Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda zoneczka swojego mezulka

W tym roku wyszlam za maz! - stad ten zmiana stroju...

Polecane posty

nie będzie za dzieckiem latać, bo zatrudni opiekunkę ! to już mówi samo za siebie :o rozpieszczona paniusia :o

Chyba ma ładowanego męża, więc dlatego jej tak łatwo kaprysić.

Gość organizacja to podstawa
"Sorry ale po dwudziestce to juz nie jest mlodosc!" :D A w dupie z tym, mam 35 lat i dalej jestem młoda. Niech gnije kto lubi. :P

Gość to masz problem
"niech gnije kto lubi" :D:D:D to bylo dobre buaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...genialne:D

Gość to masz problem
"do penych spraw nie dojrzalyscie" dobre to :D:D:D

Gość to masz problem
no wlasnie wlasnie LadyS...przed autorka chowamy sie buaaaahahahahhaa....dobre to:Dwesolo tu :DA paniusia szpanuje ze garsonki ma i opiekunke do dziecka:Dno padne ale ubaw!A czym sie dzieciatko chwalisz? zobazcymy jak bedzisz 35 lat miala jaka stara prukwa bedziesz a ja moje dzieci sama wychowywuje ale widocznie masz jakies dodatkowe zadania goden stanu ktorych my nie mamy buaahahahha :D

Pewnie to jest ta, co chodzi w różu od stóp do głów, blond wlosy i tapeta na pysku i mówi że Loffcia wsystkich xD (poznaje po tym Helloł!) xD Łuhuhu ubaw :P

Jak będzie miała 35 lat, to dawno mąż wymieni ją na młodszy model, no chyba że jest nekrofilem, bo to już zaiste będą zwłoki w stanie daleko posuniętego rozkładu :P

Gość to masz problem
to wesole hihihihih :D chyba se garsonke zamowie :D bo cos dojrzec musze o musze tylko w jakim kolorze na 35 lat??? w kratke ??? hiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiii a buciki to sandalki takie chyba musza byc czy nie?:D smarkua mysli czyms lepszym jest hiiiiiiiiiiiiii:D

organizacja to podstawa Jak będzie miała 35 lat, to dawno mąż wymieni ją na młodszy model, no chyba że jest nekrofilem, bo to już zaiste będą zwłoki w stanie daleko posuniętego rozkładu Ja jestem ciekawa jak ten mąż wygląda...:)

ja proponuję żebyśmy ubrały się w garsonki w kolorze russssioofffym ^^ YEAH! :D

Gość to masz problem
rusioffffffffyyyyyy? a rozowy...oooooooo musze miec mucze miec koniecznie a trzewiki?Plastyki?

ruuussiofffe wsiośko ruusssioffe :D i misia jak ta co była w Rozmowach w Toku Sylwusia , kojarzycie ? xD

Gość mloda zoneczka swojego mezulka
Moj maz jest akurat takim fajnym facetem, o jakim byscie sobie mogly tylko pomarzyc! jest madry, przystojny, 180 cm wzrostu i co wazne ma dobra prace, umie nas utrzymac! Taki facet nie zechce lafiryndy na obcasach i w mini! On chce kobiete pożadna , z klasa. Elegancja?- mowi wam to cos? Ja mam tą elegancje, wy nie.

Majtki z moherku :D Promocja od ojca Rydzyka ! Żonko, skorzystaj koniecznie! :D

Gość to masz problem
buahaaahaaaaaa no wzsystko rusiiooooofeeeeeeeee no sliczne to sliczne kupie bo zaczynam gnic buahaaaaaaaaaaaaaaa trupem ode mnie idzie kompostem kurcze hiiiiiiiiii:D

Rany, ale się usmiałam, głupiutka dziewczynko he he he

Gość to masz problem
180 to za niski przykro mi :-O Facio wysoki ma byc bo ja sama 180 mam i jeszcze 10 cm obcasy zaloze....nie zazdroszcze i nie mow ze masz mezczyzne bo to gowniarz jak i ty gowniara.....majty takie w kwiatuszki s kup co siegaja az po cycki i zakrywaja celulitty na dupie bo masz napewno a ja nie mam :D

"i co wazne ma dobra prace, umie nas utrzymac!" Nom, portfel faceta jego największą zaletą. :P Wybacz, ale prostytucja to jednak nie klasa. :P

Gość to masz problem
a twoj facet to kurdupel :D

Sopel_lodu*** - jak mogłaś narazić mnie na taki widok, wklejając ten link. :O :D