misia8362 0 Napisano Luty 8, 2010 hey!bardzo prosze o rade!!zawsze mialam regularne miesiaczki co 26 dni!okres powinnam dostac w zeszla srode dzisiaj jest poniedzialek i dalej go nie mam!w piatek robilam test co prawda pod wieczor i wyszedl negatywny!nie mam zadnych dolegliwosci tylko bole podbrzusza i i temperature 37.2 no i glowa mnie czesto boli!czy mozliwe ze test sie pomylil???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Luty 8, 2010 wszystko zależy od tego, kiedy miałaś owulację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia8362 0 Napisano Luty 8, 2010 wlasnie dokladnie nie pamietam!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Luty 8, 2010 to powtórz test z porannego moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia8362 0 Napisano Luty 8, 2010 powtorze na pewno tylko nie wiem czy jeszcze nie poczekac!!boje sie rozczarowania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Luty 8, 2010 jeżeli masz 18dni wyższą temperaturę, to może wskazywać na ciążę. Skoro nie wiesz, kiedy miałaś owu, ciężko cokolwiek stwierdzić. Powtórz jutro test, a jak nic z tego czekaj na @ lub idź dom lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekaweeee Napisano Luty 8, 2010 przy pierwszej ciąży mi zwykłe test niczego nie pokazywały do 5 tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia8362 0 Napisano Luty 9, 2010 zrobilam rano test i znowu negatywny!!a @ ciagle brak!dalej bole podbrzusza i jajnika!!i temp.37!!w dodatku dzisiaj pojawila sie wydzielina bezwonna i lekko zabielona!!co o tym sadzicie?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Luty 9, 2010 sądzę, że zbliża się @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia8362 0 Napisano Luty 10, 2010 MINIA85!! mialas racje dzisiaj dostalam @ niestety:(moze za miesiac..........:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach