Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie myślllllle

dlaczego zgadzamy się na bycie KOCHANKA ?????????

Polecane posty

Gość kochanka z wyboru
tu nie ma nic do rozumienia proste i jasne jak konstrukcja cepa ;)

kochanka z wyboru juz rozumiem Twoje postepowanie (uprzednio ktos bez skrupolow odebral Ci faceta - zatem obecnie wyrownujesz rachunki :) Jestem zbyt zdroworozsadkowa by dac wiare mezczyznie - ktory powie mi , ze wskoczy za mnie do ognia. Nie dam wiary, ze posiweci dla mnie swoje zycie lub odda np. nerke - gdy zaistnieje potrzeba. Bylam troche naiwna w wieku l.24. o dziwo. Poza tym jestem personalnie piekielnie trudnym charakterem temperamentnym - wiec nie mi poswiecac zycie. Raczej nie bylabym sklonna bawic sie w romans. Zdecydowanie zbyt wysoki koszt psychologiczny.

Gość
widzisz są kobiety które ponoszą koszta emocjonalno-moralno-psychiczne i takie po których to ... spływa ... i nie przypisują temu wyzszej ideologii ...

Gość kochanka z wyboru
e tam rachunki to sobie może mafia wyrównywać , było i sie rozmyło , co się stało to sie nie odstanie ... tyle ze bede teraz juz zawsze sama .... a bycie kochanka to rozrywka na potrzeby i tyle nic wiecej ;)

'to ... spływa ... i nie przypisują temu wyzszej ideologii ...' bo sa puste i probuja byc tzw. meskie, chciaz to ze sie wysilaja widac, slychac i czuc ;)

ale ze mnie sucz - masz racje kochanka - w sumie nie mozesz zakladac ze sawsze bedziesz sama. Wg mnie mozesz poznac jeszcze wartosciowego mezczyzne. Czego Ci zycze.

Gość
nie ... wierz mi ze są takie kobiety sama nie mam z tym problemu choc wiem jak to moze z boku wyglądac ale sama tez nie zmieie sie na siłe jak niby mam obudzic w sobie większa empatie na tego typu sytuacje heh nie da sie ... :)

Gość kochanka z wyboru
moge, ale nie chce ... taka podjłelam decyzje ... i tego sie trzymam juz trzeci rok ... zadnych facetów, poza chwilówkami....nie boli .. jak zniknie bez słowa. ..po prostu pojawia sie kolejny .... ;)

hehe glupio mi to mowic sama majac 16 lat , ale mysle za jak dojrzejesz to sie zmienisz. mlode kobiety sa zazwyczaj puste , nie jestes wyjatkiem.

Gość kochanka z wyboru
hahahhaah no dziękuje za komplement, uhuhu czuje sie młoda , trójka z przodu ;)

to nie do ciebie, tylko do sucz. ty to juz kobieta z bagazem, widac ze juz cos przezylas i to sie na tobie odbilo, wiec szacuneczek z mojej strony. :P

Gość kochanka z wyboru
ehheehe mimo wszystko poczułam sie prawie młoda ;)

Zasadniczo tez moglabym obrac taka droge w zyciu. Bawic sie mezczyznami. Moj obiekt z przeszlosci zaliczyl spora grupe kobiet. Obecnie nie mam ochoty na mezczyzn przez wzglad na negatywne doswiadczenia. Prawdopodobnie sytuacja sie zmieni - gdy ponownie zaufam mezczyznie - dla ktorego bede ta wlasciwa i raczej jedyna - moge byc druga i trzecia miloscia jego zycia. Ale o poprzedniczkach nie chce nic wiedzieec. Mezczyzni nie potrafia rozmawiac z kobietami - opowiadaja np. o swoich wielkich milosciach. Generalnie zabawa - nie. Zdrada = nie. Zonaci = nie. Mam zbyt wiele godnosci.

