Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie z Pabianic

Witam mam problem

Polecane posty

Serdecznie witam mam problem pokroju takiego: że mam 23 latka jestem z kobietą którą niezmiernie kocham mam razem rocznego synka, cóż wracam do puenty ostatnimi czasy mam dziwne myśli związane z chęcią zdrady swojej kobiety nie wiem co mam robić z jednej strony nie chce tego robić lecz z 2 strony strasznie mnie do tego ciągnie POMOCY!!!

widze że nikt nie pomorze szkoda:(

a w czym tu ci można pomóc, człowieku. Przecież nikt ni nie powie: możesz zdradzić, albo: nie rób tego. To kwestia tylko i wyłącznie twojej uczciwości wobec kobiety i dziecka.

kocham i chce zdradzic sie wzajemnie wyklucza szkoda,ze dziewczynie zmarnowales zycie...juz dzieciaka zrobiles,a teraz bedziesz cisnal w inne...przykre

Gość
Niby co mamy zrobić w tej kwestii? :o

a jak potrzebujesz kubla zimnej wody,to pomysl sobie jakbys sie poczul,gdyby ta twoja niezmiernie kochana ci "ale misiu,zrozum,sex z toba mi juz nie wystarcza,strasznie mie ciagnie do michala"...i co wtedy kozaku?

Gość on z Pabianic
tak się składa że już 2 razy mnie zdradziła i mam obawy że znowu to zrobi:/ a tak na marginesie mam na imie Michał

najepiej zdradź bo ci sie w glowie poprzewracalo potem jej powiedz bo nie bedziesz jej chcial oklamywac i potem rozwo d i ona sama z dzieckiem w tak mlodym wieku zostanie...kur**a faceci ruszcie czasem mozgiem i nie myslcie tylko o sobie...

ooo,to fajna ta dzunia twoja:P ale generalnie w milosci zdradzac za zdrede sie nie powinno...ja zawsze wychodze z zalozenia,ze sama chce byc czysta jak lza,wrecz aniol...a co ktos zrobilto juz jego sprawa.tak przynajmniej niech ma wyrzuty sumienia.ja bym na twoim poczekala,azzas cie zdradzi i jesli sie rozstaniecie,to wtedy.przeciez nie po to wybaczales,zeby zyc w obludzie

to widać nieźle się dobraliście... ale czy to , że ona zrobiła to Tobie oznacza, że masz to samo zrobić jej ? jeśli ją kochasz (bo o tym nie wspominasz) i zdradzisz z inną to wyrzuty sumienia Cię zamęczą. Jeśli nie łączy was uczucie a tylko poczucie odpowiedzialności do dziecka to może lepiej się rozejść ? przede wszystkim powinniście (OBOJE ) myśleć o dziecku. Co bardzo komplikuje sprawę.

a przepraszam :) zaznaczyłeś że ją kochasz... nie doczytałam :) wydaje mi się że jeśli faktycznie bardzo byś ja kochał to myśl o zdradzie nawet nie przyszłaby ci do głowy