Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bąbelkowa primadonna

gdzie mozna poznać wartościowego faceta?

Polecane posty

ja ciśnienia nie mam, już raz byłam mężatką i to bardzo przereklamowana instytucja. Jestem niezależna, zajęta swoją pracą i tylko brakuje mi przyjaciela. Nie szukam męża i musiał by na mnie grom z białego nieba spaść, żeby się to szybko zmieniło.

bąbelkowa primadonna => zależy co kto za wartość liczy... :o Wrażliwych na sztukę szukaj w teatrze (raczej nie na "Monologach waginy " :P), oczytanych w bibliotece, wysportowanych, ale nie karków na treningach ze sztuk walki. Ludzie nie zbierają się w zakonach podług jakiś kryteriów. Chociaż zabawnie by było - można by zobaczyć prawdziwie dantejskie sceny, przy zakonie: "30letnich majętnych kawalerów chcących się ożenić i lubiących dzieci", oraz "ładnych dziewic, czekających na tego jedynego, które lubią prace domowe i z którymi da się porozmawiać" :P

Rudzianka1980 => Cóż, kto szuka znajdzie. Choć na ogłoszenie w stylu "30stoletnia+, niezależna materialnie, po rozwodzie" raczej wielu chętnych nie odpowie. Przynajmniej nie takich co chcą zbudować trwały związek.

Gość mejganmor
mozna poznac w kosciele :)

Gość błękitne_piórko
Ja też już mam prawie 30stkę i jakoś ostatnio podrywają mnie tylko młodsi ode mnie. Nie mam nic przeciwko temu żeby facet był rok, czy dwa młodszy, o ile jest dojrzały, ale Ci, którzy do mnie startują mają po 23-24 lata. Fakt, wyglądam młodo i nic na to nie poradzę... W tym wieku naprawdę trudno poznać kogoś fajnego i jednocześnie wolnego. Dopóki studiowałam było mnóstwo okazji do poznawania nowych ludzi, a teraz szkoda gadać. Ci naprawdę fajni są już najczęściej pozajmowani.

''mozna poznac w kosciele'' Moja siostra właśnie wypatrzyła sobie swojego męża w Kościele :D Zawsze spóźniał się i dlatego zwróciła na niego uwagę, a potem po którejś z kolei mszy zagadała do niego i tak zaczęło się. Czyli w Kościele też można ;)

Gość mejganmor
No autentycznie moja kolezanka poznala obecnego meza w kosciele. i to nie na jakiejs oazie itd. bo ani ona ani jej facet nie sa fanatykami religijnymi. po prostu przydybal ja po ponad pol roku obserwowania na chodniku, tuz po wyjsciu z kosciola :D

A to dlaczego? Bo po rozwodzie czy strach przed niezależnością ich ogarnie? Niby jestem po rozwodzie, ale nawet ślub kościelny wchodzi w grę, jakby się ktoś uparł, bo miałam tylko cywilny. Dzieci nie mam, a to przeszłam tylko wyrobiło moje spojrzenie na świat i związki. Cudów nie oczekuję, bo ich nie ma.

Gość mejganmor
mp-30 widze, ze wiecej jest takich historii :D moja kolezanka na poczatku zareagowala anty, bo wiedziala o nim, ze on rozwodnik z dziecmi...odmowila... ale on byl nieugiety.... :D

Gość MonaLiza25
Ja uważam że dobrym sposobem na poznanie kogoś są naprzykład spotkania ze znajomymi, urodziny, sylwestry, grile itp. gdzie spotyka się szersze grono osób i wtedy jest szansa na zapoznanie, dobrym sposobem są też wesela znam conajmniej 2 pary które zapoznały się na weselu.

