Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie myślllllle

dlaczego zgadzamy się na bycie KOCHANKA ?????????

Polecane posty

Gość tak sobie myślllllle

dlaczego ktoś kto sypia z cudzympartnerem (żoną ,mężem, kobietą , facetem) to robi? czy nie widzi że ten ktos ma swoje zycie , partnera , ze nie powinien tego robic???? ja nie dotknęlabym faceta który kogoś ma.... raz że nie chciałabym byc tą drugą a dwa że wiedziałąbym ze to nie ma sensu bo on jest zaangazowany uczuciowo gdzie indziej.... musiałabym sie nim dzielić, nie moglabym na niego liczyć zawsze , bo przecież musielibyśmy sie ukrywać... nie chciałabym czuć sie źle sama ze sobą. nie chcialabym byc na miejscu zdradzanaje wiec sama też bym tego nie robila. chcialabym byc najważniejsza dla niego , a przecież w takiej syt nie bylabym.... wiem ze są ludzie którym taka sytuacja imponuje, ze są tymi "kochankami"... kurcze.... to chyba coś nie tak z psychiką ;) ? wypowiedzcie się na ten temat

Gość ejjj ja tez
sory , dla mnie facet zajęty to znaczy - nie patrzec, nie podrywać , nie interesowac sie nim! i naprawde nie kręciłby mnie taki nawet jakby byl w moim typie!!!!

dla mnie zonaty = drzwi zamkniete wdowiec, rozwodnik, rektor uniwersytetu mile widziany

Gość
bo mamy satysfakcję robiąc idiotkę z zony/dziewczyny kochanka hehehe :P

Gość
no wiesz cięzko pracuję aby tam trafić ale dziękuję za życzenia :*

Gość iza bella bella
ja się zgadzam bo lubię dobry seks poza tym nienawidzę jak ktoś ze mną mieszka i zabiera mi czas i przestrzeń życiową z żonatym jest ostre rypanie, a potem ja mam swoje życie - lekcje flamenco, aperitivy ze znajomymi u mnie w domu a on niech idzie do domu i tam obsrywa kibel i wrzuca do pralki brudne skarpety ja chcę go tylko pachnącego i tylko na kilka godzin potem mam swoje życie, swoje rozrywki i swoją przestrzeń

Gość a ja mówię że
nigdy nie mów nigdy :P Wiem po sobie też zawsze miałam takie zdanie ze żonaty,zajęty dla mnie nie istnieje,życie pokazało inaczej byłam kochanką a nawet dalej jestem juz przez okres 3 lat z tym że mój facet wyprowadził sie od zony do mnie lecz ta przez cały ten okres nie godziła sie na rozwód bo była przekonana że do niej wróci :P Wreszcie sie jej odwidziało i juz mamy ustalony termin pierwszej rozprawy ;) lecz póki co formalnie ciągle jestem kochanka :D :P a teraz możecie mi pojechac :D

Gość drinkZgranata
tak "ale ze mnie sucz" , ale wtedy keidy ty dajesz dupy żonatemu , to jego żonka bzyka sie pewnie w twoim facetem i też myśli sobie że cię wydymała ;)) brawo :)

ale ze mnie sucz dobre - zupelnie dobrze napisalas. W sumie interesuajcy pkt widzenia. Gorzej jesli zakochasz sie w zonatym. Trudno takiego wygrac.

Gość tjujthg
a ja mówię że - to co innego , bo juz sie cos psulo , ale są "zwiazku" gdzie >miłośc < w ałżenstwie kwitnie , a zdrada regularnie też kwitnie i to nawet barddziej .... to jest kurestwo

Gość
drink - myslenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną więc zostaw to mnie heh a zajmij się tym co umiesz najlepiej ... idz nakarmić świnie :D

Gość
niby tak ryzyko... tylko jak ktoś zimny emocjoalnie może się zakochać ???

Gość ja najładniejsza najlepsza
ale ze mnie sucz - zycze ci zebyś kiedyś weszła do doumu a zeby twój najdroższy (jesli keidykolwiek takiego bedziesz miała)na twoich oczach lizał cipke innej :) naprawde życze ci tego

ale ze mnie sucz masz swiadomosc zes chlodna i obojetna. dobre.dobre. czasami jednak ludzi trafia. tzw. milosc.

Gość ja sie nie zamierzam dzielic
chlopem, wiec zonatych gonie precz. Zreszta zbyt wysoko sie cenie na to, by byc ta druga, ukrywac sie i udawac, ze mi to pasuje. Ale co jest straszne, to ze wielu zonatych oferuje swoje uslugi, jak wiecej takich poznam to juz calkiem strace szacunek dla mezczyzn. Jak mozna sie tak nie szanowac?

Gość wieczorowaa sukienkaa
00:20.. a ty zaraz dostaniesz z liscia od kochanka niejednej Izki:D za takie wyznania!

Gość
nikt poza mną samą nigdy nie będzie dla mnie najdroższy eheheh

Gość do ale ze mnie sucz
wiesz kochana ze to jest nie halo w psychice? ludzie twojego pokrosu są zakwalifikowani do leczenia psychiatrycznego- jestem lekarzem i wiem o tym.

Gość
przyszly neuropsycholog - miło mi :D

Gość
jestem szczera, zarozumiała i egoistka a wy mówicie ze mam się leczyć ??? heh kpina !!! wy za to zero tolerancji dla skrajnie rożnych od waszych poglądów ignoranci !

Gość nigdy nie chcialabym faceta
ktory udowodnil ze jest w stanie klamac, oszukiwac i puszczac sie. Bo nigdy nei potrafilabym mu uwierzyc, a jak byc z kims, komu nie ufam? Przeciez to samo, zo zrobil zonie, zrobi kazdej nastepnej kobiecie. Kto sie ku.rwa urodzil, ku.rwa umrze.

ale ze mnie sucz masz spoko poglady - dajesz rade - jednak ja osobiscie nie dotkne zonatego - chyba ze w odmiennym stanie swiadomosci A tak w ogole poglady masz spoko. Kazdy ma prawo uwielbiac siebie :)

a dla mnie przyszly psycholog, ktorym sie tak szczycisz byc, to jakies nieporozumienie ,Pani Izo.Z taka moralnoscia psychologa, to lepiej niech nikt nie trafi na terapie i porady do twego gabinetu.

Gość
High - dzięki :* są jeszcze ludzie którzy nie boją się mówić co myślą !

Gość boshhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zal mi cie SUCZ ,takie jak ty to tylko zakpmpleksione brzydule które nie umieja stworzyc wlasnej rodziny. schudnij , opal sie troche i pomaluj to nabierzesz wiay w siebie biedna samotna i sfrustrowana dzieczynko.

Gość
nie będę psychoterapeutą !!! a empatii mam tyle na ile sytuacja wymaga nie mieszajmy morali z etyką zawodową !

ale ze mne sucz Radzisz sobie. Wiadomo, ze faceci lubia ogniste, temperamentne kochanki niz szare, domowe myszy. i tak oto zaraz bedzie rebelia wielorybow :)