Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda zoneczka swojego mezulka

W tym roku wyszlam za maz! - stad ten zmiana stroju...

Polecane posty

po pierwszym poscie sadzimy ze niedlugo maz zaczne sie ogladac za inna :-P co ma slub do zmiany stroju? chyba ze wczesniej ubieralas sie jak tirowka :P ja tam po slubie dalej nosze dzinsy, legginsy z tunika, szpilki do spodni lub spodnic przed kolana, kostiumy przed kolana tylko do pracy. czasem jak sie obejrze za jakims powazniejszym strojem to maz mowi ze po 45 urodzinach sam mi go kupi. nie przesadzajmy z tym "po slubie" bo zacznie sie zle kojarzyc.

Gość to masz problem
Spoel Lodu buaaaaaa wez bo nie moge, ide zaniesc koce do krawca niech mi uszyje garZonky i z dywana plaszczyk a link z butami sie nie otwiera a ja tak bardzo chce wygladac dojrzale :-O

Piszesz ze prostytucja bo mi zazdroscisz! Sama masz meza oferme i cieniasa, co nie umie zarobic na dom! Ja pracowac nie musze bo moj mezulek da mi na to co chce! ale ja wiem ze za to to ja musze byc elegancka zona, nie jakims tanim kurviszonem, jak wy:/

Żyjesz za dupę, brzydko mówiąc. Pasożyt społeczny! Biedny ten mąż, razem z tym małżeństwem otworzy wieko trumny.

Gość to masz problem
to sa wlasnie pospolite mlode prostytutki,dziecko ja w twoim wieku juz 6 lat pracowalam i jestem dumna,do dzisiaj pracuje i mnie nikt nie ma na utrzymaniu i w dodatku cellulitow nie mam,wygladam na 20 lat :D:D.Dtylko przyzwoitych cichow mi brakuje kurwa:-Okoce trza zaniesc do krawca zara:D

Gość organizacja to podstawa
Piszę, że prostytucja, bo sprzedajesz dupę za kasę. Nie mam czego zazdrościć, sama zarabiam przyzwoicie i niczyjej kasy sępić nie muszę, a mojemu TŻ nic nie brakuje. Choć w sumie to przepraszam prostytutki za porównanie, bo one przynajmniej stawiają sprawę jasno wobec klienta. :O

Ja jestem przerażona myśleniem tej młodej kobiety. Nie mówię, że jest kurwiszonem, ale ma wymagania nie z tej ziemi, choć sama nic pewnie nie robi. Myśli, że mąż ją utrzyma. A co po jego odejściu lub śmierci ? Boże, żal mi niektórych facetów.

wow, widze ze topik sie rozwinal kochanie, kobieta z klasa przede wszystkim nie jest utrzymanka swojego meza. moj zarabia wystarczajaco duzo zebym nie pracowala ale ja w przeciwienstwie do autorki mam ambicje i cenie niezaleznosc wiec pracuje i to od ponad 7 lat. garsonka, nawet od Burberry, nie swiadczy o klasie tylko zachowanie i charakter. w tym temacie juz wiele pokazalas wiec moj komentarz wydaje sie zbedny.

A założycielka pracuje, czy nie? Bo nie doczytałam albo nie było o tym xD

aa utrzymanka... nie pracuje i chce dzieci oddać opiekunce? :o

Gość to masz problem
Kawoshka no nietety swieta prawda i jszcze opiekunke do bo zatrudni a co dwie lewe rece masz do wychowywania samej dziecka???? Czy za glupia jestes na to???Wstydz sie bo ja bym sie wstydzila w twoim wieku,nietety."nie musze pracowac,maz mi daje na wszystko" o Chryste panie to raz by musial facet mnie jak dziwke potraktowac to koniec by byl :-OPogardzam przykro mi.Nic nie wiesz,nic nie umiesz,niczego nie przezylas a nawet dzieckiem sie nie zajmiesz.To wiele swiadczy o sobie,ze jestes glupia jak but!!!!

Gość organizacja to podstawa
Proszę nie obrażać moich butów :D

Ta laska to dla mnie zapchlony potomek jakiejś pseudo-katolickiej rodziny, w którym role członków pozostały rozłożone nierówno. Ma utarte założenie, że baba w domu i strojenie, a chłop do roboty. Zero ambicji, własnego życia. Ja bym tak nie mogła. Jestem jednak nauczona pracować i uczyć się.

Gość to masz problem
Sopel loda o wlasnie to jest zajebista garsoneczka oooooo musze miec i tak zajebiscie poszerza plecy :D:D:D buahhhaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa i pod spod taki bezowy body trzeba zakladac,porzadna kobieta tak robi :D:D:D

A co z resztą ? Czy ona robi coś w domu ? Czy umie ugotować obiad, posprzątać? A może tylko siedzi przed lustrem i marudzi?

proponuję ruussiofffom suknię z lat dawnych z gorsetem co tchu w nim brak... xD tak poetycko mi wyszło chyba xD

Gość to masz problem
kurcze sopel lodu kochana chce nas wystric a mi sie linki nie otwieraja a wiem ze ona ma super gust :D:D:D

Jakbys chciala wiedziec to studiuje zaocznie pedagogike i chce po studiach byc nauczycielka! Wiec ambicje mam! Boli was ze mnie stac na opiekunke do dziecka i w ogole! Ja chce miec dzidziusia za jakis roczek, wiec bede jeszcze studentka jak urodze i nie bede miala czasu zeby ciagle byc z dzieckiem! Ten czas bede musiala poswiecic na nauke, ktorej mam niemalo i to zajmuje duzo czasu!:/

idealny, wierz mi :P zawsze chcialam tak wyglądać xD

dzidziusia ! za roczek! o żesz w morde zdrobnienia :o

Ona by z tymi babciami na dancing pasowała : D Królowa parkietu! :P