Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*lukrecja*

czy można znaleźć w dzisiejszych czasach wiernego mężczyznę

Polecane posty

Gość ten pan to pewnie mundurowyy
tak

Gość a jakże
Można :)) Kto szuka dobrze ten znajduje.

Gość facet34
przeciez ze mozna

Gość nieznana orange
nie słuchaj tych życiowych cyników, którym wydaje się, że poznali wszystkich ludzi na świecie i nic nie jest w stanie ich zaskoczyć :) można znaleźć na pewno :)

Gość a jakże
Tajemnicza Dama O k**wa. Jak takiego znajdziesz, to daj znać Znalazłam, daję znać :))

Gość KRZYSZTOF REICH
...może on

Gość JA MAM TAKIEGOOO
:-) to w ogole facet, jakby z innej planety :-) tak kochanego czlowieka nie spotkalam w calym mom zyciu, choc z reguly mialam fajnych chlopakow...on jest cudowny jako mezczyzna i jako czlowiek wlasnie. jest altruista, szanuje ludzi, nie jest wulgarny, zwsze pomocny, wrazliwy, wielbiciel dobrej muzyki i natury. czuly, szczodry, troskliwy, przesympatyczny.. a przy tym szalenie przystojny: wysoki,pieknie umiesniony,ma piekna twarz, jest bardzo seksowny. nie interesuja go inne, kocha mnie i czuje to na kazdym kroku... :-)

Gość hehe a to dobre
"Jest altruista, szanuje ludzi, nie jest wulgarny, zwsze pomocny, wrazliwy, wielbiciel dobrej muzyki i natury, czuly, szczodry, troskliwy, przesympatyczny.." Czyli jest niemęski, ale na pewno wierny, wiec można znaleźć takiego faceta :)

Gość co znaczy znaleźć
oczywiście są mężczyźni którzy kochają i są wierni, tyle tylko że nie można ich znaleźć, i nawet nie warto tracić energię na szukanie, bo nie ma metody rozpoznania takiego mężczyzny.,,,ale poprzez segregowanie można zwiększyć swoje szanse odrzucając ewidentnie niewłaściwych facetów. odrzucać plewy....a pozostanie niewielu wśród których może i znajduje się złote ziarno, ale nie ma możliwości zobaczenia go i wybrania. Jedynie można liczyć na to że się MA SZCZĘŚCIE Tak jak ślepa kura która znalazła złote ziarno...przypadkowo I tobie też może się przypadkowo przytrafić taki cud-mężczyzna, ale to nie ty go znajdziesz...to los ci poda na tacy takiego mężczyznę...po prostu będziesz mieć szczęście...ślepe szczęście A jeśli myślisz że przy pewnym wysiłku poszukasz i znajdziesz....to się mylisz. Bo to co znajdziesz zawsze może okazać się....złotem dla głupców.....a ten najukochańszy i najwierniejszy...potem okazuje się obłudnym oszustem i zdrajcą....nie rozpoznasz tego wcześniej. Ale licz na to że nie jesteś pechowa i licz na swoje szczęście ...może trafi ci się złote ziarno....a wtedy doceń takiego faceta.....zauważ swoje złote ziarno i podziękuj swojemu szczęściu.

Gość JA MAM TAKIEGOOO
jest szalenie meski..! jesli dla ciebie wulgarny facet jest meski, to gratulacje :-0 jestem o niego zazdrosna, bo widze, ze podoba sie kobietom, ale cale szczescie on nawet nie zauwaza tego zainteresowania :-p

Gość szukam ABC101
mój temperament jest równy temperaturze lodówki radzieckiej Szron III wiec baby mnie nie pragną, wierny jestem jak pies pasterski.

Gość frentii
Po 10 latach zwiazku malo ktory facet nie ma na koncie zdrady(dluzszej lub tylko jednorazowej), najlepsze jest to, ze wszystkie zdradzone zony sa przekonane, ze maja przy sobie wyjatki i ich misie nigdy by tego nie zrobily:D

JA MAM TAKIEGOOO to w ogole facet, jakby z innej planety tak kochanego czlowieka nie spotkalam w calym mom zyciu, choc z reguly mialam fajnych chlopakow...on jest cudowny jako mezczyzna i jako czlowiek wlasnie. jest altruista, szanuje ludzi, nie jest wulgarny, zwsze pomocny, wrazliwy, wielbiciel dobrej muzyki i natury. czuly, szczodry, troskliwy, przesympatyczny.. a przy tym szalenie przystojny: wysoki,pieknie umiesniony,ma piekna twarz, jest bardzo seksowny. nie interesuja go inne, kocha mnie i czuje to na kazdym kroku... } "Jest postacią fikcyjną, ale przecież nikt nie jest doskonały" :classic_cool:

Gość JA MAM TAKIEGOOO
hahaha..!! :-D i dlatego napisalam,ze jest jakby z innej planety, bo zaden z was nie wierzy,ze moze istniec w realnym swiecie taki egzemplarz. a on istnieje :-) i mam to szczescie byc z nim...! :-) ❤️

Gość derbyy
Ja mam takiego, sorry, ale nie masz pojecia jaki jest kiedy nie ma cie w poblizu. Znam takiego "ideala", ktory wyskakuje sobie na boczki od czasu do czasu a przekraczajac prog domu jest kochanym mezusiem:D

Gość
mój narazie jest wierny ale nie wierze specjalnie w wieczny stan rzeczy heh wczesniej wiernego nie spotkałam i nie sądze aby tacy istnieli :D

Pewnie Wam się wydaje, że wierny :D Do czasu :P Wszyscy zdradzają i kłamią... nie wierzę w miłość i wierność...

Gość
własnie chciałam sie poprawi ... jeszcze nie miałam przyjemności przekonać sie jak niewierny jest mój heh więc zyję w błogiej nieswiadomości ale czego oczy nie widza ... :P tajemnicza :*

Gość wrzód na dupie...
mężczyźni nie potrafią kochać (no chyba ,że samych siebie) i nie potrafią być wierni.

Gość tajemnicza dama choć
umówimy się na małe co nieco skoro nie wierzysz w wierność i miłość to seks jest dla ciebie jak jedzenie czy oddychanie, więc zapraszam do wspólnej przygodny krótkiej i mało intensywnej:classic_cool:

Gość
heh jak mało intensywna to tylko kretynka by na to poszłą :/

Gość ber
No, jesli kobieta przestala o siebie dbac, przytyla 10 kilo i ciagle boli ją glowa, to ktory facet bylby wierny? :o I nie oszukujmy sie, kobiety zdradzaja rownie czesto.

Gość JA MAM TAKIEGOOO
nikt z was go nie zna, wiec milczec..! :-p mozecie sobie pogadac. przykro mi,ze ci, ktorzy sie wypowiadaja negatywnie, w gruncie rzeczy nigdy w zyciu nie poznali kogos prawdziwego. az dziw mnie bierze :-0 nie twierdze, ze jest doskonaly, bo raczej nikt nie jest. ale wiem,ze to czlowiek czysty i dobry. :-)

Jeju ! Jaki ciemnogród ! Kobiety myślą, że znajdą swojego księcia, co będzie dobry, wierny i kochany :D A tacy nie istnieją ! Dlatego nie wiem po co bierzecie śluby i rodzicie pasożyty ;) Jestem za tym, żeby każdy był wolnym strzelcem i nie byłoby problemów ;) Ja bym nie mogła całe życie tylko z jednym :D Także ich rozumiem :P

Gość kami20
a jak facetowi urośnie brzuszysko i wiecznie zmęczony to co...