Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka1989k

Dzieci urodzone w styczniu 2010 roku

Polecane posty

Gość Aśka1989k

Witam! Zakladam taki wątek bo takiego chyba nie ma. Fajnie będzie się wymieniać z styczniowymi mamami doświadczeniami. Zapraszam do podjęcia tematu. Czy jest ktoś chętny?

Witam,,Coreczke urodzilam 29 stycznia silami natury..:) Fajny taki topik ale watpie czy przetrwa...:O

Gość Aśka1989k
Nie spodziewalam się że tak szybko jakieś mamucie odpowiedzą ;) Ja urodzilam 21 stycznia córeczkę. Ma na imię Maja. Wymiary urodzeniowe córuni to 3550 waga i dlugość 61 cm. Napiszcie coś o swoich maluszkach :)

witam, ja urodziłam 12 stycznia, poród naturalny :) 3,420 i 56 cm ma na imię Magdalena :P Madzia

Gość Aśka1989k
To ja może zalożę tabelkę. Będzie latwiej ;) Wpisujcie się od najstarszego dzieciaczka do najmlodszego ;) MAMA PORÓD I DATA PLEĆ IMIĘ WIELKOŚĆ Aśka1989k...sn...21.01.2010....dziewczynka...Maja...3550kg i 61 cm

Gość zduminy człek
Dopiero co urodziłyście i już internet, komputer zamiast dziecko?!!!! Moja przez długi czas tylko czuwała przy dziecku. To jest matka a nie ino takie latawice.

Moja 2 corcia urodzila sie 29.01.o 15.41 z waga 3460 dlugosci nie znamy bo w UK nie mowia..:P

Do zdumny czlek- :) wiesz co to znaczy dobra organizacja?...To np ze dziecko tak male je jest najedzone i ma sucho to spi...A druga corcia wlasnie odrabia lekcje..Wiec mam i ja czas posiedziec na kafe i sie zrelaksowac...:)

Gość taaa czuwaj przy dziecku
24h/dobe...zobaczymy jak długo tak pociagniesz! nawet jak ono spi to czuwaj....:O

Gość Aśka1989k
Boshe dumny czleku a ty czym sie zajmujesz w zyciu skoro masz czas na wtrącanie się w czyjeś rozmowy? A mężczyźni dziećmi nie mogą się zajmować bo jak u mnie to mąż bardzo często to robi. Więc wspólczuje TWOJEJ partnerce ze zamiast jej pomagać siedzisz przy kompie!!!

majoweczka09 nie powiedzieli Ci? mi powiedzieli zaraz po porodzie :) 12.01.2010 godz 23:10 3,420 kg i 56 cm Magdalena

Gość Aśka1989k
A powiedzcie dziewczyny karmicie piersią czy sztucznie czy może dokarmiacie? Bo moja mala ma dopiero 17 dni a już ma problemy z jedzonkiem ;( zaczynam świrować..

aganicka ja też urodziłam 12 stycznia tylko 4 lata temu :) i moja córeczka też nazywa się Magdalena :) ale fajny zbieg okoliczności :)

Gość Kto pyta nie błądzi...
Witam, mój Antoś urodził się 4.01.2010.

Gość Kto pyta nie błądzi...
Poród sn o godź. 1.40 . Waga 3200 długi 55 cm.

szczęśliwa mama a czy Twój mąż ma na inie Sebastian?? hahahaha byłoby zupełnie czadowo :P żartuje ale faktycznie sympatyczny zbieg okoliczności :)

Aśka1989k ja karmię piersią i też przez pierwsze dwa tygodnie szalałam bo ciągle mi sie wydawało ze mała nie dojada i ze jest głodna, teraz ma prawie miesiąc i też czasami mi sie to zdaża ale przybiera dobrze na wadze wiec sie uspokoiłam :) wydaje mi sie natomiast ze teraz przechodzi ten "skok rozwojowy" bo jest marudna jak nie wiem, ciągle wisi przy cycku i nie chce mi spać :( ehh jak nie urok to ....

Gość Aśka1989k
No chyba rzeczywiście topik nie przyżyje ;( a szkoda.

Gość karen_880
Gość hania665
Ja urodzilam 31.01.2010. Czy moge do Was dolaczyc??

Gość jola7788