Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowowowowowowow

Najpiękniejsza dupa wszechczasów!

Polecane posty

Gość r3wr32
Taka cicha woda brzegi rwie. Gooooorąca!

Gość r3wr32
No wiesz jak ona chodzi tak ubrana to pewnie jej się podobają ostre komentarze. Ale z takąnei mógłbym być. Na skromną nie wygląda. ;)

wolę zobaczyć twoje zdjęcie" wiesz nie wysyłam zasadniczo swoich fot , tym bardziej nie zalogowanym pomarańczom ... moja fote maja tylko 3 osoby z kaffe i niech tak zostanie :)

20:14 [zgłoś do usunięcia] Regres te cycki na wierzchu facetów takie kręcą " wiesz sami ale zauważ że takie same piersi u pusi z nadwagą 40 kg juz by tak fajnie nie wyglądały ... panna jest szczupła i ma fajne piersi a do tego uśmiech na twarzy czego chcieć więcej ... miło popatrzeć i owszem rozumiem ,ale ja bym ją inaczej ubrała ,też było by widać co /nie co,ale nie aż tak jak na tych fotach!;)

Gość nieznana orange
jakby to powiedzieć... dom wybudowany, już po przeprowadzce praca wciąż ta sama życie też to samo :o jednym słowem nic ciekawego, chociaż podobno zawsze może być gorzej :) Sami ostatnio nikogo nie oceniałam :) chyba, że ktoś się podszył... nie mnie oceniać urodę, staram się być miła na wypadek gdyby ktoś kiedyś wrzucił tu moje photo :D

krytykowałaś Evelus :P miałąm ochotę Cię trzepnąć !

Gość nic pewnego..
Taka to z pewnoscia leci tylko na charakterrrr :classic_cool:🖐️

Gość Regres wróciłeś
narazie 3 osoby może będę 4 ta kto wie ;)

"rozumiem ,ale ja bym ją inaczej ubrała ,też było by widać co /nie co,ale nie aż tak jak na tych fotach!" Noo właśnie...przy takich dużych piersiach w takim stroju wygląda się jak wygląda...tym niemniej dziewczyna fajna.

"Regres e tam chciała pokazać co ma najlepszego wolę zobaczyć twoje zdjęcie " Moge się mylić, ale ja chyba jestem wcześniej w tej kolejce do zdjęcia! :)

Gość Regres wróciłeś
regers bo wiesz babki są zazdrosne o ciebie widzę,że Sami jest

może będę 4 ta kto wie" może ... próbować zawsze można ;)

Gość malenkaaaaaaaa
bardzo ladna dziewczyna i zadbana,ladna ma cere i buzie. Piersi spoko ale jak na moj gust za duze.Pozatym ma je tak scisniete ze w rzeczywistosci moga wygladac zupelnie inaczej.Tak wiec ogolnie dziewczyna bardzo ladna ale te piersi sa zdecydowanie za duze do jej postury,pozatym ten stroj... :P

Gość nieznana orange
Chodzi o tę Eweluś, co się kreowała na nimfomankę i seksbombę? Na drugiej focie wyszła lepiej :) chociaż nie przypominam sobie ostrych słów krytyki pod jej adresem...

Moge się mylić, ale ja chyba jestem wcześniej w tej kolejce do zdjęcia!" Lusia ale ty maila mojego znasz :) Wiec nie widzę problemu ;) NO chyba że lubisz stać w kolejkach ..

regers bo wiesz babki są zazdrosne o ciebie widzę,że Sami jest ' jak fajnie jest byc rodzynkiem :P

co znowu Sami:O nie jestem zazdrosna! a rozmawiać z facetami będę ,bo nie których lubię,ot tak po prostu :P

Gość Regres wróciłeś
Regers bo zaraz się kolejka ustawi ;) a dziewczyna z wielkimi cycuszkami się obrazi śmiało dziewczynko do ckm się nadajesz :p

Gość zywiec zdroj
a kto to jest? bo nie znam.

Gość Zanim kupisz pierścionek
łeee...... taki sobie kuurwiszonek 💤

Regres, może przez ten topik o latach siedemdziesiątych rzeczywiście tęsknię za kolejkami i dlatego stoję?? Może ja tęsknię za kolejkami?? No w każdym razie skoro już przy świadkach się wydało, ze "nie ma problemu" to ja oczywiscie, wkrótce!

Gość Chemiczny AIi
Czy ona nie ma sutkow? Przy takiej odslonie powinny wystawac.

Gość nieznana orange
energia mnie rozsadza :o w gruncie rzeczy lubię poniedziałki, bo w pracy dużo się dzieje... dużo ludzi się przewija... można pogadać :p no i szybciej zleci, w przeciwnieństwie do niedziel :o a co u Ciebie ciekawego? :p

No co Wy? Swietna laska, wyglada na sympatyczna a do tego jest mega sexy. Zazdroszcze jej cialka. A szczególnie piersi.