Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie myślllllle

dlaczego zgadzamy się na bycie KOCHANKA ?????????

Polecane posty

Gość
a jak Twoim zdaniem taka kobieta jak ja traktuje takiego mężczyzne ??? zastanow sie kto tutaj jest wykorzystywany !! i poprawka ... w chwili obecnej jestem w "zwykłym" związku ale nie raz byłam kochanką ... to tak tylko dla jasności :)

ja akurat nie chce oceniac.Ja wiem, ze dramat zdrady , to dramat trojga co najmniej ludzi.Tu nikogo nie ma wygranego, sami przegrancy.

Gość kochanka z wyboru
ja tam traktuje faceta jak zabawke, heh ale sucz masz racje, co ten facet z tego ma zone od ktorej ucieka i kochanke ktora go za doplata by nie chciala inaczej niz na chwile ;)

Gość
nie, nie prowokuję ja zwyczajnie jestem szczera bez hipokryzji !!! pisze co myślę i jak czuję i nie wstydze sie tego nawet przy tym ze mam zdjęcie na stopce ... tyle ze ja rozumiem waszą irytacje i szanje poglądy ... szkoda ze inni nie rozumiejaze kazdy ma prawo zyc jak chce i to co dla większości jest złe czy dobre nie dla wszystkich musi !! każdy ma własną racje i własne sumienie nikt za niego... za nic nie odopowie !!!

ale ze mnie sucz- jestes mloda, masz prawo korzystac z zycia jak chcesz. po prostu mam inne zasady, nie nadaje sie do tych czasow, chociaz nie raz probowalam byc tzw. nowoczesna.

Gość kochanka z wyboru
spokojnie to tylko awaria i tu się mylisz , poziomu mi nic nie brakuje, mam wyzsze studia, prowadze wlasna firme , intelektualnie mam wszytsko ok , ale co ma intelekt do bycia kochanka , tu sie błyszczy dupą nie inetelektem hehehe ;)

'ja tam traktuje faceta jak zabawke,'' i po tym zdaniu widac ze czegos ci brakuje. zadna ZDROWA emocjonalnie kobieta nie traktuje innych =siebie, jako zabawki. albo jestes po prostu niewymownie glupia.

Gość kochanka z wyboru
ehheheh to było odnośnie żonatych facetów , ze tylko do sexu sie nadają nic wiecej od nich bym nie chciała ;)

Taaa,poziomu ci nic nie brakuje.Owszem,tylko to na pewno nie mój poziom.Ja się nawet nie dziwię,studia dziś każdy może skończyć.To przykre,że ktoś kto nie ma pojęcia o interpunkcji,składni,ech,co będę wyliczać,tu akurat nie dupa jest organem,który mysli.

Gość kochanka z wyboru
jestem na forum nie w szkole , poza tym akurat pracuje na kamerkach i troche mnie z boku zajmują tu jestem z doskoku żeby się ogłupić i nie zasnąć, bo takie bzdury piszecie ze aż się człowiek budzi ;)

byc moze, co jednak dowodzi ze mam racje. ale nie znam cie, zapewne w twoim zyciu zaszly pewne zdarzenia ktore doprowadzily do status quo, dlatego probujesz sie od tego odciac emocjonlanie.

kochanka z wyboru - zabilas mnie - ale OK. Pociagne mam nadzieje. Rozwazamy tu dylematy. Kobiety zdradzaja. Podam przyklad z mojego zycia. Moj byly wielokrotnie zdradzil mnie. Dziwi sie, ze nie chce i nie moge do niego wrocic. Ja nie zdradzilam go nigdy. Mam nieskazitelna przeszlosc. Przy czym jest to przyklad - nasz zwiazek - rozwiazly mezczyzna, obcokrajowaiec i porzadna, dobrze wychowana Polka. Polki sa zbyt dumne - aby wybaczac zdrade slabym, rozwiazlym zawodnikom.

