Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadka

Czy to wypada??-pomocy

Polecane posty

Gość wypadka

prosze Was o obiektywne opinie i z góry dziekuję:) Sytuacja jest taka: Przez pół roku pracowałam na stażu w pewnym urzedzie. Z naczelnikami miałam kontakt prawie co dzień, z pracownikami tez- ale tak naprawde z nikim nie załapałam tam dobrego kontaktu- bo to wszystko ludzie po 30,40. Teraz juz od dwóch tygodni tam nie pracuję, bo staz mi się skonczył. I okazało się,że jeden z naczelników odchodzi na emeryture- zadzwonił i zaprosił mnie na impreze pożegnalna.... Impreza jest za 3 tygodnie na ok. 100 osób. Musiałabym isc tam sama- bez osoby towarzyszacej, przy czym będe się czuła raczej dziwnie nie znając wiekszości osób, poza tym to starsze ode mnie osoby, niektórzy w wieku rodziców... Pytanie do was- wypada nie iśc? Biorac pod uwage,że nigdy juz nie wróce na staz (ani do pracy) tam??

Gość kiziamiamz
To zależy tylko od ciebie. Ja nie znając tylu osób bez żadnej osoby towarzyszącej bym nie poszła. Ale piszę moją opinia się nie sugeruj. :-)

Gość kiziamiamz
Mam nadzieje ża odp czy idziesz czy nie...

Gość wypadka
gdybym szła z osoba towarzyszaca, to na pewno bym poszła. Albo gdyby tam się bawili moi znajomi. Ale ja z tymi ludxmi mimo wszystko musiałam zachowac dystans: bo 1) z racji wieku 2) z racji ich stanowiska wiec... Bedzie mi po prostu niezrecznie:( Chyba zadzwonie, podziękuje za zaproszenie i powiem,ze mi coś wypadło i nie dam rady. tyle...