Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje poscieli

co myslicie o tej poscieli?

Polecane posty

Gość poszukuje poscieli
nikt nic nie dorzadzi:(

my mielismy 2 komplety posciei i oba leza pod łóżeczkiem kup jakies ładne prześcieradło do łóżeczka *2 i śpiworek póżniej mozesz dokupic ochraniacz tak naprawde posciel jest zbedna a kase mozna w inny sposób na maluszka wydać

Gość poszukuje poscieli
na poczatku na pewno jest zbedna ale pózniej chyba bedzie dzicko spac w poscieli?

mojej juz leci 9 miesiac i nie spi w niej nieraz w dzien połozyłam na dzemke to sie strasznie rozkopywała ja bede chciała aby jak najdłuzej spała w spiworku a potem normalna pojedyncza pościel będzie dla mnie to była strata pieniedzy niestety nie małych

ja mam tego producenta, ale inny wzór - kolory troszkę wyblakły. Ochraniacz na szczebelki zeszmacił się :( jest bardzo miękki.

Gość vvcvbczbv
ja mam mamo-tato i jest super

baldachim - zbędny. Blokuje dostęp powietrza. No chyba, że dziecko będzie w jednym pokoju co rodzice - wtedy zasłoni światło.

moje dziecko od urodzenia sapłao pod kołderką i miałam podobne komplety z baldachimem i jak dla mnie super

jak niby baldachim blokuje dostep powietrza jak jest tylko nad głową a reszta odsłonięta ???? jakos moj spał w takimłózeczku długo i nic mu nie jest

według mnie łóżeczko powinno być w całości odsłonięte. A spróbuj powiesić coś nad głową i pospać :P

Zresztą wejdz sobie choćby na inne aukcje sprzedającego i zobacz ile osób kupuje tą posciel każdy ja bardzo chwali...

Gość moja pediatra poleca humane
Nam pediatra zdecydowanie odradziła baldachim. Kup przescieradla ze 2 sztuki i ochraniacze ze 2 szt + spiworek (ze 2 sztuki) i ok, posciel zbędna-kupisz jak dziecko bedzie większe.

wiadomo ze ja moskitiery nie bede od razu zakladala dopiero jak całkiem zejdzie dziecku żółtaczka... Ale posciel jak najbardzieje zeby dziecko w dzien nie musialo spac w spiworku tylko na noc... Zreszta wszystko razem słodko wygląda a to w koncu dziecko... pozdrawiam

baldachim to bezsens, ochranaicz tez jestem przeciwna-przez nochraniacz moje dziecko nic nie widzialo a tym samym sie nei przekrecalo bo i poco za to przydal sie przybornik na lozeczko, przescieradlo, pokrowiec na przewijak i w sumie tyle, spal w rozku a potem pod kocykiem, posciel przydala sie do wozka ale to sporadycznie jak urosl spi pod zwykla posciala bo ta kolderka to takie niby cos malego :/ te komplety ladnie wygladaja ale funkcjonalne to nei sa :/

no jasne ze ochraniazc to bezsens jak zacznie sie przekrecac niech sobie głowke poobija cała!!! Rózne są dzieci.. naprawde jesteś inteligentna myszka

tyak jestem inteligentna, nie zycze ci zebys kiedykolwiek lazila miesiacami po rehabilitacjach z dzieckiem tylko dlatego ze dziecko mialo ochraniacz pzred oczami, wszyscy neurolodzy powiedzieli mi to samo dziecku nie wolno zaslaniac widokow ani baldachimem ani ochraniaczem! a poobijana glowke? lozeczko ma 70cm szerokosci! jak sie dziecika musi wiercic zeby sie obil o szczebelki z reszta nawet jak dotknie szczebli to co mu sie stanie?

ochraniacz czasem jest potzrebny moja ma szersze łóżeczko i musieliśmy 2 zamontowac tak sie wierci i obijała przez to ale nie miała ich od urodzenia dopiero jak sama zaczeła brykać

myszka mysle ze przesadzasz... prawie kazdy zaklada dziecku ochraniacz pierwszy raz slysze taka opinie juz nie wiedza co wymyslac,,, przeciez wiadomo ze jek jestes z dzieckiem mozesz zdjąc ochraniacz i zakladac kiedy chcesz... chodzi tez o bezpieczenstwo dziecka jak zaczyna sie wiercic kazda moja znajoma ma ochraniacz przeciez wiadomo ze dziecko nie siedzi tylko i wylacznie w łożeczku... Widocznie po to wymyslili ochraniacze ze sa potrzebane... Nie stresuj dziewczyny... bedzie. Ochranacz mozna zdejmowac i zakladac jak jest potrzeba, nie widze problemu... a jest naprawde potrzebny

ohcranaicz jets tak samo jak kazdy z innych elementow potrzebny.. kazdy ma swoje zdanie.. mnie sie np przydal pzrewijak na lozeczko a znam mnostwo opinii ze to zbyteczne

Gość ale dziewczyny
ochraniacze duzo osób zakłada i nic sie nie dzieje bardziej chodzi mi zeby baldachim chronił od swiatła ,dziecko bedzie z nami w pokoju ,i ładnie wygląda ,wiem ze sie kurzy ale i tak prawie codziennie robie pranie także.... zastanawiam sie nad jakością tej pościeli?

oczywscie ze baldachimek ladnie wyglada i chroni rowniez przed swiatlem.... jak ci sie podoba to kup sobie ja jak chcialam dziecko odslonic po prostu odkrywalam baldachimek w czym problem, a te ktore twierdza ze sie kurzy widocznie nie chce sie im sprzatac i prac:)