Gość kochanka z wyboru
ech godność godnością a życie sobie leci ;) co z tego ze znow zaufasz a za chwile bedzie to samo , po co znow cierpiec na wlasne zyczenie

hm kochanka z wyboru to calkiem mloda i mila osoba Musi sie przelamac i po wtore dac szanse porzadnym facetom.

Gość kochanka z wyboru
nigdzie sie nie bede łamać stanowcze nie faceto ;) dopieor teraz czuje ze zyje , uwielbiam mieszkac sama, chodzic spac w poludnie, siedziec całymi nocami i gotowac obiad dla siebie nad ranem , i nigdy nie miec zajętej łazienki ;)

kochanka - niech sobie leci ten czas. Z obserwacji wnioskuje ze czas dziala na korzysc co poniektorych jednostek. Wg mnie zmienisz zdanie. Taka zabawa jest dobra = przypuszczam = na krotka mete. Pozniej bedzie Ci brakowac wiezi.

Gość kochanka z wyboru
nic mi nie brakuje , zyje tak w sumie od dwóch lat , w tym raz zaliczyłam pólroczny układ , i teraz długi dłuzszy sie szykuje , koles ma fiksum dyrdum na moim punkcie, ach jak niewiele facetom brakuje , wystarczył zwykły lód do konca , bo nikt nigdy takiego mi nie robił, i ześwirował na maksa, codziennie rano mnie budzi o 9 tej i jest do 13 tej ;)

Gość
matko jestem pelna podziwu jak to mogłysmy kulturalnie dojśc do konsensusu ( z drobnymi wyskokami : ) i mimo róznych racji rozmawiać na poziomie :D

kochanka - masz racje. Czasami te nasze przyzwyczjenia trudno przelamac. Tez lubie dostep do lazienki. Ale zawsze mozna skorzystac z niej razem. Gotowac nie lubie - bo wtedy angazuje sie zbyt - aby bylo smakowite. Gotuje zawsze dla innych. Uwazam, ze warto dac szanse porzadnym gosciom - jestem przekonana ze takowi znajduja sie jeszcze na terenach Rzeczypospolitej Polskiej.

matko jestem pelna podziwu jak to mogłysmy kulturalnie dojśc do konsensusu ( z drobnymi wyskokami : ) i mimo róznych racji rozmawiać na poziomie ' bo kafe to intelektualna elita i apogeum inteligenckiej burzuazji ;) niestety obawiam sie ze musze opuscic szanowne towarzystwo ergo chapeau bas ;)

Gość kochanka z wyboru
nawet jeśli sie znajduja ja juz zadnego nie chce ... na chwile obecna zamierzam sie trzymac tego co jest teraz mhmhm jest taki smieszny i słodki , rozwala mnie śmiechem , ciagle pyta czy jestem zazdrosna o zone, buhehehehe dobry zart , do tego przynosi małe smieszne prezenciki , i jest taki troche przepraszam ze zyje ;) znaczy był bo po dwóch tygodniach ze mna zrobił sie taki ostry i mrrrrr i rozkrecony ze nie wiem kiedy dostanie patelnia od zony hihiiihih ;)

Gość
obawiam sie ze jedynie w nocy kiedy większośc pomaranczy spi heh bo jutro ida do szkoły :P

Gość kochanka z wyboru
no baa zyje sie raz pozniej sie straszy a on jets taki smieszny na poczatku był taka sierotka o mamo loda mu nikt nie robil ,anala nie, za kazdym razem po mi sie juz przyznaje ze w sumie tego nigdy nie robil , ale tydzien ze mna i juz wszystko sie nauczył mhmm ,, mam nadzieje ze tylko sie nie pomyli i nie zuzyje zony w taki sposob hehehheeh bo moze szoku dostac kobiecina z ktora nic poza po bozemu nie robil ;)

Gość
hehheeh chciałam pow ze mnie tez zabiła szczerością i ta patelnia hehehhe nie wierze w nia jest mocna :P