Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ellaneczka

BRZYDCY

Polecane posty

Gość
łoj tam nie przesadzajcie jak mozna tak o sobie samym ?? :/ nie rozumiem :/

ja czasami mam takie dnie ze jak spojrze na siebie w lustro to juz wiem ze bede miec zwalony dzien:( czasami nic mi sie nie podoba i czuje sie paskudna, potem caly dzien mam do doopy, mysle ze wszyscy tak maja

Gość kutaseczek
Próbuje kłamać, lecz to nie ja, lecz to nie ja Próbuje patrzeć, lecz nic nie widzę Nie mogę teraz przestać bo jestem za daleko i nie mogę iść dalej, bo jest zbyt ciężko W dzień i w nocy, to zawsze ta sama rzecz Na polu, w bloku, to zawsze ta sama gra Tak w rzeczywistości, jesli przestaniesz nie zaznasz bólu, lecz jeśli nie czujesz bólu, nie ma w tym żadnego zysku Przemijasz i zmieniasz się, i to wszystko jest złe, i próbujesz się utrzymac, jednak upadasz w tył I pełzniesz, i śpisz, i zjeżdzasz w dół Jesli chcesz dotrzeć na szczyt, lepiej zacznij już teraz wiec trzymam swoją duszę i cieżko umieram Całkiem sama, w nocy, na cmentarzu Pewnego dnia będę wolna, i oni nie bedą próbować mnie zabić, za to, ze jestem sobą

Gość
ja nie mam takich dni ... no może jak mam PMS to troche gorzej ale trzeba pozytywnie myslec ech załamujecie mnie :/

sucz jak bym miala twoja buzie to bym chyba tez tak mowila,ale nie mam :( wiem ze nie jestem głupia, z moim poczuciem humoru tez chyba nie najgorzej i mam dobre serduszko,ale jestem brzydka i nic tego nie zmieni 😭 chociaz mysle ze przez to ze jestem brzydka staram sie nie oceniac ludzi ktorych nie znam i mam w sobie duuuzo wspolczucia dla innych wiec sa jakies plusy ide spac bo jutro trzeba wstac o 6 😴 dobranoc wszystkim ładnym i nieładnym 🖐️

Gość
nie wiem czy masz zły dzien tylko ale msle ze zawsze mozna zrobic "coś"aby wyglądac lepiej ...

Gość kubummmmmmmmmmmmmmmsssssssssss
...brzydki i ,,głupi,,,dzisiejszy mój wniosek suma taka,,zbyt dobry,, by mnie wszyscy kochali

Ludzie przestańcie, co to wogóle jest piękno? Dla każdego piękno jest inne, więc nie piszcie ot tak, że jesteście brzydcy, przyjeły się jakies ogólne kryteria, ale co z tego? Są przeróżne gusta.

Gość uupppppp
a ja niby nie jestem brzydka ale mam mega cienkie wlosy przez co jestem skazana na krotkie fryzury. na dodatek jestem juz prawie cala siwa. i przez to czuje sie brzydka

ja opędzlowałam wielki kawał ciasta jakiegoś karmelowego i garść cukierasów miałam się odzwyczajać od słodyczy nawet kupiłam półkilogramowe mlekołaki wczoraj, co by pożerać te kulki zamiast czekolady opitoliłam pół paczki i wraz czekolada za mną chodziła

Gość Tajemnicza Dama
Sucz 🖐️ Zablokowali mnie :P Jak randka ? :D :classic_cool:

Gość
czesc dama a dlaczego w pomaranczy ?? to Ty wogóle?:/

Gość
a co ta zła kobieta znowu odjeb. hehehe ładnie ładnie wstydz sie w pomaranczy hehheeh

Gość
echhhh wystrzelałabym te pomarancze chyba obejme je krucjatą intensywniej :P

Brzydki Niski Beznadziejny " NIEMA BRZYDKICH LUDZI !!!! " oczywiśce, że są'' - NIE MA !!!!!!

hihi musze sie przyznac ze swiadomosc ze innych tez spotkało to nieszczescie jest dla mnie wielkim szczesciem :) wiem wiem jestem okrutna ale humorek mi sie dzieki Wam troszke poprawił :)

Gość jkshjdsan
Tytuł mi się kojarz z piosenką, której tekst napisała Osiecka. Jest piękna!