Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obmartasl

Jest jakaś nadzieja?

Polecane posty

Gość obmartasl

Wykonałam dwa testy ciążowe w odstępie trzech dni i oby dwa wyszły pozytywne. Czy jest jakaś nadzieja ,że się mylą?

Wątpie mnie zawsze wychodziły pozytywnie i była ciąża:) nie chcesz byc w ciąży?

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
jak jesteś po terminie miesiączki to raczej wynik jest pewny zapisz się na wizytę do ginekologa i bierz kwas foliowy

raczej nie. Chyba, że masz mega torbiel lub bierzesz leki tarczycowe- wszystkie nieprawdziwe + masz opisane w ulotce

Gość obmartasl
nie nie . nie to ,że nie chcę być w ciąży . Zastanawiam się tyko nad tym czy te testy się nie mylą. I czy na pewno jest we mnie mała istotka.

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
jest, jest :) możliwe, że już jej bije serduszko :)

Gość hmmmm hmmmmm
Wydaje mi się że test raczej myli się w jedną stronę czyli może nie pokazać tych 2 kreseczek a jednak jest się w ciąży. rzadko się zdarza żeby wskazywał ciąże podczas gdy jednak się w niej nie jest. najlepiej wykonać badanie z krwi. gratuluję ;)

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
najpiekniejsze jest drugie usg, jak już widać, że siedzi sobie taki mały kosmitek i rusza rączkami albo pierwsze ruchy, zupełnie jakby rybka pływała..., tak bulgocze ciąża jest super ! :)

Gość obmartasl
No to muszę biegiem do lekarza. Bo mi z obliczeń wychodzi ,że jestem już w 10 tyg. :) A możliwe jest żeby w 6 tygodniu lekarz na usg powiedział ,że nie ma ciąży?

idz idz bo becikowego nie dostaniesz;) ja bylam w 5 tygodniu i stwierdził ciąże:)

najwcześniej ciążę przez usg można wykryć w 5-6tyg, czasami później. To Ty dopiero w 10tyg testy robisz :) ???

Gość obmartasl
no tak. Bo byłam 12 stycznia i powiedział ,że nie jestem a jak zrobiłam 29 stycznia testy, tak z ciekawości to wyszedł pozytywny i 3 dni później też. Wg kalendarzy ciąży jestem w 10 tyg. wiec już nie wiem.