Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivvia

Ciąza pozamaciczna

Polecane posty

Witam u bratowej stwierdzono ciąże pozamaciczną. Miała (w srode) zrobioną operację. Wszystko jest niby w porządku ale lekarze nic jej nie mówią:O Nawet kiedy zapytała ile ma zalozonych szwów, odpowiedzieli ze tyle co trzeba. Jak pyta czy wszystko w porządku czy miała usuwane jakieś narządy czy jeszcze dało rade uratowac to ją zbywają, że jak lekarz przyjdzie na obchodzie to jej powie, a lekarz przychodzi pyta jak sie czuje i wychodzi. Kiedy ona próbuje o cos zapytać zbywają ją ze wszystko w karcie bedzie miala:O Wyjeli jej wczoraj ten dren przez który wszystkie te brudy (krew) jej sie zbierały z rany, teraz dostala tak jakby miesiączki i się wystraszyła, zapytala pielegniarki ta sie wsytraszyla poleciala po doktora ale on nie mial czasu na obchodzie tylko sie zasmial i mowi dobrze jest no kurde ale wiadomo każda kobieta się martwi chciałaby mieć roztłumaczone itd Dlatego pyta was (te który mialy usuwaną taką ciążę) czy krwawienie po operacji jest normalne, kiedy mniej wiecej dojdzie do siebie???

Gość Liliannnnnna
po pierwsze wklepałam celowo w google i odpowiedzi masz tryliony, trochę chęci po prostu, po drugie wystarczy logicznie pomysleć, jak ma nie krwawić?? po porodzie krwawisz prawie dwa m-ce, po wszelakich zabiega usuwania torbieli, mięsniaków równiez krwawisz, krwawienie jest całkowicie normalne i może się utrzymuywac dluzej

Gość więęęęęęęęęęęęęc
Krwawienie jest jak najbardziej normalne.U mnie zaczęło się jakieś 3 dni po operacji.Lekarz mi wytłumaczył,że po operacji nastąpił spadek hormonu i to normalne.Postawa lekarza jest nie do przyjęcia.Rozumiem,że pewnie operacja musiała być przeprowadzona nagle,więc nie było czasu na tłumaczenia co i jak.Ale teraz to już najwyższa pora na wyjaśnienia i przedstawienie rokowań na przyszłość.

no kurcze lekarzem nie jestem, więc nie wiem, dlatego pytam.