Gość kochanka z wyboru
Hig coś tam , kupie Ci ładne kwiatki ;) , owszem mój były też m,nie zdradzał, dziwka mi gfo zabrała, bo sie na niego uparła, coz ja wtedy tez byłam swieta i nie wyjeta, nie widziałam nic co sie dzieje bo wierzyłam ze skoro slub jutro to tak bedzie do konca swiata i o jeden dzień dłuzej , zony, narzeczony, etc to jednak naiwne ślepe idiotki , ciekaw e kiedy mojego zona sie orientuje , yhy tak jak sie zmienił przez te dwa tygodnie ze mna to by tylko slepa krowa nie zauwazyla hihihi ;)

kochanko-zycze Ci , duzo bzdur do przeczytania.Pozostalym Paniom zycze kolorowych snow.Dobranoc.

Gość kochanka z wyboru
dzieki ide własnie sobie zrobic frytki i bede dalej czytac w trakcie ;)

Gość
dobranoc ... ach i załosne jest jedynie kiedy tacy mężczyzni opowiadaja o tym jak straszne i beznadziejne są ich kobiety ... to jest cos co nie pozwala zakochac sie w takim ja np. nie mogłabym pokochac faceta który zdradza ze mna zone i w dodatku nie ma dla niej szacunku ... a ktos tu wspominał ... ze co jesli sie zakocha taka kochanka ... ot. co :)

to wszystko to reakcja lancuchowa, powiazanie zemsty i gorzkiej satysfakcji. oko za oko.... ...uczyni caly swiat slepym.

Odpowiadam bespośrednio na pytanie zawarte w tytule: Z zazdrości i dlatego, że swędzi was pizda....:P

Sucz,jakbyś się nie starała pisać to nie jesteś zimna,wyrafinowana sucz.Chyba za dużo wirtualnej rzeczywistości...a kochanka-na przekór stara się kobita z nocnej zmiany w tesco wykreować ;) cóż,może i faceci lecą na puste puzony,ale wtedy są tyle warci co ich kochanki.

Gość kochanka z wyboru
właśnie jak można sie w takim zakochać co własna zone ma za gówno , albo gorzej, nie ma szans zeby sie zakochac w kimś takim i chciec byc wiecej czymś niż kochanką ;)

zdolnie jesteście niesłychanie "co ma intelekt do bycia kochanka , tu sie błyszczy dupą nie inetelektem" "tu akurat nie d**a jest organem,który mysli" "wtedy tez byłam swieta i nie wyjeta" nauczę się tego na pamięć :)

Gość kochanka z wyboru
nocnej zmiany heh na kamerkach mhmhm , mój obecny chce mnie na wyłaczność , wiec wiecej nie moge , bo nawet bym i tak nie miała kiedy bo jest u mnie codziennie, nawet w neidziele kiedy mówi zonie ze dlugo wraca z obiadu od rodzicow ;)

Gość kochanka z wyboru
zołza nad łózkiem sobie moze od razu powieś takie wspaniałe teksty ;)

Gość
ja pierdole ciągle nie rozumiem kafe. na poczatku mówiłam to co mysle ale kontrowersyjnie aby was irytowac dlaczego tu wszyscy tak powaznie to biorą ??? a co do mojej oziębłości ... przykro mi heh ale nie jestem nazyt "ciepła" i emocjonalna osoba w zyciu prywatnym ... nawet gdybym chciała :D

Gość
święta i niewyjęta jest dobre :P hehehe

kochanka z wyboru dzieki za kwiatki :) jeszcze zyje Nawiazujac do tego co napisalas. Wnioskuje ze jestes kobieta bogata o pewne doswiadczenia. Ja jestem jeszcze czysta zawodniczka. Nie wyjde np. za maz za goscia ktory mnie zdradzil wielokrotnie. Mozna stosunkowo dobrze przewidziec - jaki mezczyzna jest.

Gość kochanka z wyboru
nic nie przewidzisz, przyjdzie taka jedna i wszystkie twoje przewidywania w łeb strzelą .. mój na rękach mnie nosił .. mówił ze nie moge przed nim umrzec bo byl sam sie zabił od razu ..nci nie rpzewidzisz... wystarczy jedna taka co nie ma skrupółów i poleci za nią na zawsze..kochanka chociaż nie świnia, bo cudzego faceta nie bierze na stałe

Gość kochanka z wyboru
święta i niewyjęta to stare jak świat z jakiegoś filmu jeśli mnie pamięć o tej godzinie nie myli, albo takie powiedzenie święta i nie wyjęta jak z obrazka .. tak się u mnie w domu mowiło ...