Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghjhj

Po co nosic push up skoro facet i tak w koncu zobaczy male piersi?

Polecane posty

Gość Pawellos
Wkoncu : Male jest piekne lubie male zarowno jak i te wieksze

Małe jest piękne , ale duże jest zaj**iste!!! nie ma co ukrywać :P święte słowa chociaż ja mam biust niewielki ( pocieszam się, że bywają mniejsze:D ) to mam świadomość, że większe są fajniejsze:P

Gość kondix
a tu sie nie zgadzam miales dziewczyne z no nie małymi ale nie najwiekszymi cycuszkami były jedrne sutki miała takie sterczace no kochane i bylem z lasta z duzym biustem ktory po ,wyjsciu ' ze stanika chyba jakiegos spcjalnego okazał sie zwyklym flakiem

Gość kondix
kurde sorka za bledy

Gość bmiodfjihodu
Jakby nie odpowiadały mu moje piersi to by ze mną nie był :) Tak czy inaczej piersi to nie wszystko, ważny jest całokształt :p

kondix => A ja byłem z laską, co miala cyce wielkie i jędrne jak piłka footbolowa. Do tej pory jak je sobie przypomnę to mi staje (nawet w najmniej odpowiednim momencie). Szkoda, że te cycki do kurwy były przyczepione... Kurna ładniejszych nie widziałem i chyba już nie zobaczę. Ale fakt trafiłem i na taki model jak u Ciebie.

bmiodfjihodu => faceci heroicznie kochają kobiety pomimo ich wad :P Kobiety najczęściej kochają dopóki :P

romana27 => W przypadku małych też. Brak piersi jest brakiem piersi. I zdejmując taki pushup mozna się bardzo rozczarować.

Gość i co jak potoczyły sie losy
ja mam DD:P

Gość gość
Prawdziwy facet zauważy push-up :) tylko napaleńce są ślepi, dla mnie to lekceważenie mnie, a co do piersi.. małe też piękne, jeżeli kierujecie się czymś takim to znaczy że chodzi tylko o seks? albo macie jakiś problem z sobą ;), a jeżeli facetowi się nie podoba coś w was i was obraża za nic.. to znaczy że jesteście naiwne ^^, chociaż częściej to laski mają dziwne fochy. Jednym słowem, push up? to ja sobie kupie, są takie.. na klatę :) i każda będzie myśleć że spotyka się z jakimś facetem który ćwiczy całe życie :D, to jest to samo.. więc lepiej się zastanówcie.

Gość gość
a zresztą.. nie ważny rozmiar, ważne żeby wam sie podobało jak je pieścimy :D, a jak się jest k****arzem.. no to sorki ;p ale sie nim pozostanie.. wtedy szukajcie kobiety idealnej (do seksu) i niczego więcej, pozdrawiam >.<. a tak nawiasem, ja wole wasze stópki ^^, ta fetysz.. to jest to ^^ oczywiście wy całe jesteście piękne, tylko że dużo was się nie szanuje no ale mniejsza o to. Pozdrawiam.

Gość gość
To nie wabik na faceta, taki stanik lepiej wygląda do niektorych ubrań.

Gość gość
noszo puszapy na wabia....proste

Gość gość
Wy kupujecie push up w sieciówkach,tego nie można nazwać mianem biustonosza.Idzie z tego przynajmniej wyjąć wkładki?

Gość gość
Od kiedy to sprzedają push-upy w sieciówkach?

Gość zxzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzz zzzz :P

Gość gość
od zawsze

Gość gość
gość a zresztą.. nie ważny rozmiar, ważne żeby wam sie podobało jak je pieścimy smiech.gif , a jak się jest k****arzem.. no to sorki ;p ale sie nim pozostanie.. wtedy szukajcie kobiety idealnej (do seksu) i niczego więcej, pozdrawiam >.<. a tak nawiasem, ja wole wasze stópki ^^, ta fetysz.. to jest to ^^ oczywiście wy całe jesteście piękne, tylko że dużo was się nie szanuje no ale mniejsza o to. Pozdrawiam. Wiem że dawno to pisałeś ale już cię lubię :) tez kocham stópki :D... całe są piękne to prawda.. szkoda że takie głupie :) i nie wytłumaczysz im że Cię coś w*****a.. i obrzydza. Szkoda że dziewczyny(kobiety) zapomniały że istnieją jeszcze faceci z zasadami.. ja niedługo kończę 20lat... i nigdy nie zmieniłem się w k****arza jak reszta :) obrałem sobie takie zasady. Albo miłość albo samotność.. jeżeli samotność to widocznie tak musi być, przyzwyczaiłem się do niepowodzeń i do tego że ludzie na tej ziemi mają n******* we łbach :D. Pozdrawiam i życzę szczęścia ! znajdź odpowiednią kobietę :).