ja niz du.pe maja..." Tak jak i nasi pocieszyciele :D

to wez sobie prawiczka i zobaczysz o czym pisze

Gość
"Ale ty też chyba prawiczek, to nie zrozumiałeś." To skąd ty znasz takie dziewczyny? Zwierzały ci się z tego czy może cos tam sobie wymysliłeś?

Gość tak sobie was czytam
i chyba już wiem, czemu nie macie dziewczyny. Czarno to widzę. Ale narzekajcie dalej, może tym się brandzlujecie lepiej niż towarzystwem kobiety.

Gość
Nie mamy bo nas ignorują.

Gość zastanów się dlaczego

to sprobuj z doswiaczonym i wtedy zobaczysz roznice. Jezeli tego nie probowalas, nie masz pojecia o temacie. Chyba ze wystarczy ci poudawac dla swietego spokoju. Ale dobry sex nie na tym polega.

Gość
Bo nie tak trudno o lepszych od nas?

Gość
A poza tym brakuje nam owego, tajemniczego "czegoś". I pozamiatane.

Gość a dlaczego uwazasz sie za
gorszego?