Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ayia

Pomooocy !!

Polecane posty

Gość Ayia

mam grube uda nie wiem co zrobić aby je przynajmniej troche wyszczuplić ... ogólnie jestem szczupłą osobą więc grube uda dziwnie wyglądają,nie chodze w krótkich spodenkach bo naprawde czuje się źle , co zrobić !! ??

Polecam Ci zestaw ćwiczeń-ćwicz choćby dziesięc minut dziennie a za jakiś czas zobaczysz efekt: 1. Połóż się na prawym boku unieś lewą nogę maksymalnie w górę a później w bok tak piętnaście razy a potem zmiana na drugą nogę. 2.Stań prosto wysuń lewą nogę do przodu i rób przysiad maksymalnie w dół mając cały czas plecy proste tak piętnaście razy i zmiana na drugą nogę. 3. Połóż się na plecach i na opartych łokciach staraj się zrobić mostek tak piętnaście razy. Oprócz ćwiczeń dwa razy w tyg robię owijam sobie folią uda, przed owinięciem folią nakładam grubą warstwę balsamu wyszczuplającego i później wykonuję te ćwiczenia o których Ci pisałam, kiedy skończę nie odwijam tej folii tylko dalej trzymam przez godzinę potem zdejmuję, myję się i jeszcze raz nakładam balsam. Balsam wyszczuplający oczywiście używam codziennie. Oprócz tego możesz jeszcze stosować masaże itp. Mam nadzieję,że to co Ci tutaj napisałam choć trochę Ci się przyda :-)

Gość misska
ćwiczenia i odpowiednia dieta czynią cuda ;). Sama mam taki problem i narazie próbóje ćwicząc, narazie ćwicze około kilku dni, więc jeszcze nie widać efektów. Pozdrawiam i życze wytrwałości ;)

Gość jak mnie wkurzają te wasze
a ile mają te grube uda i przy jakim wzroście?