Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ellaneczka

BRZYDCY

Polecane posty

Gość po wpisaniu w google
grafika prawiczek i wyłączeniu filtru rodzinnego można znaleźć ciekawe rzeczy :classic_cool:

nienawidze swojej twarzy,nad ciałem mozna popracować i tu szanse są mniej wiecej wyrównane ale twarz to mi moze tylko chirurg zmienic;( to nie sprawiedliwe...

przez chwile nie bylo chyba kafeterii:( ellaneczka a co ci sie nie podoba w twojej twarzy?

wszystko mi sie nie podoba:nos,kształt twarzy,usta,oczy i ogolnie to to wszystko jest jakies nie na miescu,nawet nie moge sie do niczego porównac :O i co z tego ze dała bym wiecej facetowi niz nie jedna slicznotka jak on i tak wybierze ją :( ale cóz zycie jest okrutne,nauczylam sie z tym zyc

tam dziewczyna ktora dala zdjecie chyba samam nie zdjae sobie sprawy ze swojej atrakcyjnosci, bo moim zdaniem jest wiecej niz przecietna :)tylko sobie samam zaniza swoja wartosc, a urodzinki mam w sobote:)nic nie robie bo nie mam wolnego a i znajomi tez nie maja a w nastepny dzien walentynki wiec ogolem lipa bedzie 😭

Gość Tajemnicza Dama
Ale opisałaś siebie tak prawdziwie :D Dokładnie tak pomyślałam - wiejska, nalana Dziewucha :D Ale dobrze, że przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawę ;)

sratatatatatata wcale nie jestes brzydka,dobra fryzura,makijaz tylko tyle ci potrzeba,a mi nic nie pomorze

ellaneczka jak chcesz to mozesz mi pokazac swoja fot na mojego maila, jesli nie chcesz na forum:P

haha ciekawe po co mi by byla toaleta:D nie ma kobiet brzydkich, bo zawsze mozna cos z nich wydobyc, mozemy ci cos doradzic jakc chesz..

oj uwierz ze są :) za to ja nie wierze ze te nasze prawiczki sa az tak straszne ze wszystkie dziewczyny od nich uciekają, facet nie musi byc piekny zeby byl fajny i mial powodzenie,kobieta to co innego w koncu "plec piekna"...

BNB a ja ciebie widzialam kiedys foto miales w stopce pamietam i cos brzydki nie jestes:P

no nie o co be....czy to dlatego ze poniedzilaek nadchodzi? ;) ja brzdka ja quazimodo :D czy jak to tam sie pisze! :D

hey wszyskim :) ja jestem brzydal ps. mam prosbe, napiszcie mi jak sie wstawia te wszyskie buziaki, kwiatuszki itp..

Gość
heheheh ejj trzeba znac swoją wartośc :P ktoś tam na jakims topiku pisał ze nawet można to sobie wmówić :P

🌻 dziekuje bardzo :) ja u siebie to bym wszyko zmienila :)

Gość
co się dzialo jak mnie nie było ??