Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajtezteza

czy uzywacie orginalnych pamperów

Polecane posty

Gość jajtezteza

czy używacie orginalnych pamperów?? jak nie to jakie i w jakiej cenie i co ile godzin zmieniacie pampersy

używam orginalnych starszemu synowi zakłądam pampersy tylko na noc i wytrzymuje w jednym pampersie cała noc a drugiemu synowi co ma 3 miesiace to zmieniam tak co 2-3 h

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiii
a ja hagisów i sa super tez wytrzymuja cała noc

Gość mama syneczka
tak i nie mam zamiaru używać innych

Ja też przeszłam na pampersy. Używałam wcześniej pieluszek z rossmanna, biedronki i huggiesów. dada strasznie odparzały małą nawet jak zmieniałam je co godzinę, dwie a jak poszła kupa to natychmiast. Huggies były chłonne ale denerwowała mnie klucha jaka robiła się z pieluszki. Oryginalne pampersy wg mnie idealnie dopasowują się do pupy dziecka, świetnie chłoną córka wytrzymuje w nich cała noc. Dzienie schodzi mi ok 7pampersow kupuje na allegro 390szt za 190 zl

Gość nie nie i jeszcze raz nie
tylko wielorazowe!

Gość mama poltorarocznego
tak uzywamy pampersow. Probowalismy juz chyba wszystkich innych i zawsze bylo cos nie tak dlatego nie mam zamiaru juz uywac niczego innego. Moj ma juz poltora roku wiec tak dziennie to kolo 5 sztuk idzie.

Gość mammmmmmmmma80
ja różnie raz oryginalnych a raz nie oryginalnych pampersy firmy pampers nie sprawdziły się jestem zadowolona z huggisów ale używałam w PL dada z biedronki były ok używam z lidla tujury też są ok

Gość hhhhh
nie uzywam dada z biedronki albo z rossmana w zółtym opakowaniu. Mała przesypia całą noc bez przebierania

Gość bonia 84 glogow
ja od poczatku uzywam pampersow, nikty nas nie zawiodly....:) raz kupilam hugisy porazka, jak dziecko nasiusia robia sie walki ktore wlaza w tylek albo w pisie, porazka...no i krosty na pisi... nigdy wiecej, dziecko juzmam wieksze ma 18 miesiecy, przerzucam na biedronkowe sa git ale i tak stawiam na pampery

Gość ja tylko pampersy
ja tylko pampersy, bo w promocji wychodzą taniej niż te z rossmana czy biedronki, a są lepsze

Gość dfgtyhuji
Oryginalne pampki kupowałam do ok. 8 miesiąca. Potem przerzuciłam córke na filotowe ( teraz zielone) z Tesco i jestem bardzo zadowolona. Ani razu nie odparzyły małej, nie przemokły. Teraz Córka ma 18 miesięcy i w nocy nie zmieniam jej pieluchy. Rano nie ma żadnego problemu. Granulat pozostaje w środku, nie przemoczony

Gość jak ja lubie takie tematy
huggisy 3 są rewelacyjne ale 4 to już tragedia:/ teraz używam pampersów.Dziecie ma półtora roku i idzie mi 5 na dobę.

Gość ja też tylko pampersy
Moja córka ma 6 miesięcy- pieluszka wytrzymuje całą noc- na dobę wychodzi mi ok. 6 pieluszek.

Gość maaaaaa
tylko pampersy

Gość pampersy i dada na zmiane

Gość ale co to za pytanie..........
co ile godzin zmieniacie pampersa....a ty co ile godzin zmieniasz tampon lub podpaske. Jaki żal. Dziecku się zmienia pampersa zaraz po tym jak "się w niego załatwi" :O

Gość ja bym nie chciala misia
a zmieniasz podpaske w nocy?

podajze do 6 miecha uzywalam na zmiane pampersow i hauggies a potem juz dada z biedrony i odparzen nie bylo...

tak używam i jestem zadowolona używałam pieluch z rosmanna i to było nieporozumienie no i wcale taniej nie wychodziły, używałam jeszcze pieluszek z belli i uważam że są całkiem w porządku,