Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna strona mocy

W miłości nie ma rzeczy poniżających za wyjątkiem jednego

Polecane posty

Gość
POLMIZOWAŁABYM HEHEHEHE nie dopisuję ale skoro tak jesteś wrazliwa na tym punkcie to utozsamiasz sie jak mniemam ... :) ty tez dopisałas mi historie doświadczen kchana i to jako pierwsza więc bez hipokryzji proszę :D

Gość faDfdfsf
ale ze mnie sucz -------zmniejsz stopkę kobieto

Gość
nikt mnie nie zostawił ale ja wielokrotnie i byli tacy co wyli heh to skreslało nawet mozliwosc bycia dla nich miłą na odchodne :/

Gość
nie moge ( przykro mi :( :P

Gość faDfdfsf
12:02 [zgłoś do usunięcia] ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) nikt mnie nie zostawił ale ja wielokrotnie i byli tacy co wyli heh to skreslało nawet mozliwosc bycia dla nich miłą na odchodne :/ tę wypowiedz też mamy podzielić na 4?

Upośledzenie umysłowe znaczne (dawniej idiotyzm) – rozwój na poziomie 6. roku życia. Około 4-5 roku życia zauważalne spóźnienie rozwoju psychofizycznego. Osoby te mogą opanować samoobsługę, przy stałej opiece mogą wyuczyć się czynności domowych, ale nie są zdolne do wyuczenia zawodu. Mogą podejmować prace nie wymagające kwalifikacji. IQ w skali Wechslera: poniżej 20. nauczcie się znaczenia używanych przez Was wyrazów, jeśliście niedouczeni, albo nauczcie się ludzie rozmawiać na poziomie, albo chociaż nie kompromitujcie się, chcąc moralizować

Gość
ciepla ??? heheh chyba zartujesz !to ostatnie czego oczekuję w związku :P a nawet jesli ... trudno ja traktuję mężczyzn przedmiotowo z czym nawet sie nie kryję a oni jak masochisci sami sie proszą heheh

Gość
a wiesz czym jest ironia i cynizm młotku ?? heh a poza tym jak WIDZISZ dziel to na ile tylko chcesz albo raczej do ilu umiesz :P

Gość milosc co ty o niej wiesz
" nikt mnie nie zostawił ale ja wielokrotnie" hahahahaha, i ciebie to spotka, suczko:D pewnie obecnego tez zostawissz, skoro to takie latwe dla ciebie:D skaczesz z faceta na faceta

Gość faDfdfsf
młotku? nie mam więcej pytań:)

Gość szkoda slow na takie........
ale coz, wy napedzacie kafeterie i sie tym szczycicie:D szkoda, ze poza tym nie macie nic wiecej.

Gość
podejrzewam ze jesli sie zndzimy razem podejmiemy decyzje o rozstaniu to najlepsze wyjsie ... po co sie meczyc ? tego kwiatu ...

Gość psełdonim bababaz
" ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) podejrzewam ze jesli sie zndzimy razem podejmiemy decyzje o rozstaniu to najlepsze wyjsie ... po co sie meczyc ? tego kwiatu ..." ni, to ty sie znudzisz:D mow za siebie egoistko:D coz, skoro chcesz miec zamek, ktory sie da otworzyc kazdym kluczem.... szkoda, ze twoj facet tego nie wie, co tu wypisuejsz:D no to czemu NIE JESTES SAMA? MUSISZ kogos miec do rzucania, nie?:D oj, zaplaczesz w zyciu kiedys, zobaczysz:D mow za siebie, a nie za kogos. skoro traktujesz facetow przedmiotowo, to nie jestes kobieta. poza tym nie rozumiem, czemu wlasnie z kims musisz byc? dla ruchania ?:D brawo! a potem idziesz sobie do kolejnego:D

Gość
cieszy mnie ze głupie pytania Ci się wyczepały i nie będziesz nas nudzić :D

Gość hahahaha suczke pokonal ktos
" ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) cieszy mnie ze głupie pytania Ci się wyczepały i nie będziesz nas nudzić " heh, nie mialas nic do powiedzenia, bo ktos trafil w 10?:D ucieklas tchorzu;) spoko, zycie ci pokaze.........

Gość
heh a wiesz ze on to wie ?? wie jake mam poglądy kazdy z byłych wiedział tylko oni zawsze są tak pewni siebie iz sądza ze to zmienią ze własnie on jeden to zmieni gdyz jest wyjątkowy mężczyzni juz tak mają, a ja ?? tak przyznaje jestem okropna egoistką :D

Gość
ach i dlatego tez jestem w związku na odległośc ... aby mnie zanadto nie męczył swoją osobą :D

niestety jest wiele ponizajacych rzeczy w milosci. Zalezy co jak kto tratuje, ale jesli sie spotka ta odpowiednia osobe, to o ponizeniu nie ma mowy:P bo nawet do takiej sytuacji nie dojdzie.

Gość jajahahaha
" ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) ach i dlatego tez jestem w związku na odległośc ... aby mnie zanadto nie męczył swoją osobą " hahahahaha, ZWIAZEK NA ODLEGOSC!!! buahaauaha:D i czym ty sie tutaj popisujesz? komu chcesz rady dawac, jak ty nic o zwiazakch nie wiesz:D

Gość
naucz sie czytac robaczku "jestem" a nie "zawsze byłam" :D

Gość szucz sucz sucz
" naucz sie czytac robaczku "jestem" a nie "zawsze byłam" " no to badz sobie:D nie zmienia to faltu, ze jestes poza marginesem.

Gość bfgrzte65
kogo masz na mysli?

Gość
margines to pojecie względne ... mozesz mnie obrazac heh to tylko o Tobie świadczy robaczku po mnie spływa zdanie frustratki :D

Gość bfgrzte65
a co po tobie nie spływa?

Gość
JEST GARSTKA OSÓB Z KTÓRYMI SIE LICZE HEH ALE FAKTYCZNIE ZADAŁAS TRUDNE PYTANIE ... :)

Gość a ja zapytuję autorkę
z jakiej paki uważa, że to ona decyduje, co jest upokarzające a co nie i jakie są uniewersalne i wszystkich obowiązujące relacje w związkach damsko-męskich? Nie lubisz skamlenia, rzygasz? Twoje święte prawo, ale czemu rozciągasz swoje osobiste opinie do rozmiarów prawa uniwersalnego?

Gość bo autorka to dziecie
i dlatego musi pokazac, zeby wszyscy tak mysleli, jak ona. bo ona i tylko ona, tak jak sucz, reszta sie nie liczy:D