Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość maturzystkaKropeczka

prezentacja maturalna

Polecane posty

Gość maturzystkaKropeczka

mam problem zwiazany z moja prezentacja maturalna . Wybrałam temat Wampir w literaturze i sztuce .omów na wybranych przykładach sposoby jego kreowania .Temat wydał mi sie dosyc interesujacy. Okazało sie ze taki temat wybral tez chlopak z rownoleglej klasy . Niedawno trzeba bylo oddawac bibliografie . Dosyc ostro sie nad nia napracowalam . Wybralam takie ksiazki i filmy zeby wampir byl w kazdej inaczej przedstawiony . Po oddaniu bibliografii dowiedzialam sie ze jeszcze jedna dziewczyna wziela taki sam temat . Naszczescie nasze lektury sie nie pokryly . Ostatnio nauczycielka sprawdzila bibliografie i (pomine ze bardzo mnie nie lubi)powiedziala ze moje ksiazki i filmy , sa bez zadnej koncepcji . Cala bibliografia zrobiona na odwal sie i napisana chyba na 5 minut przed lekcja . wpisalam pewnie byle jakies haslo do google zeby mi wyszukalo cos z wampirami :(Zrobilo mi sie super przykro , bo tyle sie nad tym napracowalam , tyle najezdzilam za ksiazkami i teraz co ? wszystko musze zmieniac :(Jestem tak zła ze nie wiem .. i jeszcze powiedziala ze temat jest bezsensu chociaz sama mi go polecala :( i ze i tak klapa bedzie jak 3 osoby maja taki sam temat :| szkoda ze to wszystko powiedziala mi dopiero po podpisaniu ostatecznej deklaracji maturalnej :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować