Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......00

Matka znowu mnie pobiła zwyzywała nie chce dać mi jeść...jestem u kresu sił..

Polecane posty

Gość ......00

jestem taka głodna nic nie jadłam od wczoraj wieczór rano kazała mi sprzatac tylko wstałam odrazu mnie pobiła i zwyzywała od najgorzych ja posprzatałam nie moge nigdzie uciec bo mieszkam z nia sama nienawidze jej strasznie to jest tak okropna nienawisc życze jej smierci by ją paliło powoli i jak najdłuzej zeby ją cieło zeby az wyła z bólu. mam tylko 17 lat a juz jestem pouzaleznianana od wszytskiego co sie da : papierosy alkohol, narkotyki.... to włsnie do tego wszytskiego uciekałam przed nią - by zapomniec, nie czuc, nie pamietac tego wszytskiego co ona wyprawai ze mna odkad tylko jestem w stanie siegnac pamiecią.....

Gość jak umiesz gotowac
i zmywac to Cie moge przygarnac :P

ja też... bo nie mam córki;)

Gość ......00
czasem az sama nie wierze ze w ogole istneiej na swiecie cos co moze wzbudzic we mnie az taką straszną nienawisc bo na ogół jestem dobrym człowiekiem mam w sobie wspolczucie, żal, chec pomocy dla zwierząt, ludzi gdy tego potrzebuja a ja jestem w stanie pomoc.... czasami siadam przy oknie i pztrzac na spadajacy snieg mysle jak to jest zyc normalnie , jaka bym była tera gdbym nie przezyła tego wszytskiego , co by wtedy bylo we mnie inne , jak bym sie zachowywała, jakie bym miala rozumowanie....a tak.. pozostaje mi tylko płakac i modlaic sie codziennie lub używać alkoholu itd... pocieszam sie tylko tym ze ' nic nie trwa wiecznie '

Gość nie ma to jak pisac bajki
po ,,uzywaniu alkocholu" w czasie feri :)

historia istnie z piosenki 'Trzeciego wymiaru - Teraz śpij' troszkę mi zalatuje ściemą bo wątpie zeby ktoś w takiej sytuacji rodzinnej siedział na forum i opowiadał o tym ludziom.. więc albo zeczywiście sie coś dzieje ale zbyt wyolbrzymiasz albo ściemniasz.. no ale jeśli to prawda to serio Ci współczuje . idź do kogoś po pomoc.. [sycholog szkolny/policja] bo tego tak nie mozna zostawić . .

Gość troszaa
to brzmi jak kolejny odcinek ,,na wspólnej'' no nic każdy ma tak, jak ma ...

Gość do 00
a krowy umiesz doić? mam 57 szt bydła,pomoc by sie przydała

Gość januszek
Mogę Cię zaadoptować:D:D:D

Gość do 00
no co dziewczynka zmieniła topik? inny kit wciska?

Gość jak cie stac nan fajki
czy alkohol to zamiast tego idz sobie na obiad do kfc lub kup bulke :o