Gość niaula
a ja mam juz ponad 30 lat... i zero mozliwosci poznania jakiegos faceta... tak jest jesli jest sie nauczycielka w malutkim miescie...

mejganmor - No moja siostra i jej mąż to wogóle nie są ''kościelni''. Ona jak już go sobie wypatrzyła to co niedzielę szła na mszę żeby zobaczyć czy on też będzie i czy jak zwykle spóźni się i bez skrępowania wejdzie ;)

Napisz szczerze, ze szukasz super ciacha a nie matacz, że szukasz super wartościowego. Ehhh te Wasze szyfry kobiety. Przestańcie kłamać :/

A ja bardzo proszę, że by Ci spamerzy zostali zbanowani

Gość mejganmor
mp-30 swoja droga powiem Ci, ze podziwiam odwage Twojej siostry :) jak rowniez podziwiam odwage wszystkich facetow, ktorzy tak znienacka przystepuja do akcji :D ale kto nie ryzykuje, ten nie ma :)

Rudzianka1980 => Bo ja wiem? Po sobie i po swoich znajomych sądzę (30 +/-). Niby zawsze możesz powiedzieć, że żaden to poziom, ale zawsze jakaś statystycznie istotna próbka jest. :P Może jakiś starszy i również po przejściach... Zależy kogo szukasz. mejganmor=> Cóż, trafił swój na swego. Ja z kimś kto chodzi do kościoła raczej bym się nie związkował: albo fanatyk, albo hipokryta :P

mejganmor - Moja siostra jest z tych odważnych więc dla niej to nie było aż tak wielkim problemem. Ja nie potrafiłabym tak :O

Gość MonaLiza25
Niaula - mam koleżnke która jest nauczycielką na małej wsi i też nie miała możliwości a zapoznała narzeczonego w ten sposób, że moja 2 koleżnka która znała ją tylko z widzenia i wiedziała że jest wolna powiedziała o niej swojemu kuzynowi który też był po 30 i sam, zdobyła jej telefon od jej sąsiada oczywiście za jej zgodą i tak zaczęli smsować, potem się spotkali a teraz planują slub

Gość askadol
Ja poznałam przez czaterie. Przyjechal do mnie po tygoniu pisania do domu. od 14 do 23 rozmawialismy, nie moglismy skonczyć :) Jest bardzo wartościowy i bardzo go kocham, zaraz bylismy razem. teraz mija nam 7 mies i beda mijac kolejne :)

MonaLiza25 => Cóż, jeśli to jakieś większe sylwestry to może. Ale imprezy na 60 osób plus często się nie zdarzają, a przy mniejszych nie ma w czym wybrzydzać :P

Gość mejganmor
Ci ludzie, ktorzy sa w kosciele sa tez gdzie indziej... wiec fanatykow roznej masci i hipokrytow mozesz spotkac wszedzie.... rownie dobrze mogla go poznac na stacji benzynowej... i jesli jest hipokryta to zadne miejsce tego nie zmieni i na odwrot...

Gość błękitne_piórko
"jak rowniez podziwiam odwage wszystkich facetow, ktorzy tak znienacka przystepuja do akcji, ale kto nie ryzykuje, ten nie ma " Święte słowa :) U mnie taki facet, który zaczepiłby mnie (oczywiście w kulturalny sposób) w miejscu publicznym na samym wstępie miałby plusa za samą odwagę. Sama jestem trochę nieśmiała, ale w sprzyjających okolicznościach może też odważyłabym się zagadać, gdyby ktoś mi się spodobał. Albo chociaż dałabym mu jakiś wyraźny sygnał.

Gość mejganmor
mp-30 ja tez bym tak nie umiala :o :D no ale do odwaznych swiat nalezy :)

Gość MonaLiza25
Może masz rację z tymi sylwestrami chociaż to jest też uważam jakiś sposób, chociaż znam wiele wiele innych, znam pary które się poznały przez internet, znam 2 pary które poznały się jak ktoś wyżej napisał w kościele lub przed kościołem i mam koleżnke która zapoznała przez telefon poprostu pomyliła numery a teraz ma męża, także tych sposobów jest naprawde całe mnóstwo tylko czasami rzeczywiście trzeba mieć w sobie troche odwagi

Gość ja szytkich prawie fajnych
facetó z mezem włacznie poznałam na Politechnice albo na obozach studenckich, ew przez znajomych