Gość maturzystkaKropeczka Napisano Luty 6, 2010 mam problem zwiazany z moja prezentacja maturalna . Wybrałam temat Wampir w literaturze i sztuce .omów na wybranych przykładach sposoby jego kreowania .Temat wydał mi sie dosyc interesujacy. Okazało sie ze taki temat wybral tez chlopak z rownoleglej klasy . Niedawno trzeba bylo oddawac bibliografie . Dosyc ostro sie nad nia napracowalam . Wybralam takie ksiazki i filmy zeby wampir byl w kazdej inaczej przedstawiony . Po oddaniu bibliografii dowiedzialam sie ze jeszcze jedna dziewczyna wziela taki sam temat . Naszczescie nasze lektury sie nie pokryly . Ostatnio nauczycielka sprawdzila bibliografie i (pomine ze bardzo mnie nie lubi)powiedziala ze moje ksiazki i filmy , sa bez zadnej koncepcji . Cala bibliografia zrobiona na odwal sie i napisana chyba na 5 minut przed lekcja . wpisalam pewnie byle jakies haslo do google zeby mi wyszukalo cos z wampirami :(Zrobilo mi sie super przykro , bo tyle sie nad tym napracowalam , tyle najezdzilam za ksiazkami i teraz co ? wszystko musze zmieniac :(Jestem tak zła ze nie wiem .. i jeszcze powiedziala ze temat jest bezsensu chociaz sama mi go polecala :( i ze i tak klapa bedzie jak 3 osoby maja taki sam temat :| szkoda ze to wszystko powiedziala mi dopiero po podpisaniu ostatecznej deklaracji maturalnej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach