Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymalnie wkurzona

Teść źle potraktował moje dzieci!!!!!

Polecane posty

1. bo niektórzy starzy ludzie uważają że "kiełbasa nie wędlina, synowa nie rodzina". głupota, ale tak mają. 2. tego to nie wiemy, moze ma podstawy żeby podejrzewać cię o niewierność, a może syn nie biologiczny a adoptowany, skad mamy wiedziec?... teść nieładnie Ci przygaduje, ale widać Cię nie lubi. trochę powodów ma - mieszkacie w pięcioro dorosłych osób w jego domu i nawet - jak się doczytałam - do rachunków się nie dokładacie. tamta kobieta jest jego córką. siłą rzeczy bardziej kocha ją niż Ciebie. dodatkowo ona ma teraz powazny problem ze zdrowiem i trzeba się nią zająć. a od tego ma sie rodziców żeby pomogli - Ty swoim też przeciez chcesz pomóc nie?

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dobre to he he i CoraLina pogodzcie sie dziewczynki bo topik nie fajny sie zrobi:-)

Ależ oczywiście, że wiem, że to specjalnie. Co nie zmienia faktu, że w połączeniu z tym, co napisałaś o moich rzekomych problemach ze wzrokiem wyglada to głupkowato;-) A problemy ze wzrokiem, owszem, mam i to spore.

Gość a ja myślę że
Ty powinnaś się nad sobą grubo zastanowić. Skoro Ty i Twój mąż macie własną rodzinę to chyba logiczne że powinniście mieszkać na swoim a nie żerować na teściach. I Twój teśc słusznie postąpił że nic wam nie zapisał. Już chyba dość dostaliście od niego? W końcu nadal nie mieszkacie na ulicy a u niego! Poza tym miał prawo postąpić tak jak postąpił. I nie Ty decysujesz o tym co i komu się należy. Chcesz mieć dom, to sobie na niego zarób. A później możesz go przepisać nawet na księdza z Twojej parafii i nikomu nic do tego!

Gość dobre he he
Ona twierdzi, że niesłusznie oceniamy jej dzieci nie znając ich, a ona je zna, żeby się wypowiadać??? My się opieramy na wypowiedziach autorki, a ona na czym się opiera???

Tak, nie pomyślałam nawet że teść kiedyś pogodzi się z córką. Wydawało mi się że nie jest to możliwe, co jednak nie usprawiedliwia fakt że postąpił źle. Wszystkie dzieci czy wnuki powinno się traktować jednakowo? Teść ma jeszcze akcje, o które nawet nie moge go spytać bo od razu się nerwowy robi. Nawet z nim już nie rozmawiam.

Gość dobre he he
Twoje heroiczne wypowiedzi na temat dzieci autorki wyglądają głupkowato :)

Gość bele de jour
no i o co ci chodzi?? Wy przez 25 lat dostawaliscie darmowe zycie, gdzie corka byla totalnie odstawiona, to teraz juz nic sie wam nie nalezy.

a rozmawiasz z nim o czymś innym niż pieniądze w ogole? przestań teścia rozliczać z każdego grosza jego majątku, bo sie nie dziwie że Ci robi na złośc...

Gość dobre he he
No nie mogę!!!!!!!!!! Babo Ty wyliczasz teścia z jego majątku?????????? Twoja pazerność jest wręcz chora!!!!!!!!!!!!

i jeszcze pizda jebana grabie po akcje wyciaga....no kurwa noz sie w kieszeni otwiera...co za bezczelna suka...dziwie sie ze tesc cie jescze nie utopil dziwko:-O

Gość bele de jour
poza tym nie czujesz sie nawet odrobine jak pasozyt?? Nie pracowalas przez cale zycie, tesc fundowal wam zycie bez rachunkow, obciazen finansowych i mieszkaniowych. Nie uwazasz, ze juz dosc dostaliscie od tescia?? I ty, ktora nie zna wartosci pieniadza, bo nigdy nie pracowalas, masz czelnosc siegac po cos co ci sie nie nalezy?? Mi byloby wstyd

Gość dobre he he
Nie no i jak takiej nie bluzgać?????????? Nie da się!!!!!!! Kurrwisko sfiksuje i zamkną ją w psychiatryku!!! :) :) :) Ona chyba nie ma pojęcia, że istnieje coś innego w życiu poza dobrami materialnymi???

Ja nie chce tych akcji czy domu dla siebie, ale dla swoich dzieci. Moje dzieci nigdy nic od niego nie dostały w dzieciństwie, a syn szwagierki odkąd się wprowadził to zawsze dostał od dziadka jakiś prezent czy pieniądz. Ale nie to jest dla mnie ważne, tylko to że moje dzeci zostały skrzywdzone.

Gość a ja myślę że
Twoje dzieci zostały najbardziej skrzywdzone w chwili kiedy Ty zostałaś ich matką! Jeśli chcesz coś dla swoich dzieci to sama na to zarób! Proste !

Gość bele de jour
nie no faktycznie twoje dzieci mieszkaly pod mostem bo och rodzice nie potrafiac im zapewnic dachu nad glowa mieszkali u tescia. Poza tym dbanie o dzieci to obowiazek rodzicow a nie dziadkow. Moze jakbys pracowala stac by was bylo na wlasny dom, ale nie poczekaj wtedy nie byloby tak wygodnie bo nie dosc ze musialabys ruszyc dupe ze stolka i isc do pracy to jeszcze musialabys sama wszystko oplacic. Hmmm moze wyprowadzcie sie do twoich rodzicow i zerujcie na nich.

Twoje dzieci ty pizdo jebana dzieki tesci studiuja !!!!!!!!!!!!!!!! Odpierdol sie nareszcie !!!!!!!!! gdzie skrzywdzone te twoje bekarty sa gdzie???????????? kurwa 25 lat zyjesz u tescia i trzeba bylo zacharowac a nie kurwa CZEKAC AZ TESC KOPNIE W KALENDARZ I OBRYWAC ZE SKORY!!!!!!!! gdyby nie on dziwko to byscie wszyscy pod mostem zyli to czego jeszcze chcesz????????? pizdo kwadratowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale moze przestancie tak bluzgac co??? kilka 'kurw" w wypowiedzi nie podnosi jej ciezaru gatunkowego. to ze nabluzgacie nie znaczy ze kogos przekonacie. ohyda i rynsztok :/

Gość matki wiedzą takie rzeczy
>Ona twierdzi, że niesłusznie oceniamy jej dzieci nie znając ich, a ona je zna, żeby się wypowiadać??? My się opieramy na wypowiedziach autorki, a ona na czym się opiera??? Ja równiez opieram się na tym co pisze autorka. A w tym, co pisze, nie widzę niczego co miałoby te dzieci dyskredytowac. Nie widzialam nic więcej poza informacją że studiują, są dorosle i że chlopak prawie pobil się z tym kuzynem bo stanąl w obronie matki. Nie widze tu niczego co by uprawniało was do ublizania im i wyxywania od pasozytów, przegrańców zyciowych i bachorów. Razi mnie to tak samo jak wyzywanie tego niczemu niewinnego chłopaka od bękartów. Widzisz "dobre he he" mam taki glupi charakter że nie lubię jak poniża się kogoś kto w niczym, nie zawinil ( a przynajmniej my nic nie wiemy o jego winie)

Gość dobre he he
To faktycznie głupi charakter :)

Gość bele de jour
pasozytem jest autorka. Nigdy nie zhańbiła sie praca a teraz wyciaga rece po cos co nie nalezy do niej

no i ide bo zmarnowalam sobie popoludnie przez takie szmacisko:-O zycze Tobie abys sama zostala na wozku inwalidzkim i nie bylo nikogo d podania tobie szklanki wody.Bo na nic innego nie zaslugujesz. Adios.

"Tak, nie pomyślałam nawet że teść kiedyś pogodzi się z córką. Wydawało mi się że nie jest to możliwe, co jednak nie usprawiedliwia fakt że postąpił źle. " A tego, że postapił źle wyrzekając się córki w ciąży jakoś nie dostrzegalaś? "Wszystkie dzieci czy wnuki powinno się traktować jednakowo? " A czy przez tych 15 lat kiedy on nie przyznawał się do wnuczka, syna tej "wyklętej córki, tez mu mówilas, że wszystkie wnuczki pownien traktować jednakowo (czyli jego też) czy zacierałaś rączki myśląc żę świetnie się dzieje bo będzie więcej dla ciebie i twoich dzieci. "Teść ma jeszcze akcje, o które nawet nie moge go spytać bo od razu się nerwowy robi." Zgadza się, nie możesz z nim o tym rozmawiac bo to nie twoja sprawa. To jego akcje i tobie wara od nich.

Gość dobre he he
A ja założę się, że gdyby jej teść miał możliwość tu się wypowiedzieć to jeszcze gorsze bluzgi by poleciały pod adresem tej autorki i jej dzieci!!! Normalne dzieci chciały by odciążyć rodziców chociaż w jakimś stopniu!!! Te nieroby są ok, ale chłopak, który miał na głowie maturę i pracę jest bee!!! Jeszcze pretensje, że dopiero w klasie maturalnej!!! Pewnie szkoda, że nie zaczął pracować w podstawówce (tak jak wcześniej pisałam)!!! CoraLina pisz pod swoim nikiem :)

"Ona twierdzi, że niesłusznie oceniamy jej dzieci nie znając ich, a ona je zna, żeby się wypowiadać??? My się opieramy na wypowiedziach autorki, a ona na czym się opiera???" Bardzo proszę, żebyś pisząc o mnie zwracała się do mnie, a nie w w trzeciej osobie, jakby mnie tu nie było. Opieram się na jej słowach a ona nie pisala niczego co by stawiało jej dzieci w złym świetle, więc dlatego ich bronię, bo nie wiem czy zaslużyly na bluzgi. Zejdź już ze mnie i zajmij się topikiem bo go zaśmiecamy ta do niczego nie prowadzącą "rozmową".

Ale jak się mam zachować? Jakim prawem chłopak zwyzywał mnie od kurew i jeszcze groził że mnie uderzy? czyli jak wychowała go matka? poza tym jak teść może powiedzieć że wszystkie akcje chce zainwestować w syna swojej córki. A ten młody tylko z tego korzysta.

"CoraLina pisz pod swoim nikiem " No przeciez piszę pod swoim niCkiem. Pisałam już zajmij się topikiem a nie mną.

Gość bele de jour
jego akcje jego sprawa Nie odpowiedzialas mi na pytanie dlaczego nie wyprowadzicie sie do twoich rodzicow i mieszkajcie na ich koszt?

Gość dobre he he
A Ty się zajmij sobą, a nie tym topikiem :)

"Jakim prawem chłopak zwyzywał mnie od k**ew i jeszcze groził że mnie uderzy?" Nie groził, tylko powiedział, że ci odda, jak ty go uderzysz. Tak przeciez pisałas. Więc co mu się dziwisz? Myślalas, żę bedzieisz doroslego zhłopa prala po pysku a on nadstawi drugi policzek? Ciesz się, żę cie uprzedzil a nie po prostu oddał. A że ię wyzwal? Jak nawymyślalas jego matce, to co się dziwisz? To nie jest dziecko tylko dorosly mężczyzna, wychowany tylko przez matkę, czyli pewnie mocno z nią związany. Jesli jej broni, to znaczy, że była dla niego dobrą matką i obrze go wywchowala. czyli jak wychowała go matka? poza tym jak teść może powiedzieć że wszystkie akcje chce zainwestować w syna swojej córki. A ten młody tylko z tego korzysta.